Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin vianmääritys

Yleistä

Jos sinulla on Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen.

Jos ongelmaasi ei ole käsitelty täällä, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Windows 10:n Gears of War: Ultimate Editionin usein kysytyistä kysymyksistä.

Tällä sivulla

Yhteensopimattoman peliversion virhe yhteis- tai vastapelejä pelatessa

Kun yrität pelata yhteis- tai vastapelejä verkossa olevien ystäviesi kanssa, voit saada seuraavan virhesanoman:

INCOMPATIBLE GAME VERSIONS (Yhteensopimattomat peliversiot)

You have a different version of the game than the host (Sinulla on pelistä eri versio kuin isännällä)

Tämä sanoma tarkoittaa, että et ole päivittänyt Gears of War: Ultimate Editionia sen uusimpaan versioon.

Voit ratkaista tämän ongelman palaamalla pelin päävalikkoon ja synkronoimalla pelin jollakin seuraavista tavoista:

• Valitse Versus (Vastapeli) ja sitten Xbox Live.
  • Valitse Campaign (Kampanja), Join Co-op Game (Liity yhteispeliin) ja sitten Xbox Live.
  • Valitse Campaign (Kampanja), Host Co-op Game (Isännöi yhteispeliä) ja sitten Public or Private Xbox Live (Julkinen tai yksityinen Xbox Live).

Jos pelin synkronointi onnistuu, näyttöön tulee seuraava viesti:

Downloading Latest Multiplayer Data (Ladataan uusimpia moninpelitietoja)

Käyttämäsi Gears of War: Ultimate Editionin kopio päivittää itsensä uusimmilla peliversiotiedoilla.

Huomautus Jos ongelma jatkuu, sulje peli ja käynnistä se uudelleen. Voit hakea saatavilla olevia päivityksiä myös käynnistämällä Store-sovelluksen, valitsemalla tilisi kuvakkeen ja valitsemalla sitten Lataukset ja päivitykset.

Puuttuvat pelitiedot

Xbox-sovelluksen tilien vaihtaminen voit johtaa pelitallennetietojen tilapäiseen synkronoimattomuuteen. Jos pelitallennetiedot puuttuvat tai peli ei pysty synkronoimaan tietoja, yritä kirjautua sisään Xbox-sovellukseen ja käynnistää laite uudelleen tilitietojen palauttamiseksi.

Verkkopalvelun virhe

Voit saada seuraavan virhesanoman, kun peli ei pysty muodostamaan yhteyttä Gears of War -palveluihin:

ONLINE SERVICE ERROR (Verkkopalvelun virhe)

Gears of War: Ultimate Edition services login failed, access to online multiplayer is not available. (Kirjautuminen Gears of War: Ultimate Edition -palveluihin epäonnistui, verkkomoninpeli ei ole käytettävissä.)

You are not connected to Xbox Live. Please check your connection and try again. (Et ole yhteydessä Xbox Liveen. Tarkista yhteys ja yritä uudelleen.)

Yritä korjata ongelma seuraavasti:

1. Tarkista Internet-yhteys. Vianmääritysohjeet löydät ohjeaiheesta Verkkoyhteysongelmien korjaaminen.
  2. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi ja käynnistä peli uudelleen.
  3. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi ja käynnistä laite uudelleen.

Pilvessä olevien tietojen synkronointivirhe

Voit saada seuraavan virhesanoman, kun peli ei pysty synkronoimaan tietoja pilveen:

We can't sync your data with the cloud right now. (Emme pysty synkronoimaan tietojasi pilveen juuri nyt.)

Voit korjata tämän virheen sulkemalla pelin ja käynnistämällä laitteen uudelleen. Kun laite on käynnistynyt uudelleen, kirjaudu sisään Xbox-sovelluksen ja yritä käynnistää peli uudelleen.