Microsoft Solitaire Collectionin iOS- ja Android-versiot

Voit nyt pelata Microsoft Solitaire Collectionia iOS:llä ja Androidilla! Täältä löydät tietoja, joiden avulla voit parantaa pelielämystäsi.

Tällä sivulla

Lataaminen ja asentaminen

Voit ladata ja asentaa Microsoft Solitaire Collectionin iOS- tai Android-laitteeseen seuraavasti:

1. Avaa App Store (iOS-laitteet) tai Google Play Store (Android-laitteet) ja tee haku sanoilla ”Microsoft Solitaire Collection”.
  2. Valitse tietosivulla Install (Asenna).
  3. Kun asennus on valmis, valitse Open (Avaa).

Voit käynnistää sovelluksen myös aloitusnäytöstä valitsemalla Microsoft Solitaire Collection -ruudun.

Kirjautuminen Xbox Live -tilin tunnistetiedoilla

Kirjautumalla Xbox Live -tilin tunnistetiedoilla voit ansaita saavutuksia, olla mukana tulostauluilla ja kilpailla päivittäisissä haasteissa. Jos pelaat Microsoft Solitaire Collectionia muilla laitteilla, edistymisesi synkronoidaan myös näiden laitteiden kesken, joten voit edistyä päivittäisissä haasteissasi, minne ikinä menetkin.

Voit kirjautua Xbox Liveen valitsemalla valikkopainikkeen ja sitten Challenges (Haasteet) > Daily Challenges (Päivittäiset haasteet).

Kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla, käytä samaa tiliä, jolla pelaat Microsoft Solitaire Collectionia muilla laitteilla.

Premium-tilauksen ostaminen

Jos ostat Premium-tilauksen, voit piilottaa pelin sisäiset mainokset ja ansaita ylimääräisiä kolikoita päivittäisiä haasteita varten. Premium-tilauksia voi ostaa kuukaudeksi tai vuodeksi.

Jos haluat ostaa Premium-tilauksen, valitse pelin aikana kultaiset pelikortit (ne ilmestyvät näytön yläosaan) ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. App Store- tai Google Play Store -tiliisi on oltava liitettynä jokin maksutapa, jotta voit tehdä ostoksia.

Huomautus Jos sinulla on jo Premium-tilaus toisesta laitteesta, kuten Windowsista, tätä tilausta ei siirretä iOS- tai Android-laitteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Solitaire Collectionin iOS-versiosta, siirry osoitteeseen http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-ios.htm.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Solitaire Collectionin Android-versiosta, siirry osoitteeseen http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-android.htm.

Microsoft Solitaire Collectioniin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten täydellisen luettelon löydät Microsoft Casual Gamesin usein kysytyistä kysymyksistä.

Jos haluat osallistua yhteisön toimintaan, keskustella Microsoft Solitaire Collectionista (myös päivittäisistä haasteista), pyytää apua asiantuntijoilta ja katsoa ratkaisuja sisältäviä videoita, käy Microsoft Solitaire Collectionin Facebook-yhteisössä.

Vianmääritys

Jos kohtaat asennuksen aikana ongelmia:

• Siirry iOS-laitteiden tapauksessa Apple Storen tukeen.
  • Siirry Android-laitteiden tapauksessa Google Play -tukeen.

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa Xbox Liveen, voit tarkistaa palvelun tilan napsauttamalla tätä. Jos palvelu ei ole käytettävissä, tällä sivulla kerrotaan, milloin se on taas toiminnassa, jotta voit kirjautua tilillesi.

Jos olet offline-tilassa tai et ole yhteydessä Xbox Liveen, kun ansaitset saavutuksen, saavutus ei ilmesty tilillesi. Voit ratkaista tämän ongelman varmistamalla, että olet online-tilassa ja yhteydessä Xbox Liveen, ja yrittämällä sitten ansaita saman saavutuksen uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Microsoft Solitaire Collectionin iOS- ja Android-versiot" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?