Windows 10:n Halo Wars: Definitive Editionin vianmääritys

Jos sinulla on Windows 10:n Halo Wars: Definitive Editionin pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen. Jos ongelmaasi ei ole käsitelty täällä, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Halo Wars: Definitive Editionin usein kysytyistä kysymyksistä.

An error occurred while downloading the latest game configuration data. (Pelin uusimpia kokoonpanotietoja ladattaessa tapahtui virhe.) Online features may be restricted. (Verkkotoimintojen käyttö on ehkä estetty.)

Tämä tarkoittaa, että peli on ehkä päivitettävä.

Ratkaisu

Sulje peli, tarkista päivitykset, asenna ne ja käynnistä sitten peli uudelleen.

Cannot access content from the server. (Palvelimella olevaa sisältöä ei voi käyttää.) Try again later. (Yritä myöhemmin uudelleen.) The Halo Wars 2 servers are currently unavailable. (Halo Wars 2 -palvelimet eivät tällä hetkellä ole käytettävissä.)

Tämä tarkoittaa, että Halo Wars 2:n verkkopalveluissa tai verkkoyhteydessä on ilmennyt ongelma.

Ratkaisu

Tarkista palvelimen tiedot Halo Waypointista. Jos palvelin toimii, tarkista Xbox Live -palvelun tila alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Unable to connect to the Xbox Live services. (Xbox Live -palveluihin ei saada yhteyttä.) The Ethernet cable is unplugged or there is no network connectivity. (Ethernet-kaapeli on irronnut tai verkkoyhteyttä ei ole.)

Ratkaisu

Jos saat tämän tai vastaavan viestin, varmista, että Ethernet-kaapeli on liitetty kunnolla. Jos on, tarkista Xbox Live -palvelun tila alla kuvatulla tavalla.

Unable to connect to the Xbox Live services. (Xbox Live -palveluihin ei saada yhteyttä.)

You are not connected to Xbox Live. (Et ole yhteydessä Xbox Liveen.) Please check your connection. (Tarkista yhteys.)
You have lost connection to the gameplay session. (Yhteys peli-istuntoon on katkennut.)
The game has gone out of sync with the other players. (Peli ei ole synkronoitu muiden pelaajien kanssa.)
You are no longer connected to the squad. (Et enää ole yhteydessä ryhmään.)

Jos saat jonkin näistä viesteistä tai vastaavan viestin, jonka mukaan et ole yhteydessä Xbox Liveen, se saattaa johtua siitä, että palvelu on poissa toiminnasta.

Ratkaisu

Tarkista Xbox Live -palvelun tila.

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2018-10-23T04:59:46.4201906+00:00

Jos palvelun ongelmista ei ole ilmoitettu, käyttämässäsi yhteydessä saattaa olla ongelma. Perehdy Xbox Onen yhteys- ja verkkoratkaisuun.

Fatal Error! (Vakava virhe!) Graphics Card ‘[CARD_DETAILS]’ is below minimum spec. (Grafiikkakortti [KORTIN_TIEDOT] ei vastaa vähimmäisvaatimuksia.) – Does not meet feature level 11.1. (Ei vastaa ominaisuustasoa 11.1.)

Tämä tarkoittaa, että grafiikkakortti tai ohjain on päivitettävä versioon, joka vastaa DirectX 12:n ominaisuustasoa 11.1.

Ratkaisu

Tarkista laitteistosi ja varmista, että asennettuna on DirectX 12:n ominaisuustaso 11.1 tai sitä uudempi versio. Toimi näin:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Tarkista Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta, mikä DirectX-versio siellä on listattu. Halo Wars: Definitive Edition edellyttää toimiakseen versiota 11.1 tai sitä uudempaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windows 10:n Halo Wars: Definitive Editionin vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?