Sea of Thievesin ennakkotilaus- ja kampanjatiedot

Tällä sivulla

Sea of Thievesin ennakkotilaus

Käy Sea of Thievesin sivulla saadaksesi lisätietoja pelistä.

Sea of Thieves -ennakkotilaukset käynnistyvät joulukuun 7. päivänä 2017 ja jatkuvat, kunnes peli julkaistaan 20. maaliskuuta 2018. Kun peli on julkistettu, voit ostaa sen Storesta, mutta julkaisupaketit eroavat julkaisua edeltävistä kampanjapaketeista.

Jos teet Sea of Thievesin ennakkotilauksen, saat seuraavat eksklusiiviset ominaisuudet:

• Black Dog Pack (käytettävissä pelissä maaliskuun 20. päivän 2018 jälkeen)
  • Mahdollisuuden suljetun beetaversion käyttämiseen – käy Sea of Thieves -sivustolla saadaksesi lisätietoja

Kun tilaat Sea of Thievesin ennakkoon, näet pelikirjastossasi paikkamerkkiruudun. Se on tarkoituksellista, ja sen lukitus poistuu pelin julkaisupäivänä. Voit varmistaa, että lataat pelin, ennen kuin peli avautuu, toimimalla seuraavasti:

• Varmista, että Virtatila on asetettuna pikakäynnistykselle kohdasta Asetukset > Virta ja käynnistys > Virtatila ja käynnistys. Näin peli pystyy latautumaan taustalla, kun se on käytettävissä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset ja valitse ”Pidä konsoli, pelit ja sovellukset päivitettynä” -ruutu. Näin varmistetaan, että pelin kaikki päivitykset ladataan ennen pelin avautumista.

Lisätietoja ennakkotilauksen hallinnasta on ohjeaiheessa Xbox One -pelien tilaaminen Microsoft Storesta ennakkoon.

Ennakkotilauksen peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa Sea of Thievesin ennakkotilauksen ennen julkaisupäivää, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Usein kysytyt kysymykset

Näet Sea of Thievesin käytön kysymyksien ja vastauksien täydellisen luettelon vierailemalla virallisella Sea of Thieves -sivustolla.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sea of Thievesin ennakkotilaus- ja kampanjatiedot" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?