Sea of Thieves

Tervetuloa käyttämään Xbox Onen ja Windows 10:n Sea of Thieves -peliä. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja pelin palvelimen tilasta ja vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelin Xbox One- ja Windows 10 -version.

Sea of Thievesin yleiskatsaus

Xbox Onen Sea of Thievesin hallinta ja ohje

Windows 10:n Sea of Thievesin hallinta ja ohje

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sea of Thieves" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?