Fortnite

Hanki kaikki Fortnite-kuulumiset – Battle Royale, Fortnite mobiililaitteissa, Save the World, käyttöympäristöjen välinen pelaaminen ja pelin tuki. Jos haluat lisätietoja, tutustu Fortniten usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tunnettu ongelma

Peli kaatuu tai ei etene aloitusnäyttöä pidemmälle käynnistettäessä.

Väliaikainen ratkaisu: Peli on päivitettävä uusimmalla korjaustiedostolla. Voit päivittää sovelluksen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry kohtaan My games & apps (Omat pelit ja sovellukset) ja valitse See all (Katso kaikki).
  3. Valitse Päivitykset ja etsi luettelosta Fortnite-päivitystä.
  4. Korosta päivitystä ja paina A-painiketta käynnistääksesi päivityksen.

Kun päivitys on valmis, pystyt käynnistämään Fortniten ilman ongelmia.

Huomautus Jos konsolisi ei havaitse päivitystä, käynnistä konsoli uudelleen siirtymällä oppaan Järjestelmä-valikkoon ja valitse Käynnistä konsoli uudelleen. Kun konsolisi on käynnistynyt uudelleen, Fortniten pitäisi päivittyä automaattisesti seuraavan kerran, kun käynnistät sen.

Oma tilisi

Saat lisätietoja Epic-tilistäsi siirtymällä tukikeskukseen.

Katso, mitä olet ostanut

Siirry Tilaushistoriaan, niin näet omat tapahtumasi.

Hyvitystiedot

Pelinsisäisistä tuotteista hyvityksen haluavien pelaajien tulisi käydä pelin sisäisessä Ulkonäköä muuttavien lisäosien palautusten itsepalveluportaalissa.

Pelinsisäisille ulkonäköä muuttaville lisäosille on asetettu käyttöajan kestoinen kolmen hyvityskerran rajoitus. Ulkonäköä muuttavien pelinsisäisten lisäosien hyvitykset ovat voimassa vain 30 päivän ajan hankinnasta.

Verkkojen välinen pelaaminen

Xbox Onella Fortnite tukee verkkojen välistä pelaamista, minkä ansiosta voit liittyä yhteen muiden verkkojen, kuten Nintendolla, PlayStationilla tai tietokoneella pelaavien pelaajien kanssa ja pelata heitä vastaan. Lisätietoja pelin asetusten määrittämisestä verkkojen välisen pelaamisen mahdollisuuden hyödyntämiseksi on ohjeaiheessa Miten moninpeli ja viestintä toimii verkkojen välisessä pelaamisessa?

Hiiren ja näppäimistön tuki

Xbox Onen Fortnite tukee mahdollisuutta pelata hiirellä ja näppäimistöllä. Huomaa, että kun käytät Xbox Onea hiirellä ja näppäimistöllä, sinut asetetaan pelaamaan muiden hiirellä ja näppäimistöllä pelaavien käyttäjien kanssa. Voit sallia hiiren ja näppäimistön asetukset noudattamalla ohjeaiheen Hiiren ja näppäimistön tuki Xbox Onessa neuvoja.

Huomautus Jos sinulla on lapsitili, sinun pitää myös sallia verkkojen välisen pelaamisen asetuksissa näppäimistön ja hiiren käyttö, kun pelaat Xbox Onella.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Fortnite" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?