Gears POPin usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Gears POPista? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Miten voi pelata Gears POPia?

Gears POP! on tällä hetkellä julkaistu rajoitetusti iOS- ja Android-laitteisiin. Laitteesi on täytettävä tai ylitettävä seuraavat vaatimukset:

• Android: Nexus (vähintään 3 Gt RAM-muistia); Android 4.4 tai uudempi
  • iOS: iPhone 5s tai uudempi; iOS 10 tai uudempi

Miksi en pysty lataamaan peliä?

Peli on tällä hetkellä julkaistu rajoitetusti, eikä se ehkä ole saatavilla omassa maassasi tai omaan laitteeseesi. Seuraa tiimiä Twitterissä ja Facebookissa, jotta pysyt ajan tasalla kaikesta Gears POPiin liittyvästä.

Tarvitsenko pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Voit pelata Gears POPia ilman tiliä, mutta sinun on linkitettävä Microsoft-tili, jotta voit jatkaa edistymistä tai siitä, missä keskeytit pelaamisen toisella laitteella. Muodosta yhteys Xbox Live -palveluun toimimalla pelin ohjeiden mukaan ja kirjaudu sisään olemassa olevan tilin tunnistetiedoilla tai luo uusi tili.

Jos et pysty käyttämään Gears POP! -tiliäsi, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen välityksellä, niin Gears POP! -tiimi tutkii asiaa. Muista ilmoittaa tilisi nimi ja pelaamiseen käytetyn laitteen tyyppi.

Miksi en ole saanut pelin sisäistä kohdetta, josta olen maksanut?

Tarkista tilaushistoriasi. Kirjaudu Android-pohjaisilla laitteilla osoitteeseen play.google.com/store/account/orderhistory. Kirjaudu iOS-laitteilla osoitteeseen www.apple.com/shop/goto/account. Jos tapahtumaa ei ole luettelossa, ostos ei ehkä ole onnistunut. Tarkista myös muut profiilit, joita sinä tai muut perheenjäsenet voitte käyttää, sillä olet ehkä ostanut tuotteet toiselta tililtä.

Jos et vieläkään näe ostosta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen välityksellä, niin Gears POP! -tiimi tutkii asiaa. Muista ilmoittaa tilisi nimi ja pelaamiseen käytetyn laitteen tyyppi, ja liitä ostotosite mukaan.

Voinko siirtää tilini Apple-laitteesta Android-laitteeseen tai päinvastoin?

Kyllä. Varmista, että olet linkittänyt Gears POP! -tilisi Xbox Live -palvelussa käyttämääsi Microsoft-tiliin, niin voit pelata sekä Apple- että Android-laitteilla käyttämällä samaa tiliä.

Minulla on verkko-ongelmia tai löysin virheen. Miten voin ilmoittaa siitä?

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen välityksellä, niin Gears POP! -tiimi tutkii asiaa. Anna niin paljon tietoja kuin mitä katsot tarpeelliseksi, myös tietoja käytettävästä laitteesta. Gears POP! -tiimi pyrkii aina parantamaan peliä päivityksillä. Pelaajien löytämät virheet ovat sille aina tärkeitä.

Miten voin antaa palautetta tai tehdä ehdotuksia tulevia pelipäivityksiä varten?

Ota yhteyttä tiimiin Twitterin ja Facebookin kautta tai lähetä palautetta yhteydenottolomakkeen välityksellä. Tiimi tutkii aina uusia ideoita pelitiloja ja hahmoja varten – kerro siis, mitä mieltä olet!

Mistä löydän lisää apua?

Jos sinulla on muuta kysyttävää, tutustu Gears POPin virallisiin usein kysyttyihin kysymyksiin .

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Gears POPin usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?