Minecraft-ohjelmavirheiden ilmoittaminen

Jos olet noudattanut oman Minecraft-versiosi kaikkia käytettävissä olevia vianetsintämenetelmiä, mutta ongelmia esiintyy edelleen, olet ehkä löytänyt ohjelmavirheen. Näin voit lähettää virheraportin Minecraft-ryhmälle tutkintaa varten.

Tällä sivulla

Tunnettujen ongelmien tarkistaminen

Jos olet kohdannut ongelman, on erittäin todennäköistä, että joku muu on jo raportoinut siitä. Voit nähdä luettelon virheistä, jotka on jo kirjattu ja joita ratkaistaan aktiivisesti, kirjoittamalla ongelmasi sivun yläosassa olevaan etsintäpalkkiin osoitteessa bugs.mojang.com. Yritä olla mahdollisimman tarkka ja yksityiskohtainen. Voit sisällyttää tarvittaessa mukaan virhekoodit ja myös pelin version, jossa ongelma ilmenee.

Jos ongelma on jo lähetetty, näet kyseisen ohjelmavirheen selvitystyön edistymisen lisätiedot ja ajankohdan, jos/kun kyseinen ongelma korjataan. Jos et näe ongelmaasi jo luettelossa, joko Luo uusi tili tai Kirjaudu sisään tilillesi.

Ennen kuin lähetät ohjelmavirheen, saat lisäohjeita käytössä olevista neljästä Minecraft-ohjelmavirheen lähetyksen toimintaohjeista johdanto-osasta:

• Minecraft (PC/Java-versio)
  • Minecraft Pocket Edition (useimmat kannettavat versiot)
    • Tarkista ohjeopas täältä ennen jatkamista
  • Minecraft Console Edition (Xbox-, PlayStation- ja Nintendo-versiot)
  • Minecraft Realms

Luo uusi tili

Jotta voisit lähettää virheraportin, sinun on luotava tili. Jos sinulla on jo tili, katso Kirjaudu sisään tiliisi -osio alapuolelta.

Huomautus Tämä ei ole sama kuin nykyinen Mojang- tai Microsoft-tilisi. Jos et ole milloinkaan aiemmin lähettänyt ohjelmavirheilmoitusta, sinulla ei ole aiemmin luotua tiliä.

1. Siirry osoitteeseen bugs.mojang.com ja valitse linkki kohtaan Sign up for an account (Rekisteröi oma tili).
  1. Kirjoita tilin rekisteröintisivulla sähköpostiosoite, koko nimi, käyttäjänimi ja salasana ja suorita näköistiedoston tarkistaminen ennen kuin valitset kohdan Sign up (Rekisteröidy).
  1. Saat antamaasi osoitteeseen todennuslinkin sisältävän sähköpostiviestin. Joko valitse kyseinen linkki tai kopioi ja liitä se selaimeen vahvistaaksesi tilisi.

Kirjaudu sisään tiliisi

Jos olet lähettänyt ohjelmavirheilmoituksen jo aiemmin, kirjoita oma Käyttäjänimi ja Salasana voidaksesi kirjautua ohjelmavirheportaaliin.

Jos sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa, katso alla oleva Problems signing into your account (Oman tilin sisäänkirjautumisongelmia) -osio.

Lähetä virheilmoitus

Kun olet kirjautunut sisään, valitse Create (Luo) näytön yläreunasta, jotta voit luoda uuden virheilmoituksen.

Anna mahdollisimman paljon tietoja kussakin osiossa:

• Project (Näytä): Valitse Minecraft-versio, jonka kanssa on ongelmia.
  • Issue Type (Ongelman tyyppi): Määritä tämän arvoksi ”Bug”.
  • Summary (Yhteenveto): Anna lyhyt kuvaus ongelman ilmenemisestä.
  • Security Level (Suojaustaso): Määritä tämän arvoksi ”None” (Ei mitään).
  • Affects Version/s (Vaikutus eri versioihin): Valitse pelin versio, jossa sinulla on ongelmia. Yleensä löydät sen pelin päävalikosta.
  • Environment (Ympäristö): Kirjoita käyttämäsi laitteen tietoja. Jos olet esimerkiksi Windows 10:ssä, kirjoita käyttämäsi käyttöjärjestelmän versionumero, kuten myös kaikki tietokoneeseen liittyvät tiedot (merkki ja malli)
  • Description (Kuvaus): Tässä kohdassa lisäät ongelmasi täydellisen kuvauksen ja arviosi siitä, miksi uskot tämän olevan virhe. Sisällytä mahdollisimman paljon yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten voit toistaa tai saavuttaa ongelman.
  • Attachment (Liite): Jos sinulla on näyttökuva tai kuva, joka auttaa ilmentämään ongelmaa, voit liittää sen tähän.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, valitse Create (Luo), jotta se lähetetään Minecraft-tiimille. Pystyt seuraamaan ongelmasi ratkaisun edistymistä valitsemalla profiilisi sivun oikeasta yläkulmasta. Aktiiviset ohjelmavirheesi ovat luetteloituina Activity Streamissa (Tehtävävirrassa), jossa näet ohjelmavirheilmoituksesi tilan.

Oman tilin sisäänkirjautumisen ongelmia

Jos sinulla on ongelmia kirjautua tilillesi, valitse “Can’t access your account?” (Etkö voi käyttää tiliäsi?) kirjautumisnäytöltä.

Huomautus Tämä ei ole sama kuin nykyinen Mojang- tai Microsoft-tilisi. Jos et ole milloinkaan aiemmin lähettänyt ohjelmavirheilmoitusta, sinulla ei ole aiemmin luotua tiliä.

Etkö voi käyttää tiliäsi? -näytöllä voit tehdä seuraavia asioita:

• Jos olet unohtanut salasanasi, anna käyttäjätunnuksesi ja valitse Lähetä.
  • Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Send (Lähetä).

Sinuun voidaan ottaa yhteyttä rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi ja antaa ohjeita, miten pääset takaisin tilillesi.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraft-ohjelmavirheiden ilmoittaminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?