Halo 5: Guardiansin tilaaminen ennakkoon

Yleistä

Jos olet ennakkotilannut Halo 5: Guardiansin Microsoft Storesta (ei jälleenmyyjältä), Xbox One -konsolisi aloittaa pelin ja sen mahdollisten päivitysten lataamisen siten, että pelaamisen voi aloittaa 27. lokakuuta 2015.

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee tietää:

• Konsolin virtatilaksi on asetettava pikakäynnistys, jotta pelin lataaminen voidaan aloittaa, kun se tulee saataville. Lisäksi konsolin pitää olla yhteydessä Xbox Live -palveluun. Perehdy ohjeaiheeseen Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista ja ota selvää, miten voit varmistaa, että konsoli on asetettu Pikakäynnistys-tilaan.
    Huomautus Suosittelemme, että pidät konsolin Pikakäynnistys-virtatilassa ja yhdistettynä Xbox Live -palveluun, jotta pelin mahdolliset päivitykset voidaan ladata automaattisesti.
  • Kun peli tulee saataville, se lisätään jonoon ja ladataan taustalla ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.
  • Jos yrität käynnistää pelin ennen sen julkaisupäivää, näet sen latausruudun, mutta pelaaminen ei ole mahdollista.
  • Mahdollinen lisäsisältö, kuten REQ Pack -pakkauksen sisältö, asennetaan myös pelin mukana, mutta tämä sisältö on käytettävissä vasta pelin julkaisun jälkeen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -pelien ennakkotilaus Microsoft Storesta.

Vianmääritys

Tässä on vianmääritysohjeita siltä varalta, että Halo 5: Guardiansin asentamisessa taustalla on ongelmia.

Pelin käynnistäminen palauttaa takaisin aloitusnäyttöön

Jos pelin käynnistäminen palauttaa takaisin aloitusnäyttöön (eli et näe latausruutua), peliä ei ole päivitetty. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Et ole muodostanut yhteyttä Xbox Liveen sen jälkeen, kun ennakkotilasit pelin.
  • Olet poistanut automaattisen päivittämisen käytöstä.

Tämä ongelma korjautuu, kun muodostat konsolilla yhteyden Xbox Liveen, jolloin asennus käynnistyy. Jos olet jo yhteydessä Xbox Liveen, voit poistaa Halo 5: Guardiansia edustavan tiedoston (tämä on paikkamerkki eikä koko peli) ja asentaa sen uudelleen.

Asennuksen poistaminen ja uudelleenasennus:

1. Avaa opas aloitusnäytöstä (paina Xbox-painiketta , valitse Aloitus) ja sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta Halo 5: Guardiansin ruutu ja paina ohjaimen valikkopainiketta.
  1. Valitse Hallitse peliä.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta uudelleen ja valitse Poista asennus.

Kun asennuksen poisto on valmis, voit hakea Halo 5: Guardiansin Microsoft Storesta ja asentaa sen uudelleen. Ohjeet siihen ovat alla.

Halo 5: Guardiansia ei näy Omat pelit ja sovellukset -kohdassa

Jos 5: Guardiansia ei näy peliluettelossa, vaikka olet tilannut sen ennakkoon, hae peliä Microsoft Storesta. Jos ostos on suoritettu onnistuneesti, peli on tarjolla ladattavaksesi, eikä sinun tarvitse maksaa siitä uudelleen.

Pelin hakeminen Microsoft Storesta:

1. Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle Microsoft Storeen ja valitse Hae.
  2. Hae peliä kirjoittamalla Halo 5: Guardians.
  3. Valitse Halo 5: Guardians – Pre-Order Edition saatavilla olevien pelien luettelosta.
  4. Aloita asentaminen valitsemalla Asenna.

Jos et näe Asenna-vaihtoehtoa tai pelille näytetään sen ostohinta, älä kokeile asentamista, sillä silloin sinua saatetaan veloittaa uudelleen. Tarkista Microsoft-tilin ostohistoriasta, että alkuperäinen osto on suoritettu onnistuneesti. Jos näet Halo 5: Guardians Pre-Order Editionin ostotapahtuman, mutta tarjolla ei ole mahdollisuutta asentaa peli konsolille, ota yhteyttä Xbox-tukeen.