Halo Wars: Definitive Editionin usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Halo Wars: Definitive Editionista? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Halo Wars: Definitive Edition on Xbox Play Anywhere -peli. Mitä se tarkoittaa?

Kun ostat jonkin Xbox Play Anywhere -pelin digitaalisesti, sitä voi pelata sekä Xboxilla että Windows 10:ssä. Sinun tarvitsee vain ostaa peli kerran Xbox- tai Windows 10 -laitteessa Microsoft Storen kautta, jolloin se tulee näkyviin pelikirjastossasi aina, kun kirjaudut sisään.

Jos ostit pelin Xboxilla ja haluat pelata sitä Windows 10:ssä, kirjaudu sisään Windows 10 -laitteeseen. Jos peli on jo asennettu laitteeseen, se ilmestyy sovellusten luetteloon. Muussa tapauksessa voit asentaa sen avaamalla Kaupan ja valitsemalla Oma kirjasto.

Jos ostit pelin Windows 10:ssä ja haluat pelata sitä Xbox-konsolilla, kirjaudu sisään konsoliin ja siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan. Jos peli on jo asennettu, se ilmestyy peliluetteloon. Muussa tapauksessa löydät sen Valmis asennukseen -osasta.

Lisätietoja Xbox Play Anywherestä ja tuetuista peleistä saat Xbox Play Anywhere -sivustosta. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys, jos sinulla on ongelmia löytää Halo Wars: Definitive Editionia tai sisältöä Xbox Onesta tai Windows 10 -laitteesta.

Huomautus Vaikka Halo Wars: Definitive Edition on myös saatavilla ostettavaksi ja pelattavissa Steamilla, sitä ei toimiteta osana Xbox Play Anywhere -ohjelmaa.

Miten voin ostaa Halo Wars: Definitive Editionin?

Halo Wars: Definitive Edition on saatavilla Microsoft Storesta – käy Halo Wars: Definitive Edition -tuotetietosivulla ja valitse pelin ostovaihtoehto.

Halo Wars: Definitive Edition on myös osana Halo Wars 2: Ultimate Edition -pakettia. Kun ostat Halo Wars 2: Ultimate Editionin, saat automaattisesti Halo Wars: Definitive Editionin pelikirjastoosi Xbox Onella ja Windows 10:ssä.

Halo Wars: Definitive Editionia ei tarvitse ostaa erikseen, sillä omistat sen jo ennestään Halo Wars 2:n ennakkotilauskannustimena.

Voit myös ostaa Halo Wars: Definitive Editionin Steamille – lisätietoja saat osoitteesta Steam.

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Halo Wars: Definitive Editionia. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Halo Wars: Definitive Editionin lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607, käyttöjärjestelmän koontikäännös 14393.0 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata Halo Wars: Definitive Editionia.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, toimimalla seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, kirjoita Tietoja tietokoneesta ja valitse sitten Tietoja tietokoneesta.
  2. Etsi Tietokone-kohdasta Versio ja tarkista tietokoneessasi oleva Windowsin versio. Varmista, että se on vähintään 1607.
  3. Katso Tietokone-kohdasta Käyttöjärjestelmän koontikäännös ja varmista, että se on vähintään 14393.0.
  4. Etsi Tietokone-kohdasta Järjestelmätyyppi ja katso, onko tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen Windowsin versio.

Jos et näe versiota luettelossa, sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä, ennen kuin voit ladata pelin. Voit tehdä sen usealla eri tavalla:

• Siirry aloitusvalikkoon ja valitse Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windows Update. Tarkista, onko olennaisia päivityksiä saatavilla.
    Huomautus Jos päivittämisestä Windows 10:een on kulunut alle 31 päivää aikaa, et saa päivitystä 1607 välittömästi. Syynä siihen on se, että voit halutessasi palata Windowsin edelliseen versioon. Kun on kulunut 31 päivää, tietokone lataa automaattisesti päivityksen 1607.
  • Perehdy Windows Update: usein kysytyt kysymykset -sivuun ja päivitä laite uusimmalla päivityksellä Windows 10:een.

Jos sinulla on Windows 10:stä versio K tai KN, sinun on ehkä ladattava muita ohjelmistoja. Nämä ovat saatavilla maksuttomina latauksina. Perehdy artikkeliin https://support.microsoft.com/en-us/kb/3099229.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Halo Wars: Definitive Editionin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11, joka tukee ominaisuustasoa 11.1, tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Halo Wars: Definitive Editionia.

Jos et ole varma, onko sinulla DirectX 11 asennettuna, voit tarkistaa sen seuraavasti:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Tarkista Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta, mikä DirectX-versio siellä on listattu. Halo Wars: Definitive Edition edellyttää toimiakseen versiota 11 tai sitä uudempaa.
  4. Tarkista grafiikkakortin Näyttö-välilehden Ohjaimet-kohdasta tuetut ominaisuustasot ja varmista, että luettelossa on vähintään 11_1.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Halo Wars: Definitive Editionin laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko Xboxilla vai Windows 10:ssä. Käy kunkin pelialustan tuotetietosivulla pelin koon, pelin järjestelmävaatimusten (erityisesti Windows 10 -laitteissa) sekä pelin lisätietojen selvittämiseksi.

Huomautus Koska tämä on Xbox Play Anywhere -peli, voit ostaa sen digitaalisessa muodossa Xboxiin tai Windows 10:een ja omistaa pelin molemmat versiot. Kunkin ympäristön tuotetietosivut on tarkoitettu vain antamaan tietoja. Peliä ei tarvitse ostaa kahta kertaa.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Halo Wars: Definitive Editionin tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa Halo Wars: Definitive Editionin asennusta varten, toimimalla seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta, valitse Aloitus ja vieritä sitten oikealle kohtaan Omat pelit ja sovellukset.
  2. Tarkista käytettävissä oleva levytila näytön vasemmasta alakulmasta. Jos levytilaa ei ole tarpeeksi, sinun on poistettava joitakin nykyisiä pelejä ja sovelluksia tai lisättävä ulkoinen asema konsoliin.

Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta ja haluat muuttaa oletusasennussijaintia, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Asetukset > Kaikki asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä > Tallennustila.
  3. Oletustallennussijainti on osoitettu Tallennustilan hallinta -kohdassa oikeassa yläkulmassa olevalla kolmiolla.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Halo Wars: Definitive Editionin tuotetietosivulta.

Jos et tiedä GPU:ta (grafiikkasuoritinta) tai VRAM-muistia (videomuistia), voit tarkistaa ne seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy VRAM-muistin määrä.

Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Voit määrittää Windows 10 -laitteessa käytettävissä olevan levytilan määrän ja muuttaa pelin tallennussijaintia seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  2. Laitteen kunkin aseman käytetty levytila tulee näkyviin. Varmista, että kiintolevyllä on riittävästi vapaata tilaa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Tietokoneen tallennustilan tarkasteleminen.

Mitä tapahtuu, jos lataan Halo Wars: Definitive Editionin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia.

Jos olet jo ostanut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät Halo Wars -sivustosta.

Kuinka kauan Halo Wars: Definitive Editionin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 30 Gt:n lataaminen 20 Mb/s:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 3 tuntia.

Noudata edelliskohdan Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osion ohjeita löytääksesi pelin Xbox- ja Windows 10 -versioiden koon. Koko voi vaihdella sen mukaan, mihin laitteeseen peli asennetaan.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus

30 Gt:n tiedosto

40 Gt:n tiedosto

50 Gt:n tiedosto

60 Gt:n tiedosto

70 Gt:n tiedosto

2 Mt/s

33,3 tuntia

44,4 tuntia

55,6 tuntia

66,7 tuntia

77,8 tuntia

5 Mt/s

13,3 tuntia

17,8 tuntia

22,2 tuntia

26,7 tuntia

31,1 tuntia

10 Mt/s

6,7 tuntia

8,9 tuntia

11,1 tuntia

13,3 tuntia

15,6 tuntia

20 Mt/s

3,3 tuntia

4,4 tuntia

5,6 tuntia

6,7 tuntia

7,8 tuntia

50 Mt/s

1,3 tuntia

1,8 tuntia

2,2 tuntia

2,7 tuntia

3,1 tuntia

100 Mt/s

0,7 tuntia

0,9 tuntia

1,1 tuntia

1,3 tuntia

1,6 tuntia

200 Mt/s

0,3 tuntia

0,4 tuntia

0,6 tuntia

0,7 tuntia

0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 40 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mbps, latauksen suorittaminen kestää vielä 4,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta latausta tai sammuta tietokonetta. Halo Wars: Definitive Edition -kuvake ilmestyy Xboxin aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan ja Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Halo Wars: Definitive Editionin hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Windows 10 -laitteen kanssa Xbox One -ohjainta, tarvitset sen yhdistämiseen USB-kaapelin tai Windowsin langattoman Xbox-sovittimen.

Voit yhdistää Windows 10 -laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Tarvitsenko Halo Wars: Definitive Editionin pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset Halo Wars: Definitive Editionin pelaamiseen Microsoft-tilin. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä myös Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Halo Wars: Definitive Editionia Windows 10 -laitteella?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Halo Wars: Definitive Editionia offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Microsoft Storesta, eivät ole käytettävissä. Sen lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Halo Wars: Definitive Editionin?

Voit asentaa Halo Wars: Definitive Editionin mihin tahansa Xboxiin tai tietokoneeseen ja pelata millä tahansa Xboxilla tai tietokoneella, kunhan kirjaudut sisään ja pysyt online-tilassa. Jos haluat pelata offline-tilassa, sinun on käytettävä kotikonsolia tai Windows 10 -päälaitetta.

Jos esimerkiksi jaat Windows 10 -päälaitteesi muiden ihmisten kanssa ja kirjaudut sisään Storeen Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Halo Wars: Definitive Editionin lataamista varten, voit jakaa pelin yhden muun käyttäjän kanssa. Kyseinen käyttäjä pystyy kirjautumaan sisään oman Microsoft-tilinsä tunnistetiedoilla sekä hallinnoimaan pelin edistymistä ja saavutuksia, kunhan hän kirjautuu sisään ennen pelaamista.

Voinko pelata ystävien kanssa?

Kyllä. Voit pelata paikallisesti yhteispelitilassa sekä moninpeliä 2–6 pelaajan kanssa joko Xbox Onella, Windows 10:llä tai Steamilla:

• Xbox One -pelaajat voivat pelata muiden Xbox One -pelaajien kanssa.
  • Windows 10 -pelaajat voivat pelata muiden Windows 10 -pelaajien kanssa.
  • Steam-pelaajat voivat pelata muiden Steam-pelaajien kanssa.

Huomautus Alustojen välinen moninpeli ei ole mahdollista Xbox Onen ja Windows 10:n välillä.

Huomautus Halo Wars: Definitive Edition ei tue alustojen välisiä moninpelejä Xbox Onen, Windows 10:n ja Steamin kesken.

Tuodaanko edistymiseni ja saavutukseni Xbox 360 -versiosta?

Ei. Pelin Xbox 360 -versio on erilainen kuin sen Xbox One- ja Windows 10 -versiot, joten edistymistäsi ja saavutuksiasi ei tuoda.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Halo Wars: Definitive Editionin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Xboxilla tai Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Halo Wars: Definitive Editionin Windows 10:ssä. Katso edellä olevaa ohjeaihetta Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Halo Wars: Definitive Editionia Windows 10 -laitteella?.

• Voit pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, tarkastella saavutuksia, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Sisäänrakennetulla pelitallentimella voit tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi vaivattomasti. Windows 10:n Halo Wars: Definitive Editionia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa. Perehdy Xbox Onen osalta ohjeaiheeseen Pelileikkeiden tallentaminen pelitallentimella.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Halo Wars: Definitive Editionin usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?