Halo

Tervetuloa käyttämään Xbox Onen ja Windows 10:n Halo-peliä. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja kunkin pelin palvelimen tilasta ja vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelien Xbox One- ja Windows 10 -versiot.

Jos haluat osallistua Halo-keskustelupalstoille ja saada yhteisön tukea, käy osoitteessa http://www.halowaypoint.com.

Tällä sivulla

Halo Wars 2

Tietoja Halo Wars 2:sta
Tutustu Halo Wars 2:een videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Halo Wars 2:n usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Halo Wars 2:een liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mitä eroa on 4K Ultra HD-, HDR- ja Xbox One X:lle parannelluilla peleillä?
Lue lisätietoja näistä eroista ja omaan pelikokemukseen vaikuttavista parannuksista.

Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys
Halo Wars 2 on Xbox Play Anywhere -peli. Etsi vastauksia Xbox Onessa tai Windows 10:ssä mahdollisesti ilmeneviin pelin ongelmiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Halo Wars -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Halo Wars: Definitive Edition

Tietoja Halo Wars: Definitive Editionista
Tutustu Halo Wars: Definitive Editioniin videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Halo Wars: Definitive Editionin usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Halo Wars: Definitive Editioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Halo Wars: Definitive Editionin vianmääritys
Jos sinulla on Halo Wars: Definitive Editionin pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen.

Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys
Halo Wars: Definitive Edition on Xbox Play Anywhere -peli. Etsi vastauksia Xbox Onessa tai Windows 10:ssä mahdollisesti ilmeneviin pelin ongelmiin.

Halo Wars: Definitive Editionin asentaminen Steamille
Halo Wars: Definitive Edition on nyt saatavilla Steamille! Osta peli, etsi tukitietoja ja pidä yhteyttä Steam-yhteisöön.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Halo Wars -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Halo 5: Forge

Tietoja Halo 5: Forgesta
Tutustu Halo 5: Forgeen videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Halo 5: Forgen usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Halo 5: Forgeen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Halo 5: Forgen vianmääritys
Jos kohtaat virheen, perehdy näihin selityksiin ja vianmäärityksen vaiheisiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Halo 5: Forge -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla tai etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Halo 5: Guardians

Tietoja Halo 5: Guardiansista
Tutustu Halo 5: Guardiansiin videoiden ja esittelyiden avulla. Lue tietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Halo 5: Guardiansin REQ Pack -pakkauksen tiedot
Lue tietoja REQ-järjestelmästä, ohjeiden hankkimisesta ja latausongelmien vianmäärityksestä.

Halo 5: Guardiansin vastuksenhakuongelmien vianmääritys
Ota selvää, miten voit suorittaa vastuksenhakuun liittyvien ongelmien vianmäärityksen ja korjata konsolin yhteysongelmat.

Halo 5: Guardiansin yhteensopivuustiedot
Jos Halo 5: Guardiansin laitteiston toiminnassa on ongelmia, tämän sivun ohjeilla löydät apua niiden ratkaisemiseen.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Halo 5: Guardians -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja etsiä vianmääritystukea kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Halo: The Master Chief Collection

Tietoja Halo: The Master Chief Collectionista
Tutustu Halo: The Master Chief Collectioniin videoiden ja esittelyiden avulla. Lue lisätietoja pelaamisesta, lisäosista ja pelin ostamisesta.

Halo: The Master Chief Collectioniin liittyvät usein kysytyt kysymykset
Lue vastauksia Halo: The Master Chief Collectioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Tutustu yhteisöön
Käy Halo: The Master Chief Collection -foorumilla, jolla voit hankkia lisää tietoja pelistä, liittyä yhteisöön keskustelemalla ja löytää vastauksia kysymyksiin, joita ei ole listattu täällä.

Vanhemmat Halo-versiot

Jos käytät yhä jotakin seuraavista Halo-versioista, vieraile Halo Waypointin sivustolla saadaksesi lisätietoja:

Xbox Onen hallinta ja ohje

Tarkista Xbox Live -palvelun tila
Jos sinulla on vaikeuksia pelata peliä Xbox Livessä, tarkista, onko palvelussa ongelmia. Jos näet hälytyksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä uudelleen.

Xbox Onen levyvirheen vianmääritys
Ota selvää, mitä voit tehdä, jos Xbox-konsoli ei pysty lukemaan pelilevyä.

Pelien asentaminen Xbox Oneen
Lue tietoja siitä, miten voit asentaa pelin Xbox One -kiintolevylle.

Pilvessä olevien pelitallenteiden hallinta Xbox Onella
Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennettuja pelejä ja synkronoida ne Xbox Liven kautta.

Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella
Lue tietoja pelien ja ladattavan pelisisällön asentamisesta Xbox Oneen koodin lunastamisen jälkeen.

Xbox Onen saavutukset ja haasteet
Lue tietoja saavutuksista ja haasteista sekä siitä, miten voit saada palkintoja Xbox One -konsolilla.

Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa
Lue ohjeet pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritykseen Xbox One -konsolissa.

Xbox Onen moninpelien yhteysvirheiden ratkaisu
Jos yhteyden muodostus moninpeleihin Xbox Live -palvelussa ei onnistu, lue lisätietoja tästä ohjeartikkelista.

Windows 10:n hallinta ja ohje

Microsoft-tilin hallinta
Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi tietojen, ostosten, perheen laitteiden sekä suojauksen ja yksityisyyden hallintaa varten.

Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa
Varmista ennen pelin ostamista, että laitteesi tukee sitä.

Oston, latauksen tai asennuksen vianmääritys Windows 10: ssä
Saat ohjeita ostamiseen ja maksamiseen Windows-kaupan tuesta.

Peliongelmien vianmääritys Windows 10:ssä
Määritä Windows 10 -pelien kaatumisten, jumittumisten ja huonon suorituskyvyn syyt ja korjaa ongelmia.

Uusimpien ohjelmistojen ja ohjainpäivitysten hankkiminen Windows 10 -laitteeseen
Pitämällä laitteesi ajan tasalla voit varmistaa, että käytät aina uusimpia ohjelmistoja tai laiteohjaimia.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Halo" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?