Snap Attackin poistuminen

Snap Attack on lopetettu 18. toukokuuta 2018. Peli ei ole enää saatavilla Microsoft Storesta, eikä sille tarjota enää tukea ja sisältöä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko edelleen pelata Snap Attackia offline-tilassa?

Snap Attackia ei voi pelata offline-tilassa. Jos poistat Snap Attackin laitteestasi, et voi ladata sitä enää uudelleen.

Olen aloittanut verkkopelin, voinko pelata sen loppuun?

Et voi. Verkkopelien aloittaminen ja jatkaminen ei enää ole mahdollista.

Mitä tiedoilleni tapahtuu nyt, kun peli on lopetettu?

Kaikki pelin tiedot ja historia on poistettu palvelusta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Snap Attackin poistuminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?