Forza Motorsport & Forza Horizon |

Tervetuloa Xbox Onen ja Windows 10:n Forza Motorsport- ja Forza Horizon -peleihin. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja kunkin pelin palvelimen tilasta ja vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelien Xbox One- ja Windows 10 -versiot.

Forza Motorsport ja Forza Horizon keskustelupalstat ja yhteisötuki ovat osoitteessa http://www.forzamotorsport.net.

Vieraile ohjeaiheessa Forzan estot (käyttörajoitukset) ja niiden valvonta, jos uskot, että olet saanut käyttöeston Forza-tiimiltä.

Aiheet

Forza Motorsport 7

Tietoja Forza Motorsport 7 -pelistä
Tutustu Forza Motorsport 7:ään videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Forza Motorsport 7 usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Forza Motorsport 7:ään liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Forza Motorsport 6 -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla tai etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Forza Horizon 3

Tietoja Forza Horizon 3:sta
Tutustu Forza Horizon 3:een videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Forza Horizon 3 UKK
Lue vastauksia Forza Horizon 3:een liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys
Forza on Xbox Play Anywhere -peli. Etsi vastauksia Xbox Onessa tai Windows 10:ssä mahdollisesti ilmeneviin pelin ongelmiin.

Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa
Forza Horizon 3 tukee alustojen välistä pelaamista. Lue lisää siitä, miten voit aloittaa pelin yhdellä alustalla ja jatkaa sitä toisella, ja etsi vianmääritystietoja.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Forza Horizon 3 -foorumeilla, joilla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Forza Motorsport 6: Apex

Tietoja Forza Motorsport 6: Apexista
Tutustu Forza Motorsport 6: Apexiin videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Forza Motorsport 6: Apexin usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Forza Motorsport 6: Apexiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Turn 10 -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Forza Motorsportin ja Forza Horizonin vanhemmat versiot

Jos käytät yhä jotakin seuraavista Forza-versioista, vieraile Forza Motorsportin sivustolla saadaksesi lisätietoja:

Xbox Onen hallinta ja ohje

Tarkista Xbox Live -palvelun tila
Jos sinulla on vaikeuksia pelata peliä Xbox Livessä, tarkista, onko palvelussa ongelmia. Jos näet hälytyksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä uudelleen.

Xbox Onen levyvirheen vianmääritys
Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Xbox-konsoli ei pysty lukemaan pelilevyä.

Pelien asentaminen Xbox Oneen
Lue tietoja siitä, miten voit asentaa pelin Xbox One -kiintolevylle.

Pilvessä olevien pelitallenteiden hallinta Xbox Onella
Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennettuja pelejä ja synkronoida ne Xbox Liven kautta.

Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella
Lue tietoja pelien ja ladattavan pelisisällön asentamisesta Xbox Oneen koodin lunastamisen jälkeen.

Xbox Onen saavutukset ja haasteet
Lue tietoja saavutuksista ja haasteista sekä siitä, miten voit saada palkintoja Xbox One -konsolilla.

Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa
Lue ohjeet pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritykseen Xbox One -konsolissa.

Xbox Onen moninpelien yhteysvirheiden ratkaisu
Jos yhteyden muodostus moninpeleihin Xbox Live -palvelussa ei onnistu, lue lisätietoja tästä ohjeartikkelista.

HDR Xbox One S -konsolissa
Ota selvää, miten voit katsoa Xbox One S -konsolissa olevaa HDR-sisältöä.

Windows 10:n hallinta ja ohje

Microsoft-tilin hallinta
Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi tietojen, ostosten, perheen laitteiden sekä suojauksen ja yksityisyyden hallintaa varten.

Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa
Varmista ennen pelin ostamista, että laitteesi tukee sitä.

Oston, latauksen tai asennuksen vianmääritys Windows 10:ssä
Saat ohjeita ostamiseen ja maksamiseen Microsoft Storen tuesta.

Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Määritä Windows 10 -pelien kaatumisten, jumittumisten ja huonon suorituskyvyn syyt ja korjaa ongelmia.

Uusimpien ohjelmistojen ja ohjainpäivitysten hankkiminen Windows 10 -laitteeseen
Pitämällä laitteesi ajan tasalla voit varmistaa, että käytät aina uusimpia ohjelmistoja tai laiteohjaimia.