Windows 10:n Dead Rising 4:n vianmääritys

Jos sinulla on Windows 10:n Dead Rising 4:n pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen. Jos ongelmaasi ei ole käsitelty täällä, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Dead Rising 4:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Game installation incomplete (Pelin asennus on kesken)
Online options unavailable (Verkkovaihtoehdot eivät ole käytettävissä). Please wait for install to complete. (Odota, kunnes asennus on suoritettu loppuun.)
You must complete installing before you can continue. (Sinun on suoritettava asennus loppuun, ennen kuin voit jatkaa.)

Saat jonkin näistä viesteistä, kun olet esittelyjakson lopussa, mutta pelin asennus ei ole vielä päättynyt.

Ratkaisu

Odota, kunnes peli on asennettu kokonaan, ennen kuin ryhdyt pelaamaan.

Failed to create DirectX 11.1 graphics device. (DirectX 11.1 -grafiikkalaitteen luominen epäonnistui.) Please ensure hardware meets minimum specifications and drivers are up to date. (Varmista, että laitteisto vastaa vähimmäisvaatimuksia ja että ohjaimet ovat ajan tasalla.)

Tämä ilmoitus tarkoittaa, että DirectX ei ole ajan tasalla ja se on päivitettävä.

Ratkaisu

Tarkista laitteistosi ja varmista, että asennettuna on DirectX 11.1 tai sitä uudempi versio. Toimi näin:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Tarkista Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta, mikä DirectX-versio siellä on listattu. Dead Rising 4 edellyttää toimiakseen versiota 11.1 tai sitä uudempaa.

You have lost connection to Xbox Live. (Xbox Live -yhteys on katkennut.) Please check your network connection and try again. (Tarkista verkkoyhteys ja yritä uudelleen.)

Jos saat tämän tai vastaavan viestin, jonka mukaan et ole yhteydessä Xbox Liveen, se saattaa johtua siitä, että palvelu on poissa toiminnasta.

Ratkaisu

Tarkista Xbox Live -palvelun tila.

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2018-12-15T00:11:31.5421053+00:00

Jos palvelun ongelmista ei ole ilmoitettu, käyttämässäsi yhteydessä saattaa olla ongelma. Perehdy Xbox Onen yhteys- ja verkkoratkaisuun.

Leaderboards are not currently available. (Tulostaulut eivät tällä hetkellä ole käytettävissä.) Please try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.)
Leaderboard search has failed. (Tulostauluhaku epäonnistui.)
Error retrieving leaderboard data. (Tulostaulun tietoja haettaessa tapahtui virhe.)

Nämä viestit tarkoittavat, että tulostaulu ei sillä hetkellä ole käytettävissä. Odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Your NAT type is incompatible with the host. (NAT-tyyppi ei ole yhteensopiva isännän kanssa.) Please check your settings and try again. (Tarkista asetukset ja yritä uudelleen.)

Ratkaisu

Perehdy NAT-ongelman ratkaisemiseksi Xbox Onen moninpeliratkaisuun.

You need Multiplayer privileges in order to play online. (Tarvitset moninpelioikeudet, jotta voit pelata verkossa.)
Dead Rising 4:n usein kysytyt kysymykset. Yritä uudelleen.

Ratkaisu

Nämä viestit tarkoittavat, että tarvitset Xbox Live Gold -tilauksen, jotta voit osallistua moninpeleihin. Jos sinulla ei ole tilausta, voit ostaa sen Storesta.

Please purchase [item] from the Microsoft Store to join this session. (Osta [tuote] Microsoft Storesta, jotta voit liittyä tähän istuntoon.)

Tämä ilmoitus tarkoittaa, että olet hyväksynyt kutsun peliin, jota sinulla ei ole, tai pelissä käytetään lisäosia, joita sinulla ei ole.

Ratkaisu

Osta tarvittava peli tai pelin lisäosa Storesta, niin voit liittyä istuntoon.

A profile sign-in change has occurred. (Kirjautumisprofiili on vaihtunut.) You will be returned to the title screen. (Palataan aloitusnäyttöön.)

Tämä ilmoitus tarkoittaa, että sisäänkirjautumiseen käytetty profiili on vaihtunut pelin aikana. Sinun on käytettävä samaa profiilia kuin millä kirjauduit sisään, jotta voit jatkaa pelaamista.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windows 10:n Dead Rising 4:n vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?