PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS: usein kysyttyjä kysymyksiä

Yleistä

Onko sinulla kysyttävää PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -pelistä? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Miten voin ostaa PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -pelin?

Jos haluat ostaa pelin, käy PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS -pelin tuotetietosivulla ja kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.

Tililläsi on oltava toimiva maksutapa, joka voi olla joko luottokortti, Microsoft-tilisi saldo tai PayPal-tili. Voit hallita maksutapojasi kirjautumalla sisään Microsoft-tililläsi osoitteessa account.microsoft.com.

Mitä voin tehdä, jos minulla on ongelmia Microsoft-tiliini kirjautumisessa?

Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään Microsoft-tiliisi tai tilille, jota käytät Xboxissa, voimme auttaa sinua korjaamaan ongelman.

Jos olet unohtanut salasanasi tai kirjautumistietosi eivät toimi odotetusti, siirry kohtaan Salasana- ja suojaustiedot saadaksesi lisäohjeita.

Jos olen löytänyt virheen tai haluan ehdottaa uusia ominaisuuksia, missä voin ilmoittaa asiasta?

Jos kohtaat ohjelmavirheen, kehitysryhmä ottaa mielellään vastaan palautteesi! Käy PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -kehittäjäsivustossa. Tarkista, onko joku muu jo raportoinut ohjelmavirheen. Jos näin on, voit kannattaa sitä ja varmistaa, että kehitystiimi huomaa, että sinulla on sama ongelma.

Jos haluat ehdottaa uuden ominaisuuden toteuttamista, noudata sivuston ohjeita, jotta kehitysryhmä tietää mielipiteesi.

Jos kuulut Xbox Insider -ohjelmaan ja sinulla on ongelmia PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -pelin pelaamisessa:

1. Jos ongelma ilmenee, paina pitkään ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Ilmoita ongelmasta.
  2. Tarkista, onko kyseinen ongelma jo luettelossa. Jos se ei ole valittavissa, valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  3. Valitse kohdasta Luokat Pelit > PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS.
  4. Kirjoita kokemasi ongelman kuvaus ja valitse, sisällytetäänkö mukaan näyttökuva tai video, joka näyttää ongelman ilmenemisen.
  5. Kun olet valmis, valitse Valmis lähettääksesi palautteen.

Huomautus Et ehkä saa palautetta suoraan ongelmaasi tutkivalta tiimiltä.

Mitkä ovat asennusvaatimukset?

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSin asennusta varten:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Pelit ja sovellukset.
  2. Tarkista käytettävissä oleva levytila näytön vasemmasta alakulmasta. Jos levytilaa ei ole tarpeeksi, sinun on poistettava joitakin nykyisiä pelejä ja sovelluksia tai lisättävä ulkoinen asema konsoliin.

Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta ja haluat muuttaa oletusasennussijaintia, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  3. Oletustallennussijainti on osoitettu Tallennustilan hallinta -kohdassa oikeassa yläkulmassa olevalla kolmiolla.

Minulla on ongelmia tai kysyttävää pelin sisäisestä pelikokemuksesta. Mistä saan ohjeita?

Jos olet juuttunut johonkin pelin osaan, tarvitset apua muilta pelaajilta siihen, mitä voit tehdä seuraavaksi, tai jos haluat antaa muille vihjeitä omaan kokemukseesi perustuen, voit siirtyä muutamaan paikkaan.

• Jos sinulla on teknisiä ongelmia Xbox Onen kanssa tai haluat puhua muiden Xbox-pelaajien kanssa, käy Xbox-keskustelupalstoilla.
  • Jos kohtaat pelikohtaisia ongelmien tai haluat puhua fanien ja asiantuntijoiden kanssa pelistä, käy virallisella PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -fanisivulla.

Tarvitsenko Xbox Live Gold -tilauksen voidakseni pelata PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS – peliä?

Kyllä, sinulla täytyy olla voimassa oleva Xbox Live Gold -tilaus, koska tämä on online-moninpeli. Voit ostaa tilauksen konsoliltasi tai käymällä verkkokaupassa laitteellasi.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -peliä?

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS – peliä voi pelata vain online-tilassa, ja tarvitset Xbox Live Gold -tilauksen, jotta voit pelata peliä kaikissa tiloissa. Peliä ei voi pelata offline-tilassa.

Onko PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -Xbox-versio sama kuin PC-tietokoneen/Steam-versio?

Ei – joudut ostamaan Xbox-version erikseen, jos omistat PC/Steam-version. Pelin pelaamisessa voi myös olla eroja molemmissa ympäristöissä tapahtuvan pelin jatkuvan kehitystyön takia.

Kun pelaat peliä Xboxissa, voit pelata sitä muiden kanssa vain Xboxilla – Xboxin ja PC:n/Steamin alustojen välistä pelaamista ei ole.

Mitä tarvitsen voidakseni puhua muille pelaajille pelin aikana?

Tarvitset kuulokemikrofonin, jos haluat puhua muille pelatessasi peliä. Voit ottaa yhteyttä ryhmääsi kahdella tavalla:

• Seuruekeskustelun kautta, jos kutsut jonkun ystäväluetteloltasi liittymään peliin
  • Pelin kautta, jos liityt peliin ystäväluetteloosi kuulumattoman pelaajan kanssa

Jotta voisit varmistaa, että voit puhua ystäväluetteloosi kuulumattomien muiden pelaajien kanssa:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Sign in (Kirjaudu sisään) ja valitse kirjautumisprofiilisi.
  3. Valitse Oma profiili ja sitten Tietosuoja-asetukset.
  4. Jos sinulla on Mukautetut asetukset valittuna, valitse Näytä lisätiedot ja mukauta.
    • Huomautus Jos sinulla on määritetty aikuisen oletusasetukset, sinun ei tarvitse tehdä mitään lisätoimia.
  5. Valitse Kommunikaatio ja moninpeli, sitten kohdassa Muut voivat käyttää ääni- ja tekstiviestejä tai kutsuja varmista, että Kaikki on valittuna.

Lisätietoja puhumisesta muiden kanssa pelin aikana ja vinkkejä vianmääritykseen on osoitteessa Social and Broadcast: Friends and parties (Yhteisö ja lähetys: ystävät ja seurueet).

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS – pelin?

Voit asentaa PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDSin kotikonsoliin ja pelata peliä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös ystäviesi konsoleihin ja pelata niillä, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS: usein kysyttyjä kysymyksiä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?