Gears of War

Tervetuloa käyttämään Xbox Onen ja Windows 10:n Gears of War -peliä. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja kunkin pelin palvelimen tilasta ja vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelien Xbox One- ja Windows 10 -versiot.

Jos haluat osallistua Gears of War -keskustelupalstoille ja saada yhteisön tukea, käy osoitteessa http://www.gearsofwar.com.

Aiheet

Gears of War 4

Tietoja Gears of War 4 -pelistä
Tutustu Gears of War 4:ään videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Gears of War 4:n usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Gears of War 4:ään liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Gears of War 4:n parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistaminen Windows 10:ssä
Jos laitteistosi tukee pelissä käytettyä tekniikkaa, voit säätää asetuksia Gears of War 4:n parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

Windows 10:n Gears of War 4:n vianmääritys
Jos kohtaat virheen, perehdy näihin selityksiin ja vianmäärityksen vaiheisiin.

Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys
Gears of War 4 on Xbox Play Anywhere -peli. Etsi vastauksia Xbox Onessa tai Windows 10:ssä mahdollisesti ilmeneviin pelin ongelmiin.

Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa
Gears of War 4 tukee alustojen välistä pelaamista, joten voit pelata muuta alustavaa käyttävän pelaajan kanssa tai häntä vastaan. Perehdy alustojen väliseen pelaamiseen ja vianmääritystietoihin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Gears of War 4 -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Anna palautetta Gears of War 4:stä
Jos pidät Gears of Warista, osallistu palauteohjelmaan, niin voit antaa palautetta ja auttaa kehittämään peliä tulevaisuudessa.

Gears of War: Ultimate Editionin yleiskuvaus

Tietoja Xbox Onen ja Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionista
Tutustu Gears of War: Ultimate Editioniin videoiden ja esittelyiden avulla. Lue lisätietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Osta Windows 10:n Gears of War: Ultimate Edition
Osta Windows 10:n Gears of War: Ultimate Edition. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Gears of Warin vanhemmat versiot

Jos käytät yhä jotakin seuraavista Gears of War -versioista, vieraile Gears of Warin sivustolla saadaksesi lisätietoja:

Xbox Onen hallinta ja ohje

Tarkista Xbox Live -palvelun tila
Jos sinulla on vaikeuksia pelata peliä Xbox Livessä, tarkista, onko palvelussa ongelmia. Jos näet hälytyksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä uudelleen.

Xbox Onen levyvirheen vianmääritys
Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Xbox-konsoli ei pysty lukemaan pelilevyä.

Pelien asentaminen Xbox Oneen
Lue tietoja siitä, miten voit asentaa pelin Xbox One -kiintolevylle.

Pilvessä olevien pelitallenteiden hallinta Xbox Onella
Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennettuja pelejä ja synkronoida ne Xbox Liven kautta.

Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella
Lue tietoja pelien ja ladattavan pelisisällön asentamisesta Xbox Oneen koodin lunastamisen jälkeen.

Xbox Onen saavutukset ja haasteet
Lue tietoja saavutuksista ja haasteista sekä siitä, miten voit saada palkintoja Xbox One -konsolilla.

Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa
Lue ohjeet pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritykseen Xbox One -konsolissa.

Xbox Onen moninpelien yhteysvirheiden ratkaisu
Jos yhteyden muodostus moninpeleihin Xbox Live -palvelussa ei onnistu, lue lisätietoja tästä ohjeartikkelista.

Windows 10:n hallinta ja ohje

Microsoft-tilin hallinta
Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi tietojen, ostosten, perheen laitteiden sekä suojauksen ja yksityisyyden hallintaa varten.

Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa
Varmista ennen pelin ostamista, että laitteesi tukee sitä.

Oston, latauksen tai asennuksen vianmääritys Windows 10:ssä
Saat ohjeita ostamiseen ja maksamiseen Microsoft Storen tuesta.

Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Määritä Windows 10 -pelien kaatumisten, jumittumisten ja huonon suorituskyvyn syyt ja korjaa ongelmia.

Uusimpien ohjelmistojen ja ohjainpäivitysten hankkiminen Windows 10 -laitteeseen
Pitämällä laitteesi ajan tasalla voit varmistaa, että käytät aina uusimpia ohjelmistoja tai laiteohjaimia.