Poker Smashia ei enää voi pelata Xbox Onessa

Poker Smash ei enää ole saatavilla Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuusohjelmassa eikä ole pelattavissa Xbox Onessa. Siitä voi edelleen nauttia Xbox 360:lla, jossa saavutukset ja pelitallenteet ovat edelleen käytettävissä.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mitä tapahtuu pelissä etenemiselleni ja saavutuksilleni?
Vastaus: pelissä edistyminen ja saavutukset, jotka on hankittu Xbox One -pelissä, siirretään takaisin pelin Xbox 360-versioon.

Kysymys: Mitä tapahtuu pelikohtaisille Xbox One -ostoilleni?
Vastaus: Kaikki Xbox Onella tai 16. maaliskuuta 2017 jälkeen tehdyt ostot hyvitetään automaattisesti maksuvälineelle, jota käytit niiden tekemiseen. Tapahtumien tietoja voi tarkastella käyttäjän Microsoft-tililtä.

Lisäksi saat myös kopion Hexic 2:sta, joka on pelattavissa Xbox Onella taaksepäin yhteensopivuuden kautta, palkintona jatkuneesta tuestasi Xbox-pelaamiselle. Hexic 2:n koodit lähetetään Sanomakeskuksen kautta tilillesi, jota voit tarkastella Xbox One -konsolillasi tai Windows 10:n Xbox-sovelluksessa. Nämä koodit lähetetään samalle tilille, jota käytettiin ostosten tekoon Poker Smashissa Xbox Onella.

Kysymys: Tein ostoksia 16.3.2017 jälkeen, mutta en saanut maksuhyvitystä.. Mitä voin tehdä?
Vastaus: Jos et ole saanut hyvitystä, voit tarkistaa muutaman asian:

1. Tarkista Microsoft-tilin tilaushistoriasta, että alkuperäinen osto on suoritettu tililtäsi. Sinun pitäisi nähdä luettelo "Poker Smashille" tai siihen liittyvälle sisällölle. Jos haluat nähdä kaikki tapahtumat, valitse "All available" (Kaikki saatavilla olevat) "From"-pudotusvalikon (Alkuperä) vierestä.
  2. Varmista, että olet kirjautunut samalla tilillä, jota käytit alun perin ostamiseen. Jos suoritit edellä kuvatun vaiheen 1 etkä nähnyt tapahtumaa luettelossa, se joko ostettiin toiselta tililtä tai tapahtuma ei mennyt läpi.
  3. Jos et saanut Poker Smashista kertonutta viestiä konsolillesi tai Xbox-sovellukseen, olet ehkä ostanut pelin tai sisällön ennen kuin se on julkaistu Xbox Onella. Tämä kampanja on suunnattu asiakkaille, jotka tekivät Xbox One -ostoksensa maaliskuun 16. päivänä 2017 tai sitä myöhemmin.
  4. Hyvityksesi on suoritettu 30. kesäkuuta 2017.

Kysymys: Kuka on oikeutettu saamaan Hexic 2:n?
Vastaus: Jos latasit pelin Xbox Onelle ennen 12.6.2017 ja ostit Poker Smashin tai teit pelin sisäisiä ostoja 16.3.2017 jälkeen, saat koodin Hexic 2:lle Xbox One -konsolillasi tai Xbox-sovelluksen kautta.

Kysymys: Milloin saan oman Hexic 2 -kopioni?
Vastaus: Saat pian ensimmäisen viestin saapumisen jälkeen toisen viestin, joka sisältää Hexic 2 -koodin. Jos et ole saanut toista viestiä kymmenen päivän kuluttua ensimmäisen viestin saapumisesta, ota yhteyttä Xbox-tukeen lisäneuvoja varten.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Poker Smashia ei enää voi pelata Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?