Gears 5 Xbox Game Passilla

Xbox Game Pass ‑tilaajat voivat hankkia Gears 5:n (konsoli- ja PC-pelit mukaan lukien), kun peli julkaistaan 10. syyskuuta 2019. Jos sinulla on Xbox Game Pass Ultimate ‑tilaus, voit asentaa Gears 5 Ultimate Editionin ennakkokäyttöjakson aikana 6. syyskuuta 2019 alkaen.

Pelin ennakkoasennus

Voit myös asentaa Gears 5:n aktiivisella Xbox Game Pass ‑tilauksella ennakkoon varmistaaksesi, että peli on pelattavissa heti, kun se julkaistaan. Toimi seuraavasti:

Xbox Game Pass (konsoli- ja PC-pelit)

1. Valitse Xbox One ‑konsolin aloitusnäytöstä tai Windows 10 ‑laitteen Xbox-sovelluksesta Game Pass ‑keskus ja hae Gears 5.
  2. Valitse asennettava vaihtoehto. Tällöin pelikirjastoosi lisätään paikkamerkki, joka päivitetään hieman ennen pelin julkaisemista.
  3. Jos sinulla on aktiivinen Xbox Game Pass ‑tilaus, kun peli julkaistaan, voit käynnistää pelin ja pelata sitä.

Huomautus Sinulla on oltava käytössä Windows-versio 1903 tai uudempi, jotta voit tilata Gears 5:n Windows 10 ‑laitteeseen ennakkoon. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Tietoja ja varmista, että versiona näkyy 1903 tai uudempi.

Xbox Game Pass Ultimate

1. Hieman ennen kuin ennakkokäyttöjakso alkaa 6. syyskuuta 2019, Gears 5 Ultimate Edition on saatavilla Game Pass ‑keskuksesta.
  2. Valitse asennettava vaihtoehto. Tällöin pelikirjastoosi lisätään paikkamerkki, joka päivitetään hieman ennen pelin julkaisemista.
  3. Jos sinulla on aktiivinen Xbox Game Pass Ultimate ‑tilaus, kun peli julkaistaan, voit käynnistää pelin Ultimate Edition ‑version ja pelata sitä.

Ennakkotilauksen bonussisältö

Kaikki pelaajat, jotka tilaavat Gears 5:n ennakkoon, saavat seuraavat ennakkotilausbonukset:

• Terminator Dark Fate Character Pack
  • 7 Days of Boost
  • Vector Lancer Skin

Jos sinulla on aktiivinen Xbox Game Pass ‑tilaus ja käytät sitä Gears 5:n pelaamiseen ennen 16. syyskuuta 2019, saat myös edellä mainitut ennakkotilausbonukset.

Lisätietoja siitä, miten nämä ennakkotilaustarvikkeet toimitetaan sinulle, saat lähempänä pelin julkaisuajankohtaa.

Jos sinulla ei enää ole aktiivista Xbox Game Pass ‑tilausta, mutta haluat tilata pelin ennakkoon ennen sen julkaisuajankohtaa ja saada ennakkotilaustarvikkeet, käy pelin tuotesivulla.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Gears 5 Xbox Game Passilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?