Minecraft: New Nintendo 3DS Editionin usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on vastauksia Minecraft: New Nintendo 3DS Editioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Huomautus Jos haluat ostaa pelin, siirry Nintendo eShopiin New Nintendo 3DS -konsolissa.

Tällä sivulla

Onko Better Together -päivitys tulossa uuteen New Nintendo 3DS Editioniin?

Ensijulkaisun jälkeen päivityksiä saadaan edelleen lisää, mutta Better Together -päivitystä ei saada.

Voinko pelata Minecraft: New Nintendo 3DS Editionia kaikilla Nintendo 3DS -laitteistotyypeillä?

Minecraft: New Nintendo 3DS Editionia voi pelata vain New Nintendo 3DS -sarjan laitteilla (New Nintendo 3DS-, New Nintendo 3DS XL- ja New Nintendo 2DS XL -järjestelmillä).

Voinko pelata moninpeliä?

Moninpelitoiminto ei ole nyt käytettävissä.

Sisältääkö New Nintendo 3DS Edition Super Mario Mash-up Packin?

Super Mario Mash-up Pack ei sisälly julkaisuun. Minecraft: New Nintendo 3DS Edition sisältää viisi ulkoasupakettia ja kaksi pintakuviointipakettia, joilla voit mukauttaa maailmaasi. Vaiheet:

• Biome Settlers 1 & 2 -pintakuviointipaketit
  • Journey to the West -pintakuviointipaketti
  • Holiday 2015 -pintakuviointipaketti
  • Redstone Specialist -pintakuviointipaketti
  • Plastic -pintakuviointipaketti
  • City -pintakuviointipaketti

Tukeeko New Nintendo 3DS Edition 3D:tä?

Minecraft: New Nintendo 3DS Editionia voidaan pelata vain tavanomaisissa 2D-näyttötiloissa.

Tukeeko New Nintendo 3DS Edition lisäsisällön lataamista?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition sisältää viisi ulkoasupakettia ja kaksi pintakuviointipakettia, joilla voit mukauttaa maailmaasi. Meillä on lisää kerrottavaa muusta ladattavasta sisällöstä myöhemmin.

Voinko siirtää tallenteita muista Nintendo-ympäristöistä?

Et voi mitenkään siirtää tallenteitasi muista ympäristöistä Minecraft: New Nintendo 3DS Editioniin. Pidä hauskaa New Nintendo 3DS Editionin tarjoaman ainutlaatuisen kokemuksen kanssa alusta lähtien.

Poikkeaako Minecraft: New Nintendo 3DS Editionin maailman koko muista konsoleista?

New Nintendo 3DS Editionin maailmat ovat huomattavasti suurempia kuin Wii U Editionin maailmat.

Mikä Minecraftin versio Minecraft: New Nintendo 3DS Edition on?

Tämä versio vastaa julkaisuhetkellä läheisesti Minecraft: Pocket Editionin versiota 0.15.4. Minecraftin kaikkien uusien julkaisujen tapaan lähdemme sovelluskehityksen näkökulmasta pelin tunnetusta versiosta ja päivitämme sitä säännöllisesti. Tästä syystä julkaisuaikanaan New Nintendo 3DS Editionin sisältö vaihtelee käytettävissä olevien muiden versioiden sisällöistä. Jatkamme pelin päivitystä niin kauan kuin pelaajat pelaavat.

Miksi sähköinen opas ei ole samalla kielellä kuin minkä olen valinnut peliä varten?

Tämä on tunnettu ongelma, ja eManuals avautuu New Nintendo 3DS -järjestelmään valitsemallasi kielellä. Voit muuttaa New Nintendo 3DS -järjestelmän kieli, jos haluat vaihtaa oman eManualisi kielen.

Miten voin päivittää Minecraft: New Nintendo 3DS Editionin?

Ohjelmistopäivityksien lataaminen edellyttää langatonta Internet-yhteyttä, ja järjestelmän on oltava online-tilassa päivityksen aikana. Päivityksen suorittaminen edellyttää seuraavia toimia:

1. Käynnistä kotisivuvalikosta Minecraft: New Nintendo 3DS Edition.
  2. Jos päivitys on saatavilla, ylemmässä näytössä näkyviin tulee teksti ”Ohjelmistopäivitys on saatavilla”.
  3. Valitse Päivitä tai paina Y-painiketta aloittaaksesi päivitysprosessin. Voit myös olla päivittämättä nyt, jos haluat päivittää myöhemmin.

Käytettävissä on kaksi vaihtoehtoa: ”Lataa nyt” ja ”Näytä tiedot Nintendo eShopissa ja lataa sitten".

Lataa nyt

Jos valitset tämän vaihtoehdon, pystyt lataamaan ohjelmiston päivitystiedot välittömästi. Ohjelmistopäivitys suoritetaan heti, ja se voi kestää jonkin aikaa. Toimi tämän toiminnon suorittamiseksi seuraavasti:

1. Valitse Download Now (Lataa nyt).
  2. Valitse Kyllä tai paina A-painiketta, jotta voit jatkaa.
  3. Kun päivitys on valmis, valitse OK tai paina A-painiketta.

Näytä lisätiedot Nintendo eShopissa ja lataa sitten

Valitsemalla Tietojen tarkasteleminen Nintendo eShopissa siirryt Nintendo eShopin sivulle. Tässä kohdassa ohjelmistopäivitys voidaan ottaa käyttöön heti tai voit valita myöhemmän latauksen vaihtoehdon, kun järjestelmä on lepotilassa. Toimi tämän toiminnon suorittamiseksi seuraavasti:

1. Valitse Näytä lisätiedot....
  2. Kun Nintendo eShop latautuu, valitse Napauta tästä lataamisen aloittamiseksi.
  3. Valitse Seuraava, kun sinua pyydetään tarkistamaan luokitustietoja.
  4. Valitse Lataa.
    1. Ladatut nimikkeet eivät käynnisty välittömästi.
    2. Myöhemmin ladatut nimikkeet käynnistyvät, kun järjestelmä siirtyy lepotilaan.

Kun lataus on valmis, päivitys otetaan automaattisesti käyttöön. Pelin käynnistyksen jälkeen voit siirtyä kohtaan Asetukset > Korjaustiedoston muistiinpanot päävalikosta, jotta saat päivityksen tiedot näkyviin.

Jos haluat lisätietoja tai jos kohtaat ongelmia konsolin päivittämisessä, käy Nintendo-tuessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraft: New Nintendo 3DS Editionin usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?