Nike+ Kinect Trainingin linkittäminen ja vianmääritys

Yleistä

Nike+ Kinect Trainingin avulla voit hyödyntää Nike+-palvelua ja ansaita NikeFuel-pisteitä. Kun linkität Nike+-tilisi, voit hyödyntää myös Facebook-integrointia.

Ratkaisut

Vaatimukset

Nike+ Kinect Trainingin käyttäminen Xbox 360 -konsolissa edellyttää seuraavia:

• Xbox Live -palveluun yhteydessä oleva Xbox 360 -konsoli
  • Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tili
  • Nike+-tili.

Nike+-tilin linkittäminen ja hallinta

Olemassa olevan Nike+-tilin linkittäminen

Voit linkittää Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilisi ja Nike+-tilisi todella helposti: sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Toimi näin:

(Huomautus Tarvitset tätä varten Xbox 360 -konsoliin liitetyn Xbox-peliohjaimen.)

1. Valitse päävalikosta Asetukset.
  2. Valitse Nike+-tili.
  3. Valitse Link Existing Account (linkitä aiemmin luotu tili).
  4. Lue ja hyväksy Nike+:n käyttöehdot ja tietosuojatiedot.
  5. Kirjaudu sisään Nike+:n sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Nike+-tilin linkityksen poistaminen

Voit poistaa Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilin linkityksen Nike+-tililtä milloin tahansa. Toimi näin:

1. Valitse päävalikosta Asetukset.
  2. Valitse Nike+-tili.
  3. Valitse Unlink Account (poista tilin linkitys).
  4. Lue ja hyväksy Nike+:n käyttöehdot ja tietosuojatiedot.

Huomautus Kun poistat Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilin linkityksen Nike+-tilistä, et voi enää käyttää Nike+:n toimintoja.

Uuden Nike+-tilin luominen

Jos sinulla ei vielä ole Nike+-tiliä, voit luoda sen suoraan konsolilla.

(Huomautus Tarvitset tätä varten Xbox 360 -konsoliin liitetyn Xbox-peliohjaimen.)

1. Valitse päävalikosta Asetukset.
  2. Valitse Nike+-tili.
  3. Valitse Luo uusi tili.
  4. Lue ja hyväksy Nike+:n käyttöehdot ja tietosuojatiedot.
  5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse salasana. Voit käyttää pelaajatunnustasi näyttönimenä Nike+-palvelussa tai voit valita uuden.
  6. Kun tunnistetietosi hyväksytään, Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilisi linkitetään automaattisesti Nike+-tiliisi.

Vianmääritys

Eikö Nike+ Kinect Training toimi kunnolla? Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Tarkista Nike+-käyttäjänimi ja -salasana

Tarkista, että käytät samaa käyttäjänimeä ja salasanaa kuin Nike+-tilissäsi.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Tarkista, että Xbox Live -yhteys toimii.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Live -palveluun, tutustu Xbox Live -palveluun yhdistämisen ongelmanratkaisuun.

Ratkaisu 3: Tarkista Xbox Gold Live -tilisi tietosuoja-asetukset

Toimi näin:

1. Valitse Xbox 360:n käyttöliittymässä Asetukset ja sen sitten Tietosuoja.
  2. Valitse Muuta asetuksia.
  3. Valitse Mukauta.
  4. Vieritä alaspäin ja valitse Exercise Info Sharing (kuntoilutietojen jakaminen). Määritä sen asetukseksi Julkinen tai Vain ystävät.

Saat lisätietoja ohjeartikkelista Hallitse Fitness on Xbox 360 -toiminnon tietoja ja tietosuoja-asetuksia.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä Nike+-tukeen

Jos tarvitset apua Nike+-tilin käytössä, siirry Nike+-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Nike+ Kinect Trainingin linkittäminen ja vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?