Minecraft-kauppapaikan usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla

Mikä on Minecraft-kauppapaikka?

Ensimmäistä kertaa uudet avatar-ulkoasut, pintakuvioinnit ja Minecraft-yhteisön osaajien luomat maailmat ovat tulossa Microsoft Storeen sekä Pocket Edition- että Windows 10-laitteisiin. Minecraft-markkinapaikassa olemme tehneet turvallisemmaksi ja helpommaksi ostaa yhteisön tekemää Minecraft-sisältöä. Osta sisältöä kerran ja nauti siitä missä tahansa Windows 10- tai Pocket Edition -laitteessa ilman, että se vanhenee jossain vaiheessa.

Kaupassa saatavilla olevien Minecraft-kolikkojen avulla voit ostaa osaajien luomaa sisältöä Minecraft-markkinapaikassa, joka on turvallisempi ja aiempaa paremmin suojattu. Kolikkoja pidetään virtuaalikukkarossasi, ja niitä voidaan käyttää Pocket Edition- ja Windows 10 -laitteisiin.

Ilmaisen Xbox Live -pelaajaprofiilisi kautta jokainen tekemäsi ostos liittyy tiliisi. Voit pelata ystävien kanssa ja esitellä karttojasi ja ulkoasujasi millä tahansa Pocket Edition- tai Windows 10-laitteella, jos niissä on myös Xbox Live -tili.

Millä laitteilla Minecraft-markkinapaikka on käytettävissä?

Minecraft-markkinapaikka on saatavilla millä tahansa Windows 10- tai Pocket Edition -laitteella. Niihin sisältyvät seuraavat laitteet rajoittumatta kuitenkaan pelkästään niihin:

• Xbox One
  • Windows 10
  • Windows 10 -puhelin
  • iOS (iPhone ja iPad).
  • Android
  • Amazon Kindle Fire
  • Amazon Kindle Fire TV
  • Gear VR

Huomautus Xbox 360, Windows Phone 8, PlayStation, Wii U ja Nintendo Switch eivät tällä hetkellä tue Minecraft-markkinapaikkaa.

Miten Minecraft-kolikoita ostetaan?

Sinun on määritettävä maksutapa laitteessasi, jotta voit ostaa Minecraft-kolikoita. Kun yrität ostaa jotakin ensimmäisen kerran, sinua pyydetään lisäämään maksutapa, jos et ole tehnyt sitä jo aiemmin. Muussa tapauksessa, kun kirjaudut sisään tehdäksesi ostoksesi, sinua muistutetaan, mitkä ovat aiemmin lisäämäsi maksutavat.

Maksutapasi vaihtelevat sen mukaan, mitä laitetta käytät ostoksen tekemiseen. Kaikissa tapauksissa saat omat Minecraft-kolikkosi kirjautumalla sisään Xbox Live -tililläsi kaikissa Windows 10- ja Pocket Edition -laitteissa, joilla pelaat.

Esimerkiksi jos pelaat sekä Windows 10 -laitteella ja iPhonella ja ostat Minecraft-kolikkoja iPhonessa, maksat kolikoista käyttämällä Apple Store -kaupan tiliäsi. Myöhemmin, kun pelaat Windows 10 -laitteella, omat kolikot ovat käytettävissä kaikkien Minecraft-kauppapaikassa tekemiesi ostojen ohella. Jos päätät sitten ostaa lisää Minecraft-kolikkoja Windows 10 -laitteessasi, maksat niistä käyttämällä Microsoft-tiliäsi, minkä jälkeen kolikot ja ostot ovat käytettävissä, kun seuraavan kerran pelaat iPhonessa. Jos ostat myöhemmin Kindle Fire TV:n, kaikki tiedot näkyvät myös siellä, kun kirjaudut sisään Xbox Live -tililläsi.

Huomautus Jos olet vanhempi, jolla on liitettyjä lapsitilejä, varmista, että voit tehdä ostoksia omalla tililläsi, koska lapsitilit eivät tarjoa siihen maksutapaa.

Mihin voin käyttää Minecraft-kolikkojani?

Voit ostaa kaikki pelin sisällöt ja lisäosat Minecraft-kolikkojen avulla, mukaan lukien Skin Packs -grafiikkapaketit, Character Packs -merkkipaketit ja yhteisön luomat Minecraft-maailmat.

Huomautus Minecraft-kolikkojen avulla ei voi ostaa Minecraft Realmsia, mutta voit ostaa Realms-tilauksen käyttämällä oletusmaksutapaa tililläsi.

En saanut hankkimiani Minecraft kolikkoja. Mitä voin tehdä?

Jos ostit Windows 10 -laitteessa:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa account.microsoft.com ja tarkista ostoksesi.
  2. Jos näet valmiin oston, käynnistä laite uudelleen, koska se on ehkä päivitettävä.
  3. Jos sinulla on toinen Windows 10- tai Pocket Edition -laite, kirjaudu sisään kyseisellä laitteella nähdäksesi, onko ostosi siellä.
    • Jos osto ilmestyy näkyviin, laitteessasi saattaa olla ongelma. Varmista, että olet kirjautunut samalla tilillä, jota käytit ostamiseen.
    • Jos ostos ei ilmaannu näkyviin, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Lisätuki:

Voiko Minecraft kolikkoja saada hyvitetyksi?

Kaikki Minecraft-kolikkojen ostot ovat lopullisia. Jos kuitenkin joku muu on tehnyt luvattoman ostoksen, ota yhteyttä Storen tukeen sille laitteelle, jolla ostos suoritettiin.

Voiko Minecraft-kolikkoja lahjoittaa toiselle henkilölle?

Tällä hetkellä Minecraft-kolikkoja ei voi lahjoittaa suoraan. Jos haluat antaa jollekulle Minecraft-kolikkoja, voit ostaa lahjakortteja verkkokauppoihin ja ympäristöihin, joissa Minecraft-kolikkoja parhaillaan käytetään. Vastaanottaja voi käyttää näitä tositteita sitten tilihyvityksiin ja vaihtaa ne Minecraft-kolikkoihin. Minecraft-kolikkoja voidaan käyttää vain sillä tilillä, jolta ne hankittiin tai hyvitettiin.

Esimerkiksi jos haluat antaa lahjoituksen henkilölle, joka pelaa Minecraftia Windows 10:llä, voit ostaa lahjakortin ohjelmaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Minecraft-kolikkojen vastaanottaja voi sitten lunastaa ja vaihtaa sen.

Yritin tehdä pelikohtaisen ostoksen Minecraft-kolikkojen avulla, mutta jokin meni pieleen. Mitä voin tehdä?

Pelikohtaisten hankintojen yleisin ongelma on, että kolikkoja ei ole tarpeeksi. Tarkista Microsoft Storen oikeasta yläkulmasta, että sinulla on riittävästi kolikkoja oston tekemiseen. Muussa tapauksessa voit valita +-kuvakkeen lisäostoja varten.

Jos yrität ostaa lisää kolikkoja, mutta ne eivät näy kukkarossa, noudata I didn't receive the coins that I purchased (En saanut hankkimiani Minecraft kolikkoja) -nimisen osan vaiheita. Mitä voin tehdä?

Jos sinulla on edelleen ongelmia, käy Minecraft-palautesivulla, jossa voit perehtyä viimeisimpiin päivityksiin ja tunnettuihin ongelmiin.

Hankin väärän Minecraft-maailman vahingossa. Saanko rahani takaisin?

Sinun on otettava yhteyttä Storen tukeen laitteelle, jolla teit ostoksesi. Voit mahdollisesti saada hyvityksen olosuhteiden mukaan. Noudata edellisen Voiko Minecraft kolikkoja hyvittää? -nimisen osion vaiheita tukea varten.

Minulla on ongelma hankkimassani Minecraft-maailmassa. Keneen tulisi ottaa yhteyttä?

Jos sinulla on ongelmia Minecraft-maailman kanssa, ota yhteyttä yhteisöön, joka on kehittänyt kyseisen maailman, jotta voit antaa palautetta ja keskustella tunnetuista ongelmista ja vioista.
Tuetut kumppanit:

Miten ryhdyn Minecraft-kumppaniksi ja luon Kauppapaikka-sisältöä?

Jos olet kiinnostunut kumppaniksi tulemisesta ja haluat lisätietoja vaadituista ehdoista, käy sivulla Minecraft Partner Program.

Voinko muuntaa omia Minecraft-kolikkoja takaisin oikeaksi valuutaksi?

Et. Kun olet hankkinut Minecraft-kolikkoja, niitä ei voi muuttaa takaisin oikeaksi valuutaksi.

Miksi jotkin kauppapaikkasisällöt näkyvät harmaana? Mitä tarkoittaa, jos sisällöstä sanotaan, että se on ”Not compatible with your device due to low memory" (Ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa, koska muisti on vähissä)?

Jotkin kartat ja pintakuvioinnit edellyttävät paremman suorituskyvyn laitteita toimiakseen tehokkaasti. Jos laitteessasi on vähemmän kuin 512 megatavua sisäistä muistia (RAM), saatat nähdä Microsoft Storessa osan sisällöstä harmaana. Et voi ostaa sisältöä, joka ei ole yhteensopiva laitteesi kanssa, etkä voi ladata sisältöä, joka ei ole yhteensopiva, vaikka olisit jo ostanut sen laitteessa, jossa on enemmän muistia.

Luulen, että olen huomannut ongelman pelissä. Miten voin ilmoittaa siitä?

Jos olet löytänyt teknisen ongelman (kutsutaan myös "virheiksi"), voit ilmoittaa siitä Minecraft-tiimille käymällä osoitteessa bugs.mojang.com. Tee seuraavat toimet ennen minkään tietojen lähettämistä:

1. Luo tili. Kun ilmoitat ensimmäistä kertaa virheen, sinun on luotava salasanallinen tili kirjautumista varten.
  2. Hae aiemmin havaittuja ongelmia. Ennen kuin ilmoitat virheen, etsi tietokannasta laitteeseesi liittyviä muita ongelmia.
  3. Ota selvää, mikä on käyttämäsi koontiversio. Jotkin peliversiot käyttävät ennakkojulkaisuversioita. Jos käytössäsi ennakkojulkaisuversio, kuten alfa tai beta, varmista, että lähetät virheesi oikealle versiolle.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraft-kauppapaikan usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?