Rush: A Disney•Pixar Adventuren usein kysytyt kysymykset

Yleistä

Onko sinulla kysyttävää Rush: A Disney•Pixar Adventure -pelistä? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Mitä tapahtuu, jos saan saavutuksen valmiiksi, mutta se ei avaudu?

Jos kohtaat tämän ongelman, seuraavien vaiheiden suorittaminen ei ratkaise ongelmaa, mutta niiden pitäisi olla hyödyksi ongelman ratkaisussa seuraavalla kerralla, kun yrität avata saavutuksen:

1. Poista kaikki tallennetut tiedot seuraavasti:
    1. Kohdasta Omat pelit ja sovellukset > Pelit etsi Rush: A Disney•Pixar Adventure ja paina valikkopainiketta.
    2. Valitse Pelien ja lisäosien hallinta.
    3. Valitse Tallennetut tiedot, valitse Kaikki pelitallenteet ja valitse sitten Poista kaikki, jolloin voit poistaa kaikki aiemmat tallenteesi.
  2. Restart the console. (Käynnistä konsoli uudelleen.)
  3. Määritä konsoli Offline-tilaan toimimalla seuraavasti:
    1. Valitse kohdasta Järjestelmä > Asetukset ja Verkko > Verkkoasetukset.
    2. Valitse Siirry offline-tilaan.
  4. Käynnistä Rush: A Disney•Pixar Adventure ja aloita uusi peli.
  5. Avaa vaadittavien tasojen/kykyjen saavutukset, joita et aiemmin ole pystynyt avaamaan.
  6. Aloita vaadittu taso ja etene saavutusta kohti.
    Huomautus Varmista, että et vielä suorita saavutusta valmiiksi.
  7. Keskeytä peli ja aseta sitten konsoli takaisin Online-tilaan. Voit tehdä sen noudattamalla edellä kuvattua vaihetta 3, mutta valitse Siirry online-tilaan.
  8. Jatka peliä ja suorita saavutusten edistyminen loppuun.

Rush: A Disney•Pixar Adventure on Xbox Play Anywhere -peli. Mitä se tarkoittaa?

Kun ostat jonkin Xbox Play Anywhere -pelin digitaalisesti, sitä voi pelata sekä Xboxilla että Windows 10:ssä. Sinun tarvitsee vain ostaa peli kerran Xbox- tai Windows 10 -laitteessa Microsoft Storen kautta, jolloin se tulee näkyviin pelikirjastossasi aina, kun kirjaudut sisään.

Jos olet ostanut pelin tai sisällön Xboxilla ja haluat pelata sitä Windows 10 -laitteessa, kirjaudu sisään Windows 10 -laitteella. Jos peli on jo asennettu laitteeseen, se ilmestyy sovellusten luetteloon. Voit asentaa sen myös avaamalla Microsoft Storen ja valitsemalla Oma kirjasto.

Jos ostit pelin tai sisällön Windows 10:ssä ja haluat pelata sitä Xbox-konsolilla, kirjaudu sisään konsoliin ja siirry Omat pelit ja sovellukset-kohtaan. Jos peli on jo asennettu, se ilmestyy peliluetteloon. Muussa tapauksessa löydät sen Valmiina asennukseen -osasta.

Lisätietoja Xbox Play Anywherestä ja tuetuista peleistä saat Xbox Play Anywhere -sivustosta. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys, jos sinulla on ongelmia löytää Rush: A Disney•Pixar Adventurea tai sisältöä Xbox Onesta tai Windows 10 -laitteesta.

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Rush: A Disney•Pixar Adventurea. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Rush: A Disney•Pixar Adventuren lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607, käyttöjärjestelmän koontikäännös 14393.0 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata Rush: A Disney•Pixar Adventurea.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, toimimalla seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä > Lisätietoja.
  2. Etsi Edition-kohdasta ja tarkista tietokoneessasi oleva Windowsin versio. Varmista, että se on vähintään 1607.
  3. Katso Käyttöjärjestelmän koontikäännös ja varmista, että se on vähintään 14393.0.
  4. Katso Järjestelmätyyppi -kohdasta, onko tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen Windowsin versio.

Jos et näe versiota luettelossa, sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä, ennen kuin voit ladata pelin. Voit tehdä sen usealla eri tavalla:

• Valitse aloitusvalikko > Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windows Update. Tarkista, onko olennaisia päivityksiä saatavilla.
    Huomautus Jos päivittämisestä Windows 10:een on kulunut alle 31 päivää aikaa, et saa marraskuun päivitystä välittömästi. Syynä tähän on se, että voit halutessasi palata Windowsin edelliseen versioon. Kun on kulunut 31 päivää, tietokone lataa automaattisesti marraskuun päivityksen.
  • Perehdy Windows Update: usein kysytyt kysymykset -sivuun ja päivitä laite uusimmalla päivityksellä Windows 10:een.

Jos sinulla on Windows 10:stä versio K tai KN, sinun on ehkä ladattava muita ohjelmistoja. Nämä ovat saatavilla maksuttomina latauksina. Voit tehdä sen perehtymällä Windows 10 N- ja Windows 10 KN -versioiden mediaominaisuuspakettiin (marraskuu 2015).

Olen kirjautunut Windows Insider- ja/tai Xbox Insider -käyttäjäksi – voinko pelata Rush: A Disney•Pixar Adventurea?

Jos kuulut osana Windows Insider Program-ohjelmaan tai sinulla on laite, jossa on 1607:ää parempi versio, sinulla saattaa ilmetä ongelmia Rush: A Disney•Pixar Adventuren lataamisessa ja asentamisessa laitteeseesi. Suosittelemme, että raportoit Palautekeskuksen avulla mistä tahansa ongelmista, joita sinulla mahdollisesti ilmenee, kun käytät Windowsin Insider-koontiversiota. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Windows-kuvake ja kirjoita "Palautekeskus."
  2. Kun sovellus avautuu, valitse Palaute-kuvake vasemmalta.
  3. Napsauta Lisää uusi palaute -painiketta.
  4. Valitse ongelmapainike ja kirjoita lisätietoja alla oleviin ruutuihin.
  5. Valitse alareunassa luokan valintaruuduista Esiversio-ohjelmat ensimmäisessä ruudussa ja Windows Insider -keskustelupalstat ja tuki toisessa ruudussa.
  6. Valitse Lähetä lähettääksesi palautteesi.

Jos kuulut Xbox Insider -ohjelmaan ja sinulla on ongelmia Rush: A Disney•Pixar Adventuren pelaamisessa:

1. Jos ongelma ilmenee, paina ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Ilmoita ongelmasta.
  2. Tarkista, onko kyseinen ongelma jo luettelossa. Jos se ei ole, valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  3. Valitse luokista Pelit ja sitten Rush: A Disney•Pixar Adventure.
  4. Kirjoita kokemasi ongelman kuvaus ja valitse, sisällytetäänkö mukaan näyttökuva tai video, joka näyttää ongelman ilmenemisen.
  5. Kun olet valmis, valitse Valmis lähettääksesi palautteen.

Huomautus Et ehkä saa palautetta suoraan ongelmaasi tutkivalta tiimiltä palautekeskuksesta etkä Xbox Insider -keskuksesta.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja Rush: A Disney•Pixar Adventuren pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Rush: A Disney•Pixar Adventurea.

Jos et ole varma, onko sinulla DirectX 11 asennettuna, voit tarkistaa sen seuraavasti:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Tarkista Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta, mikä DirectX-versio siellä on listattu. Rush: A Disney•Pixar Adventure edellyttää toimiakseen versiota 11 tai sitä uudempaa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Rush: A Disney•Pixar Adventuren laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko Xboxissa vai Windows 10:ssä. Käy kunkin pelialustan tuotetietosivulla pelin koon, pelin järjestelmävaatimusten (erityisesti Windows 10 -laitteissa) sekä pelin lisätietojen selvittämiseksi.

Huomautus Koska tämä on Xbox Play Anywhere -peli, voit ostaa sen digitaalisessa muodossa Xboxiin tai Windows 10:een ja omistaa pelin molemmat versiot. Kunkin ympäristön erilliset tuotetietosivut on tarkoitettu vain antamaan tietoja. Peliä ei tarvitse ostaa kahta kertaa.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Rush: A Disney•Pixar Adventure.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa Rush: A Disney•Pixar Adventuren asennusta varten:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Tarkista käytettävissä oleva levytila näytön vasemmasta alakulmasta. Jos levytilaa ei ole tarpeeksi, sinun on poistettava joitakin nykyisiä pelejä ja sovelluksia tai lisättävä ulkoinen asema konsoliin.

Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta ja haluat muuttaa oletusasennussijaintia, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  3. Oletustallennussijainti on osoitettu Tallennustilan hallinta -kohdassa oikeassa yläkulmassa olevalla kolmiolla.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Rush: A Disney•Pixar Adventuren tuotetietosivulta. Lisätiedot-kohdassa on ilmoitettu ladattavan tiedoston arvioitu koko, joka kertoo, kuinka suuri peli on.

Jos et tiedä GPU:ta (grafiikkasuoritinta) tai VRAM-muistia (videomuistia), voit tarkistaa ne seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy VRAM-muistin määrä.

Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Voit selvittää Windows 10 -laitteessa käytettävissä olevan levytilan määrän ja muuttaa pelin tallennussijaintia seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  2. Laitteen kunkin aseman käytetty levytila tulee näkyviin. Varmista, että kiintolevyllä on riittävästi vapaata tilaa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Tietokoneen tallennustilan tarkasteleminen.

Mitä tapahtuu, jos lataan Rush: A Disney•Pixar Adventuren laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa.

Kuinka kauan Rush: A Disney•Pixar Adventuren lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella internet-yhteyden nopeuden mukaan. 10 Gt:n lataaminen 20 Mb/s:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 1 tunnin.

Noudata ohjeita edelliskohdan Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osiosta löytääksesi pelin Xbox- ja Windows 10 -versioiden koon. Nämä voivat vaihdella sen mukaan, mihin laitteeseen peli asennetaan.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus

30 Gt:n tiedosto

40 Gt:n tiedosto

50 Gt:n tiedosto

60 Gt:n tiedosto

70 Gt:n tiedosto

2 Mt/s

33,3 tuntia

44,4 tuntia

55,6 tuntia

66,7 tuntia

77,8 tuntia

5 Mt/s

13,3 tuntia

17,8 tuntia

22,2 tuntia

26,7 tuntia

31,1 tuntia

10 Mt/s

6,7 tuntia

8,9 tuntia

11,1 tuntia

13,3 tuntia

15,6 tuntia

20 Mt/s

3,3 tuntia

4,4 tuntia

5,6 tuntia

6,7 tuntia

7,8 tuntia

50 Mt/s

1,3 tuntia

1,8 tuntia

2,2 tuntia

2,7 tuntia

3,1 tuntia

100 Mt/s

0,7 tuntia

0,9 tuntia

1,1 tuntia

1,3 tuntia

1,6 tuntia

200 Mt/s

0,3 tuntia

0,4 tuntia

0,6 tuntia

0,7 tuntia

0,8 tuntia

Esimerkki:

Jos olet asentamassa 20 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 15 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mt/s, latauksen suorittaminen kestää vielä 3,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta latausta tai sammuta tietokonetta. Rush: A Disney•Pixar Adventure -kuvake ilmestyy Xboxin aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan ja Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Miten voin varmistaa parhaan mahdollisen pelielämyksen Windows 10:llä pelatessa?

Jos pelaat Windows 10:llä, varmista että laitteesi vastaa korkeimpia järjestelmävaatimuksia tarkistamalla järjestelmätiedot. Voit katsoa, miten se tehdään, edellä olevasta Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osiosta.

Voit myös ottaa käyttöön pelitilan priorisoidaksesi laitteesi resurssit pelaamista varten. Käy ohjeaiheessa Use Game Mode while gaming on your PC (Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella) saadaksesi lisätietoja.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Rush: A Disney•Pixar Adventuren hallintaan Windows 10:llä?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Voit yhdistää laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Muut Windowsin tukemat USB-peliohjaimet voivat myös toimia.

Minulla on ongelmia tai kysyttävää pelin sisäisestä pelikokemuksesta. Mistä saan ohjeita?

Jos olet juuttunut johonkin pelin osaan, tarvitset apua muilta pelaajilta siihen, mitä voit tehdä seuraavaksi, tai jos haluat antaa muille vihjeitä omaan kokemukseesi perustuen, voit siirtyä muutamaan paikkaan.

• Jos sinulla on teknisiä ongelmia alustan kanssa tai haluat puhua muiden Xbox-pelaajien kanssa, käy Xbox-keskustelupalstoilla.

Tarvitsenko Microsoft-tilin Rush: A Disney•Pixar Adventuren pelaamiseen?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Rush: A Disney•Pixar Adventuren pelaamiseen. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Rush: A Disney•Pixar Adventurea?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Rush: A Disney•Pixar Adventurea offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Microsoft Storesta, eivät ole käytettävissä. Sen lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Rush: A Disney•Pixar Adventuren?

Xboxissa voit asentaa Rush: A Disney•Pixar Adventuren kotikonsoliin ja pelata peliä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös ystäviesi konsoleihin ja pelata niillä, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Windows 10:ssä voit asentaa Rush: A Disney•Pixar Adventuren päälaitteeseen (yleensä ensimmäinen laite, johon peli asennetaan) ja pelata siinä offline-tilassa. Voit asentaa pelin useisiin laitteisiin, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Voit olla kirjautuneena vain yhdessä paikassa kerrallaan, kun pelaat Rush: A Disney•Pixar Adventurea tai muita Xbox Play Anywhere -palvelua tukevia pelejä.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Rush: A Disney•Pixar Adventuren Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Rush: A Disney•Pixar Adventuren. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• Voit muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Voit tallentaa, kertoa ja jakaa vaivattomasti ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella:
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen ja valitsemalla Asetukset > Pelitallennin.
    • Rush: A Disney•Pixar Adventurea pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Rush: A Disney•Pixar Adventuren usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?