Minecraftin Better Together -päivitys

Minecraftin Better Together -päivitys on nyt saatavilla! Tämä päivitys sisältää paljon parannuksia peliin. Niistä suurin on, että voit nyt nauttia alueista, Kauppapaikasta ja online-pelistä myös Xbox One -konsoleissa. Tätä versiota kutsutaan nyt nimellä ”Minecraft” kaikissa seuraavissa laitteissa:

• Minecraft: Windows 10 Edition (sisältää Oculus Riftin)
  • Minecraft: Pocket Edition for iPhone, iPad tai iPod
  • Minecraft: Pocket Edition for Android
  • Minecraft: Pocket Edition for Kindle Fire
  • Minecraft: Gear VR Edition
  • Minecraft: Fire TV Edition

Jos pelaat jo jollakin edellä mainituista laitteista Minecraftia, voit nyt pelata Xbox One -pelaajien kanssa onlinetilassa ja synkronoida maailmasi näistä konsoleista muihin laitteisiin.

Huomautus Päivityksiä tai muutoksia ei ole Minecraftin Xbox 360-, PC/Java-, Mac tai PlayStation/PS Vita- eikä Nintendo Wii U/Switch/3DS -versioihin.

Asennus

Jos sinulla on jo digitaalinen kopio Minecraft: Xbox One Editionista, uusi Minecraft-versio on käytettävissä automaattisesti konsolin Omat pelit ja sovellukset -valikossa. Jos haluat asentaa sen, siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit ja etsi Minecraftia Valmis asentamaan -välilehdestä.

Sinulla on käytettävissä pelin molemmat versiot, kun olet asentanut Minecraftin – alla olevassa taulukossa näkyvät konsolin versioiden väliset erot:

Minecraft: Xbox One Edition Minecraft
Minecraft: Xbox One Edition Minecraft

Uusi Minecraft on täynnä uusia ominaisuuksia ja toimintoja, kuten (muun muassa) seuraavat:

• Jatkuvia maailmoja
  • Integrointi alueiden, Kauppapaikan ja palvelimien kanssa
  • Karkeaa likaa
  • Läpinäkyviä jäälohkoja
  • Tehostetut pelaajarajoitukset huippuluokan laitteissa
  • Ulkoasu muuttuu Keskeytä-valikosta

* Jotta voit pelata Minecraft: Xbox One Editionia levyltä, sinun on asennettava se offline-tilassa Xbox Oneen. Kun asennus on valmis, käynnistä peli ennen yhteyden muodostamista uudelleen Xbox Liveen. Voit sen jälkeen pelata Minecraft: Xbox One Editionia kyseiseltä levyltä huolimatta siitä, oletko online- vai offline-tilassa.

Käy osoitteessa minecraft.net/article/better-together-update-here, jos haluat saada lisätietoja.

Alkuperäisen vs. uuden version pelaaminen

Voit jatkaa Minecraft: Xbox One Editionin alkuperäisversioista nauttimista rinnakkain uuden Minecraft-version käytön kanssa konsolissa. Tässä on rinnakkaisvertailu, ominaisuuksista, jotka ovat käytettävissä jokaisessa versiossa:

Minecraft: Xbox One Edition   Minecraft
Pilvitallennus
Ansaitse saavutuksia ✓ * ✓ *
Pelaa ystävien kanssa
Ristiinpeluu muiden ympäristöjen kanssa
Alueet
Kauppapaikka
Minipelit (Battle/Glide)
Siirrä tallenne Xbox One Editionista Minecraftiin
Siirrä tallenne Minecraftista Xbox One Editioniin
Kolmansien osapuolten palvelintuen markkinapaikka

* Saavutukset eri versioiden välillä poikkeavat toisistaan

Xbox One Editionin pelaaminen muissa laitteissa

Kun pelaat uutta Minecraftia Xbox One -konsolilla, voit synkronoida Xbox One Editionin aiemmin luotuja maailmoja. Lisäksi, jos sinulla on Realms-tilaus, omat alueesi näkyvät myös Windows 10-, iOS-, Android-, Kindle- tai Gear VR-laitteissasi (jos sinulla on ne käytössäsi).

Voit synkronoida maailmasi Xbox One Editionista Minecraftiin seuraavasti:

1. Kirjaudu konsoliisi tililtä, jota käyttämällä tallensit Xbox One Edition -maailman.
  2. Käynnistä Minecraft ja valitse sen päävalikosta Play (Pelaa).
  3. Valitse Maailmat-välilehdeltä Sync Old Worlds (Synkronoi vanhat maailmat), jos aiemmin luotuja pelejä ei ole jo siirretty.
  4. Valitse maailma, jonka haluat siirtää ja odota, että muuntaminen on suoritettu.
  5. Maailmasi synkronoidaan nyt uuteen Minecraftiin, kun kirjaudut sisään.

Maailman synkronoinnin lisäksi tietyt grafiikkapakettien, kuviopakettien ja mash-up-pakettien hankinnat, joita olet tehnyt konsolilla, voidaan myös käyttää pelattaessa uutta Minecraftia ja muissa laitteissasi.

Kauppapaikka ja Minecraft-kolikot

Minecraftin uuden version avulla voit käyttää Markkinapaikkaa ja voit ostaa Minecraft-kolikkoja grafiikkapakettien, pintakuviointipakettien, maailmojen ja Mash-up-pakettien maksamiseen.

Jos pelaat Minecraftia jo kannettavalla laitteella ja sinulla on Markkinapaikan sisältöä tai Minecraft-kolikkoja, nämä ovat nyt myös valittavissa sinulle uudessa Minecraft-versiossa. Lisäksi kaikki Markkinapaikka-ostokset, jotka teet konsolilla, tulevat automaattisesti käyttöösi kannettaviin laitteisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten tiedän, mikä Minecraft-versio on?

Minecraft alkuperäistä versiota kutsutaan nimellä ”Minecraft: Xbox One Edition”. Uutta versiota kutsutaan pelkästään nimellä ”Minecraft”. Näet pelin nimen aloitusnäytöllä, kun käynnistät sen.

Tein ostoja pelin alkuperäisissä konsoliversioissa. Miten voin tarkastella niitä uudessa versiossa ja omissa kannettavissa laitteissani?

Useimpia sisältökohteita voi siirtää versioiden välillä, katso osoitteesta minecraft.net/article/better-together-update-here lisätietoja, mitkä nimikkeet siirtyvät tai eivät siirry.

Miten voin tehdä alueiden tilauksen ja käyttää Markkinapaikkaa konsolillani?

Voit ostaa alueiden tilauksen tai Markkinapaikan sisältöä käynnistämällä pelin uuden Minecraft-versiopäivityksen konsolilla – tämä ratkaisu ei toimi Minecraft: Xbox One Editionin kanssa. Jos jatkat Xbox One Editionin pelaamista, voit liittyä alueiden maailmoihin, jos ystäväsi kutsuvat sinut pelaamaan.

Tarvitaanko Minecraftin verkkopelaamiseen Xbox Live Gold -tilausta?

Tarvitset Xbox Live Gold -tilauksen, (myydään erikseen), jos haluat käyttää seuraavia verkkotoimintoja Minecraftissa:

• Alueet
  • Connecting to servers (Yhteyden muodostaminen palvelimiin)
  • Laitealustojen välinen pelaaminen

Paikalliseen moninpelin ei tarvita Xbox Live Gold-tilausta.

Miten minipelejä voi pelata?

Minipelit ovat käytettävissä vain Minecraft: Xbox One Editionissa – jos haluat jatkaa niiden pelaamista, voit käynnistää pelin Xbox One Edition -version ja pelata konsolilla muita pelaajia vastaan. Jotkin verkkopalvelimet tarjoavat kokemuksia, jotka ovat samankaltaisia kuin minipelit, ja voit nauttia niistä uudessa Minecraft-versiossa.

Omistan jo Minecraft Windows 10 Editionin. Tarkoittaako se, että voin pelata Minecraftia Xbox Onella?

Minecraft ei ole Xbox Play Anywhere -peli. Jos haluat pelata sitä Xbox Onessa, sinun on ostettava Minecraft erikseen. Käy Minecraft-sivulla saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit tehdä ostoksia Xbox Onessa.

Omistan Minecraft: Xbox One Editionin levyllä ja olen pelannut sitä vähintään viisi tuntia tai tehnyt oston ehdot täyttävän ajanjakson aikana. Missä pelini on?

Jos olet oikeutettu pelin omistamiseen ostojesi tai pelaamisesi perusteella, näet Minecraft-kopion, joka on käytettävissä Omat pelit ja sovellukset -valikon Valmiina asennukseen -kohdassa. Jos et näe sen olevan käytettävissä, varmista, että olet kirjautunut sisään samalla tilillä, jota käytettiin pelaamiseen tai sisällön ostamiseen.

Olen ansainnut saavutuksia, kun pelasin Minecraftin alkuperäisiä konsoliversioita. Saanko pitää ne?

Kyllä – jo ansaitsemasi saavutukset näkyvät edelleen Xbox-tililläsi. Voit myös jatkaa alkuperäisen konsoliversion pelaamista, jotta voit ansaita saavutuksia, joita et ole vielä ansainnut. Kun pelaat Minecraftin uutta versiopäivitystä, ansaitset lisää saavutuksia.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraftin Better Together -päivitys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?