Rise of Nations: Extended Editionin usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysyttävää Rise of Nations: Extended Editionista? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tämä tukisivu on pelin Windows 10 -versiolle. Jos pelaat Rise of Nations: Extended Editionia Steamilla, käy osoitteessa www.riseofnations.com.

Tällä sivulla

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Rise of Nations: Extended Editionia. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Rise of Nations: Extended Editionin lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1703, käyttöjärjestelmän koontikäännös 15063 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata Rise of Nations: Extended Editionia.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows-laitteessa.

Olen kirjautunut Windows Insider- ja/tai Xbox Insider -käyttäjäksi – voinko pelata Rise of Nations: Extended Editionia?

Jos kuulut osana Windows Insider Program-ohjelmaan tai sinulla on laite, jossa on 1703:ää parempi versio, sinulla saattaa ilmetä ongelmia Rise of Nations: Extended Editionin lataamisessa ja asentamisessa laitteeseesi. Suosittelemme, että raportoit Palautekeskuksen avulla mistä tahansa ongelmista, joita sinulla mahdollisesti ilmenee, kun käytät Windowsin Insider-koontiversiota. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Windows-kuvake ja kirjoita ”Palautekeskus” tai paina näppäinyhdistelmää Windows-painike + F.
  2. Kun sovellus avautuu, valitse Palaute-kuvake vasemmalta.
  3. Napsauta Lisää uusi palaute -painiketta.
  4. Valitse ongelmapainike ja kirjoita lisätietoja alla oleviin ruutuihin.
  5. Valitse alareunassa luokan valintaruuduista Esiversio-ohjelmat ensimmäisessä ruudussa ja Windows Insider -keskustelupalstat ja tuki toisessa ruudussa.
  6. Valitse Lähetä lähettääksesi palautteesi.

Huomautus Et ehkä saa palautetta suoraan ongelmaasi tutkivalta tiimiltä.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Rise of Nations: Extended Editionin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Rise of Nations: Extended Editionia.

Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows-laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Käy kunkin pelialustan tuotetietosivulla pelin koon, pelin järjestelmävaatimusten sekä pelin lisätietojen selvittämiseksi.

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Rise of Nations: Extended Editionin tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan Rise of Nations: Extended Editionin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Valitse päävalikosta Options & Profiles (Asetukset ja profiilit).
  2. Valitse Options & Profiles (Asetukset ja profiilit) -valikosta Graphics (Grafiikka).
  3. Valitse Grafiikka -näytön kohdasta Render Elements (Elementtien hahmonnus) Low (Pieni) -painike, jotta grafiikkaosat käyttävät hitaan suorituskyvyn ominaisuuksia.
  4. Tallenna muutokset valitsemalla OK.
    Huomautus Käynnistä peli pyydettäessä uudelleen, jotta muutokset otetaan käyttöön.

Mitä verkkojen välinen peli tarkoittaa?

Oletusarvon mukaan verkkojen välinen peli on käytössä moninpeleissä, joten voit kilpailla muita Windows 10- ja Steam-pelaajia vastaan. Jos haluat kilpailla vain toisia Windows 10 -pelaajia vastaan, voit poistaa käytöstä verkkojen välisen pelin toimimalla seuraavasti:

1. Valitse päävalikosta Options & Profiles (Asetukset ja profiilit).
  2. Valitse peli ”,Disable Cross-Network Play (Poista käytöstä verkkojen välinen peli)”.

Miten voin varmistaa parhaan mahdollisen pelielämyksen Windows 10:llä pelatessa?

Jos pelaat Windows 10:llä, varmista että laitteesi vastaa korkeimpia järjestelmävaatimuksia tarkistamalla järjestelmätiedot. Voit katsoa, miten se tehdään, edellä olevasta Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osiosta.

Voit myös ottaa pelitilan käyttöön priorisoidaksesi laitteesi resurssit pelaamista varten. Katso ohjeaihetta Use Game Mode while gaming on your PC (Pelitilan käyttö tietokoneella pelattaessa) saadaksesi lisätietoja.

Tarvitsenko Microsoft-tilin Rise of Nations: Extended Editionin pelaamiseen?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Rise of Nations: Extended Editionin pelaamiseen. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Rise of Nations: Extended Editionia Windows 10 -laitteella?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Rise of Nations: Extended Editionia offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Sen lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Rise of Nations: Extended Editionin?

Voit asentaa Rise of Nations: Extended Editionin mihin tahansa tietokoneeseen, kunhan kirjaudut sisään ja pysyt online-tilassa. Jos haluat pelata offline-tilassa, sinun on käytettävä Windows 10 -päälaitetta.

Jos esimerkiksi jaat Windows 10 -päälaitteesi muiden ihmisten kanssa ja kirjaudut sisään Kauppaan Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Rise of Nations: Extended Editionin lataamista varten, voit jakaa pelin yhden muun käyttäjän kanssa. Kyseinen käyttäjä pystyy kirjautumaan sisään oman Microsoft-tilinsä tunnistetiedoilla sekä hallinnoimaan pelin edistymistä ja saavutuksia, kunhan hän kirjautuu sisään ennen pelaamista.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Rise of Nations: Extended Editionin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Xboxilla tai Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Rise of Nations: Extended Windows 10:ssä. Katso edellä olevaa ohjeaihetta Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Rise of Nations: Extended Editionia Windows 10 -laitteella?.

• Voit muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Voit vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella. Windows 10:n Rise of Nations: Extended Editionia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa. Perehdy Xbox Onen osalta ohjeaiheeseen Pelileikkeiden tallentaminen pelitallentimella.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Rise of Nations: Extended Editionin usein kysyttyjä kysymyksiä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?