Halo Wars 2:n asentaminen suoraan Windows 10 -levyltä

Jos olet ostanut Halo Wars 2:n Windows 10 -levyllä, voit asentaa sen Windows 10- laitteeseesi, ilman että sinun tarvitsee hakea asennustiedostoa Microsoft Storesta (eli offline-asennus). Sinun on silti muodostettava Internet-yhteys Microsoft Storen avaamista varten ja kirjauduttava sisään käyttämällä Microsoft-tilisi tietoja, jotta voit hyväksyttää tilisi ennen maksamista. Tämä sivu opastaa pelin digitaaliversion lunastamisessa, minkä ansiosta voit pelata sitä myös Xbox Onella.

Jos sinulla on Xbox One -levy, lisätietoja on ohjeaiheessa Pelien asentaminen Xbox Oneen.

Huomautus Windows 10 -levy on saatavilla vain Euroopassa.

Tällä sivulla

Halo Wars 2:n asentaminen Windows 10:lle levyltä

Ennen kuin aloitat asennuksen, varmista, että Windows 10 -laitteesi vastaa pelin järjestelmävaatimuksia. Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa. Suosittelemme myös, että suljet kaikki muut epäolennaiset sovellukset ennen Halo Wars 2:n asennuksen aloitusta. Näitä ovat esimerkiksi myös virustentorjunta- ja roskapostin suodatusohjelmat, jotka voivat häiritä asennusta.

Halo Wars 2:n asennuksen aloitus:

1. Aseta DVD-levy, jossa on merkintä DISC 1, DVD-levyasemaan.
    Jos laitteesi automaattinen käynnistystoiminto on käytössä, asennus käynnistyy automaattisesti, kun olet asettanut DVD-levyn laitteeseen.
    Jos tietokoneesi automaattinen käynnistysominaisuus on poistettu käytöstä:
    1. Valitse Windows 10 -työpöydältä Cortana-hakutoiminto käynnistyspainikkeen vierestä ja kirjoita "Run", minkä jälkeen paina Enter.
    2. Kirjoita DVD-aseman kirjain ja sen perään "Setup.exe" (esimerkiksi"D:\Setup.exe") ja paina sitten Enter.

TAI

3. Valitse Windows 10 -työpöydälläsi hiiren oikealla painikkeella käynnistyspainike ja valitse Resurssienhallinta.
    4. Kaksoisnapsauta DVD-asemaa, johon levy 1 on lisätty, ja käynnistä sitten asennus kaksoisnapsauttamalla Setup.exe (sovellus)-tiedostoa.
  2. Aloita asennusprosessi napsauttamalla Jatka -painiketta.
  3. Lunasta käyttöoikeustunnussanoma -näytöllä, valitse Lunasta käyttöoikeustunnus -painike. Näin pääset Microsoft-tiliisi.
  4. Kirjaudu pyydettäessä sisään tiliisi. Varmista, että käytät samaa Microsoft-tiliä kuin pelatessasi Xboxia, kun kirjaudut sisään. Se on tärkeää, koska tämä on tili, jolle digitaalisen pelin-version käyttöoikeus on myönnetty.
    1. Jos olet jo kirjautunut sisään, tarkista että tili, jolle kirjaudut, on sama, jota käytät Xboxilla. Voit tehdä sen osoittamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa valokuvakuvaketta.
  5. Nouda 25-merkkinen koodisi Halo Wars 2 -levyn rasiasta ja kirjoita se Lunasta koodi tai lahjakortti -näytölle. Tarkista uudelleen, että lunastuslaatikon yläpuolella oleva sähköpostiosoite on oikea.
  6. Jatka asennusta valitsemalla Seuraava Lunasta käyttöoikeustunnus -näytössä.
  7. Kun asennus on valmis, voit käynnistää pelin.

Halo Wars 2:n asennus Xbox Onelle.

Kun olet kirjautunut Microsoft-tiliisi ja lunastanut Halo Wars 2:n digitaalisen koodin, Halo Wars 2 -kopiosi tulee automaattisesti näkyviin Xbox Onen Omat pelit ja sovellukset -valikossa. Jos sinulla ei ole Xbox Onea, pelin kopio on käytettävissä jos päätät ostaa laitteen myöhemmin.

Halo Wars 2:n asennus Xbox Onelle:

1. Kirjaudu sisään tiliisi. Tämän on oltava sama tili, jota käytit, kun asensit Halo Wars 2:n Windows 10:ssä.
  2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Löydät Halo Wars 2 -ruudun Valmiina asennukseen -osasta.
  4. Valitse ruutu, niin peli alkaa latautua.
  5. Kun asennus on valmis, voit käynnistää pelin Asennetut pelit -osasta.

Suorita asennusongelmien vianmääritys

Voit törmätä johonkin seuraavista ongelmista asentaessasi levyltä:

• Todentamaton käyttöoikeus – voit joutua luomaan uuden Microsoft-tilin lunastaaksesi koodin, joka sinulle on määritetty.
  • Siinä tapauksessa toimi seuraavasti:
    • Suorita Halo Wars 2:n asennus loppuun.
    • Käynnistä Windows 10 -laitteesi uudelleen.
    • Avaa Microsoft Store ja kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi, jota käytit koodisi lunastamiseen.
    • Siirry Oma kirjasto-kohtaan.
    • Varmista, että Halo Wars 2 on lisätty kohtaan Pelit.
    • Jos näet Halo Wars 2:n kirjastossasi, pystyt käynnistämään pelin ja pelaamaan sitä edellisestä virheestä huolimatta.
    • Jos et näe Halo Wars 2:ta peliluettelossasi, varmista, että olet kirjautunut sisään Storeen oikean Microsoft-tilin tunnistetiedoilla.
    • Jos olet varma, että käytät samaa Microsoft-tiliä, mutta et silti näe Halo Wars 2:ta kirjastossasi, käy THQ:n Pohjoismaiden tukisivustossa.
  • Kohdeaseman virhe – näin voi tapahtua kun asennuslevyllä on ongelma tai kun kohdeasemassa, johon yrität asentaa pelin, on ongelma.
  • Siinä tapauksessa toimi seuraavasti:
    • Varmista, että asennuslevyllä ei ole naarmuja tai vikoja, jotka saattavat häiritä mediakiintolevyn mahdollisuuksia lukea tietoja.
    • Tarkista asema, jolle yrität asentaa pelin, jos haluat olla varma että asemassa itsessään ei ole vikaa tai tietojen kirjoittamisessa kyseiselle asemalle ei ole ongelmia.
    • Jos olet noudattanut näitä ohjeita etkä löydä ongelmia asennuslevyltäsi etkä kohdeasemasta, käynnistä Windows 10-laitteesi uudelleen ja yritä asennusprosessia uudelleen.
    • Jos näet tämän virheen uudelleen etkä pysty asentamaan Halo Wars 2:ta, käy THQ:n Pohjoismaiden tukisivustossa.
  • Asennus epäonnistui – tämä virhe tapahtuu joskus, jos yrität asentaa Halo Wars 2:n samalla, kun muut tai epäolennaiset sovellukset ovat käynnissä taustalla.
  • Siinä tapauksessa toimi seuraavasti:
    • Sulje virhesanomassa mainittu sovellus ja yritä asennusta uudelleen.
    • Jos kohtaat tämän virheen uudelleen, käynnistä Windows 10-laite uudelleen.
    • Sulje kaikki muut epäolennaiset sovellukset, mukaan lukien sovellukset, jotka mainittiin virhesanomassa.
    • Käynnistä asennusprosessi uudelleen.
    • Jos näet tämän virheen uudelleen etkä pysty asentamaan Halo Wars 2:ta, käy THQ:n Pohjoismaiden tukisivustossa.
  • Laitteellasi ei ole riittävästi tallennustilaa – varmista, että suoritat asennuksen kiintolevylle, jolla on ainakin 40 gigatavua tallennustilaa. Lisätietoja tallennustilan hallinnasta on osoitteessa Tietokoneen tallennustilan tarkasteleminen.
  • Et voi kirjautua Microsoft-tilillesi – kyseessä saattaa olla verkko-ongelma tai paikallisen laitteesi ongelma estää yhteyden verkossa. Tarkista palvelun lisätiedot Xbox Live -tilasivulta. Jos sinulla on vaikeuksia päästä Microsoft-tiliisi, katso ohjeaihetta Oman tilin tuki.

Jos sinulla on muita ongelmia itse levyn kanssa, mukaan lukien ongelmia asentamisessa levyongelman takia, käy THQ:n Pohjoismaiden tukisivustossa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Halo Wars 2:n asentaminen suoraan Windows 10 -levyltä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?