Pelin transkription käyttäminen Halo Wars 2:ssa

Pelin transkriptio muuntaa pelin sisäisen pelaajien puheen näytöllä luettavaksi tekstiksi. Se voi myös lukea muille pelaajille kirjoittamasi keskustelutekstin ääneen.

Pelin transkription ottaminen käyttöön

Xbox Onessa

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Valitse Järjestelmä > Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Pelin transkriptio.
  2. Voit muuntaa muiden pelaajien äänet tekstiksi valitsemalla Puheesta tekstiksi käytössä.
  3. Jos haluat, että keskusteluteksti luetaan muille pelaajille ääneen, valitse Puheesta tekstiksi käytössä. Voit valita äänen, jonka muut pelaajat kuulevat, kun keskusteluteksti luetaan ääneen, valitsemalla jonkin käytettävissä olevista puheäänistä Teksti puheeksi -äänivalikossa.
  4. Jos haluat valita, lukevatko pelit tietyt näyttöön ilmestyvät sanat sinulle, valitse Anna pelien lukea minulle.

Windows 10:ssä

1. Avaa Xbox-sovellus ja valitse Asetukset > Yleinen > Pelikeskustelun transkriptio.
  2. Voit muuntaa muiden pelaajien äänet tekstiksi valitsemalla Puheesta tekstiksi käytössä.
  3. Jos haluat, että keskusteluteksti luetaan muille pelaajille ääneen, valitse Puheesta tekstiksi käytössä.
  4. Voit valita äänen, jonka muut pelaajat kuulevat, kun keskusteluteksti luetaan ääneen, valitsemalla jonkin käytettävissä olevista puheäänistä Teksti puheeksi -äänivalikossa.

Pelin transkription käyttäminen Halo Wars 2:ssa

Jos pelaat Halo Wars 2:ta, kaikkien pelin transkriptiota käyttävien profiilien on noudatettava näitä pelin sisäisiä ohjeita:

1. Käynnistä Halo Wars 2.
  2. Valitse päävalikossa Options & Extras (Asetukset ja ekstrat) > Peli.
  3. Määritä Enable ease of access shortcuts (Ota käyttöön helppokäyttötoimintojen pikavalinnat) -kohdan asetukseksi Käytössä.
  4. Liity muiden helppokäyttötoimintokäyttäjien joukkoon hyväksymällä pelikutsu tai valitsemalla Liity peliin -vaihtoehto.

Halo Wars 2 -helppokäyttötoimintojen käyttö pikanäppäimillä tapahtuu seuraavasti:

• Jos haluat muuntaa puheen tekstiksi, paina RT + R3 (Xbox One) tai O-näppäintä (Windows 10), jotta voit avata keskustelutranskription tekstiruudun. Tekstiruutu avautuu automaattisesti, jos äänikeskustelu vastaanotetaan, ja se pysyy auki 5–10 sekunnin ajan ennen sulkemista.
  • Jos haluat muuntaa tekstin puheeksi, paina RT + L3 (Xbox One) tai Vaihto + K (Windows 10), niin voit avata virtuaalinäppäimistön. Viestit luetaan ääneen vastaanottavan henkilön kuulokkeiden tai kaiuttimien kautta, ja viestit näkyvät tekstiviestinä keskustelun transkription tekstiruudussa.

Vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia käyttää pelin transkriptiota Halo Wars 2:ssä, tässä on joitakin ehdotuksia:
  • Varmista, että kaikki pelin transkriptiota käyttävät henkilöt ovat yhdistäneet kuulokkeet ennen pelin käynnistämistä.
  • Pyydä kaikkia pelin transkriptiota käyttäviä käyttäjiä tarkistamaan omat tietosuoja-asetuksensa:
    • Xbox Onessa:
      1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset ja valitse sitten Tili > Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Kommunikaatio ja moninpeli. Kohdassa Muut voivat käyttää ääni- ja tekstiviestejä tai kutsuja valitse Kaikki.
      2. Paina B-painiketta palataksesi kohtaan Xbox Liven tietosuoja ja valitse sitten Online-tila ja -historia. Kohdassa Muut voivat nähdä oletko online valitse Kaikki.
    • Windows 10:ssä:
      • Kirjaudu kohtaan Xboxin tietosuoja ja verkkoturva. Vieritä Tietosuoja-välilehdellä alas kohtien Muut voivat käyttää ääni- ja tekstiviestejä tai kutsuja ja Muut voivat nähdä oletko online kohdalle ja valitse molempiin vaihtoehto Kaikki. Valitse sitten Tallenna.
  • Jos kuulet äänikeskustelun, mutta et pysty vastaanottamaan puhetta tekstiksi, kaikkien pelin transkriptiota käyttävien käyttäjien pitäisi käynnistää peli uudelleen.

Lisätietoja saat ohjeaiheesta Käytä pelikeskustelujen transkriptiota Xbox Onessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelin transkription käyttäminen Halo Wars 2:ssa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?