Killer Instinct: Combo Breaker Packin usein kysytyt kysymykset

Yleistä

Onko sinulla kysyttävää Killer Instinct: Combo Breaker Packista? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Olen jo ladannut Killer Instinctin Microsoft Storesta. Tarvitsenko Combo Breaker Packin?

Combo Breaker Pack sisältää Combo Breaker -lisäosan ja bonushahmoja. Vaikka sinulla on jo digitaalinen peli, voit hyödyntää Combo Breaker Pack -levyllä olevia lisäosia.

Onko minun asetettava Combo Breaker Pack -levy Xbox One -konsoliin, jotta voin pelata peliä?

Kyllä, sinun on asetettava levy konsoliin, jotta voit pelata käyttämällä lisähahmoja.

Onko minun asennettava Combo Breaker Pack -levyllä oleva ladattava sisältö?

Kyllä. Lisäsisältö asennetaan, kun asetat levyn konsoliin ensimmäisen kerran. Voit hallita yksittäisiä lisäosia asettamalla levyn konsoliin ja valitsemalla lisäosan Xbox Onen aloitusnäytöstä.

Myydäänkö TJ Combo -hahmoa vain vähittäismyyntituotteena?

Ei, TJ Combo on myöhemmin saatavilla myös digitaalisessa muodossa.

Toimitetaanko Combo Breaker Packin mukana asuja, varusteita tai Killer Instinct Classic?

Ei. Vähittäismyyntilevyllä on kaikki ensimmäisen kauden kahdeksan hahmoa ja TJ Combon latauskoodi.

Voinko pelata Killer Instinctiä offline-tilassa levyltä?

Kyllä. Levy toimii offline-tilassa muiden Xbox One -vähittäismyyntipelien tapaan.

Jos minulla on Killer Instinctin vähittäismyyntiversio, voinko pelata sitä verkossa pelin digitaalisen version omistavien muiden käyttäjien kanssa?

Totta kai. Käyttäjät, joilla on pelin vähittäismyyntiversio, voivat pelata verkossa kaikkia Killer Instinctin omistavia käyttäjiä vastaan.

Jos minulla on Killer Instinctin vähittäismyyntiversio, voinko hankkia peliin toisen kauden ja muuta ladattavaa sisältöä?

Kyllä. Kun toinen kausi käynnistyy, vähittäismyyntiversion hankkineet käyttäjät voivat ostaa toisen kauden sisällön.