Gears of War 4:n parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistaminen Windows 10:ssä

Voit pelata Windows 10:n Gears of War 4:ää hyödyntämällä 4K-grafiikkaominaisuuksia. Jos laitteistosi tukee pelissä käytettyä tekniikkaa, voit säätää asetuksia pelin parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tässä on muutamia vihjeitä ja vinkkejä, joita kannattaa kokeilla.

Käytettävissä oleva muisti: RAM ja VRAM

Windows 10 -laitteen muisti jaetaan kaikkien käynnissä olevien ohjelmistojen ja sovellusten kesken. Varmista paras mahdollinen käyttöelämys sulkemalla kaikki muut ohjelmat ennen Gears of War 4:n pelaamista Windows 10:ssä.

Huomautus

Voit tarkistaa laitteesi muistin avaamalla Tehtävienhallinnan: napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows-kuvaketta ja valitse Tehtävienhallinta > Suorituskyky > Muisti.

Jos et tiedä grafiikkasuoritinta tai näyttömuistia (VRAM), voit tarkistaa sen seuraavalla tavalla:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy VRAM-muistin määrä.

Voit tarkistaa grafiikkasuorittimen merkin, VRAM-muistin kokonaismäärän ja näytön alkuperäisen tarkkuuden myös pelin videoasetusvalikon oikeasta alakulmasta.

Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on kohdassa Pelin toimivuuden selvittäminen Windows 10 -laitteessa.

Syötteen viive

Gears of War 4 käyttää raakaa hiirisyötettä ilman pehmennystä tai kiihdytystä. Jos huomaat, että peli ei vastaa syötteeseen, yritä vähentää syötteen viivettä toimimalla seuraavien vihjeiden mukaan:

• Valitse pelitila, jos näyttö tukee sitä.
  • Aseta näytön virkistystaajuus (Hz) mahdollisimman suureksi.
  • Poista näytön kaikki jälkikäsittelyasetukset käytöstä (perehdy näytön käyttöoppaaseen).
  • Varmista, että käytät jotakin seuraavista kaapeleista:
    • DisplayPort
    • HDMI 1.4 (tai uudempi)
    • DVI.
  • Pelin asetuksissa (Asetukset > Video), aseta v-syncin arvoksi Pois käytöstä.
  • Pienennä pelin oletusasetuksia (Asetukset > Video).

Näyttötarkkuudet

Voit tarkistaa ja muuttaa tietokoneen näytön tarkkuutta seuraavasti:

1. Napsauta työpöytää hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näyttöasetukset.
  2. Valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Valitse Suositeltu-asetus.

Voit tarkistaa näytön tarkkuuden ja muuttaa sitä Gears of War 4:ssä seuraavasti:

1. Valitse päävalikossa Options (Asetukset) > Video > Scaled Resolution (Skaalattu tarkkuus).
  2. Vähennä tarkkuutta parantaaksesi suorituskykyä visuaalisen laadun kustannuksella tai suurenna tarkkuutta parantaaksesi visuaalista laatua suorituskyvyn kustannuksella.

Tarvitset alkuperäisen 4K-tarkkuuden saavuttamiseksi seuraavat kaapelit:

• 3840 x 2160, 30 Hz – vähintään HDMI 1.4 tai DisplayPort 1.2a
  • 3840 x 2160, 60 Hz – DisplayPort 1.2a tai HDMI 2.0.

Lisätietoja 4K-tarkkuuden saavuttamisesta on seuraavissa sivustoissa:

Huomautus

4K-tarkkuus on erittäin vaativa grafiikkasuorittimelle, koska se on neljä kertaa suurempi kuin tavallinen 1080p. Suosittelemme, että valitset 4K-tarkkuuden tai korkeamman vain, jos grafiikkasuorittimesi tukee sitä.

Äänilaitteet

Jos kohtaat äänilaitteeseen liittyviä ongelmia, yritä vaihtaa laitteeseen, joka tukee vähintään 44,1 kHz:n näytteenottotaajuutta.

Lisätietoja tietokoneen pelisuorituskyvyn parantamisesta on ohjeaiheessa Tietokoneen pelisuorituskyvyn parantaminen.

Suorituskyvyn vertailuarvo

Suorituskyvyn vertailuarvon tarkoituksena on simuloida raskasta taistelua ja osoittaa, miten peli toimii laitteessasi. Tuloksista riippuen haluat ehkä muuttaa pelin videoasetuksia suorituskyvyn parantamiseksi pelin aikana.

Voit tarkistaa vertailuarvon valitsemalla pelin päävalikosta Benchmark (Vertailuarvo).

Jos sinusta tuntuu, että suorituskyky on odotettua heikompi, tai huomaat vertailun tuloksissa nopeiden ja hitaiden virkistystaajuuksien vaihtelua, varmista Xbox-sovelluksessa, että Taustatallennus ei ole käytössä:

1. Valitse Aloitus ja valitse Xbox-konsolin kumppanisovellus.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Näyttökuvat.
  4. Näet kohdan "Siirry Windows-asetuksiin säätääksesi sieppausasetuksia". Valitse Windows-asetukset. Tämä vie sinut Näyttökuvat-välilehteen.
  5. Aseta Taustatallennus-kohdan arvoksi Pois käytöstä.

Oikeiden asetusten valitseminen

Windows 10:n Gears of War 4 on suunniteltu tukemaan 4K-tarkkuutta tietokoneissa. Se tarkoittaa, että videoasetusvalikon Ultra-kuvioasetuksissa on suuritarkkuuksisia kuvioita.

Tässä on muutamia kuvioasetuksiin liittyviä suosituksia:

• Jos näytönohjaimessa on vähintään 6 Gt VRAM-muistia, suosittelemme Ultra-asetusten käyttöä.
  • Jos näytönohjaimessa on 4 Gt VRAM-muistia, suosittelemme High (Korkea) -asetusten käyttöä.
  • Jos näytönohjaimessa on 2 Gt VRAM-muistia, suosittelemme Medium (Normaali) -asetusten käyttöä.
  • Jos näytönohjaimessa on 1 Gt VRAM-muistia, suosittelemme Matala-asetuksen käyttöä.

Voit tarkistaa laitteesi VRAM-muistin määrän toimimalla edellä olevassa "Käytettävissä oleva muisti: RAM ja VRAM" -kohdassa annettujen ohjeiden mukaan.

Jos haluat tarkistaa, kuinka paljon VRAM-muistia peli käyttää, valitse Asetukset > Video ja muuta Näytä tilastot -asetuksen arvoksi Kaikki. Peli näyttää käytetyn ja käytettävissä olevan VRAM-muistin määrän näytön oikeassa alakulmassa. Jos ensimmäinen numero (käytetyn VRAM-muistin määrä) ei ole lähelläkään toista numeroa (käytettävissä olevan VRAM-muistin määrää) tai on sitä suurempi, voit turvallisesti lisätä joidenkin kuvioasetusten arvoa. Voit käyttää haluamiasi kuvioasetuksia mieleisesi visuaalisen vaikutelman luomiseksi, erinomaisesta suorituskyvystä kuitenkaan tinkimättä.

Kun lataat pelin ensimmäisen kerran, se määritetään toimimaan Recommended (Suositeltu) -asetusten mukaisesti. Jos haluat tunnistaa laitteiston myöhemmin uudelleen, avaa Resurssienhallinta ja siirry seuraavaan sijaintiin:

%localappdata%/Packages/Microsoft.SpartaUWP_8wekyb3d8bbwe/LocalState/GearGame/Saved/Config/UWP

Poista sitten tiedosto GameUserSettings.ini.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Gears of War 4:n parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistaminen Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?