Phantom Dust

Tervetuloa käyttämään Xbox Onen ja Windows 10:n Phantom Dust -peliä. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja pelin palvelimen tilasta ja vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelin Xbox One- ja Windows 10 -version.

Phantom Dust -yleiskatsaus

Xbox Onen Phantom Dustin hallinta ja ohje

Windows 10:n Phantom Dustin hallinta ja ohje

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Phantom Dust" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?