Sunset Overdriven usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysyttävää Sunset Overdrive -pelistä? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Onko Sunset Overdrive Xbox Play Anywhere -peli?

Sunset Overdrive ei ole Xbox Play Anywhere -peli. Voit luoda erillisiä ostoja Sunset Overdrivelle seuraavissa paikoissa:

Sisältyykö Sunset Overdrive Xbox Game Passiin?

Sunset Overdrive sisältyy Xbox Game Passiin vain Xbox One -konsolilla. Jos haluat pelata Sunset Overdrivea Windows 10:llä, sinun on ostettava peli Microsoft Storesta.

Onko Sunset Overdrivessa verkkomoninpeliä?

Xbox Onen Sunset Overdrivessa on eri verkko-ominaisuuksia, kuten verkkomoninpeli/ yhteispelitila. Kuitenkaan nämä toiminnot eivät sisälly Windows 10:n Sunset Overdriveen.

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata Sunset Overdrivea. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Sunset Overdriven lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1703, käyttöjärjestelmän koontikäännös 15063.0 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata Sunset Overdrivea.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, toimimalla seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä > Tietoja.
  2. Etsi Edition-kohdasta ja tarkista tietokoneessasi oleva Windowsin versio. Varmista, että se on vähintään 1703.
  3. Katso Käyttöjärjestelmän koontikäännös ja varmista, että se on vähintään 15063.0.
  4. Katso Järjestelmätyyppi -kohdasta, onko tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen Windowsin versio.

Jos et näe versiota luettelossa, sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä, ennen kuin voit ladata pelin. Voit tehdä sen usealla eri tavalla:

• Valitse aloitusvalikko > Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windows Update. Tarkista, onko olennaisia päivityksiä saatavilla.
    Huomautus Jos päivittämisestä Windows 10:een on kulunut alle 31 päivää aikaa, et saa uusinta päivitystä välittömästi. Syynä siihen on se, että voit halutessasi palata Windowsin edelliseen versioon. Kun on kulunut 31 päivää, tietokone lataa automaattisesti uusimman päivityksen.
  • Perehdy Windows Update: usein kysytyt kysymykset -sivuun ja päivitä laite uusimmalla päivityksellä Windows 10:een.

Jos sinulla on Windows 10:stä versio KN, sinun on ehkä ladattava muita ohjelmistoja. Nämä ovat saatavilla maksuttomina latauksina. Perehdy tällöin Windows 10 N- ja Windows 10 KN -versioiden mediaominaisuuspakettiin (marraskuu 2015).

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Sunset Overdriven laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko Xboxilla vai Windows 10:ssä. Käy kunkin pelialustan tuotetietosivulla pelin koon, pelin järjestelmävaatimusten (erityisesti Windows 10 -laitteissa) sekä pelin lisätietojen selvittämiseksi.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Sunset Overdrive -tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa Sunset Overdriven asennusta varten, toimimalla seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan My games & apps, (Pelit ja sovellukset) ja paina sen jälkeen A-näppäintä ja valitse Näytä kaikki.
  2. Tarkista käytettävissä oleva levytila näytön vasemmasta alakulmasta. Jos levytilaa ei ole tarpeeksi, sinun on poistettava joitakin nykyisiä pelejä ja sovelluksia tai lisättävä ulkoinen asema konsoliin.

Jos käytät konsolin kanssa ulkoista tallennuslaitetta ja haluat muuttaa oletusasennussijaintia, toimi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Tallentaminen.
  3. Oletustallennussijainti on osoitettu Tallennustilan hallinta -kohdassa oikeassa yläkulmassa olevalla kolmiolla.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset Sunset Overdrive -tuotetietosivulta. Lisätiedot-kohdassa on ilmoitettu ladattavan tiedoston arvioitu koko, joka kertoo, kuinka suuri peli on.

Jos et tiedä GPU:ta (grafiikkasuoritinta) tai VRAM-muistia (videomuistia), voit tarkistaa ne seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Kohdassa Sovitintyyppi näkyy grafiikkasuorittimen nimi, ja Varattu näyttömuisti näyttää videomuistin (VRAM).

Lue lisätietoja ohjeaiheesta Lisätietoja laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Voit tarkistaa Windows 10 -laitteessa käytettävissä olevan levytilan määrän ja muuttaa pelin tallennussijaintia seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  2. Laitteen kunkin aseman käytetty levytila tulee näkyviin. Varmista, että kiintolevyllä on riittävästi vapaata tilaa.

Lue lisätietoja ohjeaiheesta Lisätietoja Windows 10 -laitteen tarkistamisesta on ohjeaiheessa Tietokoneen tallennustilan tarkasteleminen.

Mitä tapahtuu, jos lataan Sunset Overdriven sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa.

Kuinka kauan Sunset Overdriven lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 40 Gt:n lataaminen 20 Mb/s:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 4 tuntia.

Toimi Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osiossa esitettyjen ohjeiden mukaisesti, jotta voit löytää pelin Xbox- ja Windows 10 -versioiden koon. Nämä voivat vaihdella sen mukaan, mihin laitteeseen peli asennetaan.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus 30 Gt:n tiedosto 40 Gt:n tiedosto 50 Gt:n tiedosto 60 Gt:n tiedosto 70 Gt:n tiedosto
2 Mb/s 33,3 tuntia 44,4 tuntia 55,6 tuntia 66,7 tuntia 77,8 tuntia
5 Mb/s 13,3 tuntia 17,8 tuntia 22,2 tuntia 26,7 tuntia 31,1 tuntia
10 Mb/s 6,7 tuntia 8,9 tuntia 11,1 tuntia 13,3 tuntia 15,6 tuntia
20 Mb/s 3,3 tuntia 4,4 tuntia 5,6 tuntia 6,7 tuntia 7,8 tuntia
50 Mb/s 1,3 tuntia 1,8 tuntia 2,2 tuntia 2,7 tuntia 3,1 tuntia
50 Mb/s 0,7 tuntia 0,9 tuntia 1,1 tuntia 1,3 tuntia 1,6 tuntia
100 Mb/s 0,3 tuntia 0,4 tuntia 0,6 tuntia 0,7 tuntia 0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 20 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 15 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mt/s, latauksen suorittaminen kestää vielä 3,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta latausta äläkä sammuta tietokonetta. Sunset Overdrive -kuvake tulee näkyviin luetteloidussa Xboxin Omat pelit ja sovellukset -osiossa ja Windows 10-laitteen Oma kirjasto -kohdassa.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä internet-maksuja.

Jos koet, että peli latautuu hitaasti, tutustu ohjeaiheisiin Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen, niin saat lisätietoja verkon vianmäärityksestä.

Miten voin varmistaa parhaan mahdollisen pelielämyksen Windows 10:llä pelatessa?

Jos pelaat Windows 10:llä, varmista että laitteesi vastaa korkeimpia järjestelmävaatimuksia tarkistamalla järjestelmätiedot. Perehdy edellä olevaan Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osioon.

Voit myös ottaa pelitilan käyttöön priorisoidaksesi laitteesi resurssit pelaamista varten. Käy Katso ohjeaihetta Use Game Mode while gaming on your PC (Pelitilan käyttö tietokoneella pelattaessa) saadaksesi lisätietoja.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen Sunset Overdriven hallintaan Windows 10:llä?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Xbox One -ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windows 10:n langattomalla Xbox-sovittimella.

Voit yhdistää laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Muut Windowsin tukemat USB-peliohjaimet voivat myös toimia.

Minulla on ongelmia tai kysyttävää pelin sisäisestä pelikokemuksesta. Mistä saan ohjeita?

Jos olet juuttunut johonkin pelin osaan, tarvitset apua muilta pelaajilta siihen, mitä voit tehdä seuraavaksi, tai jos haluat antaa muille vihjeitä omaan kokemukseesi perustuen, voit siirtyä muutamaan paikkaan.

• Jos sinulla on teknisiä ongelmia alustan kanssa tai haluat puhua muiden Xbox-pelaajien kanssa, käy Xbox-foorumeilla.
  • Jos kohtaat pelikohtaisia ongelmia tai haluat puhua fanien ja asiantuntijoiden kanssa pelistä, käy osoitteessa Insomniac Games Subreddit hakemassa lisätietoja.

Miten voin ilmoittaa Sunset Overdriven pelaamisen yhteydessä ilmenevistä ongelmista?

Jos olet ostanut Sunset Overdriven tai pelaat Xbox Game Passin välityksellä (vain Xbox One), katso Insomniac pelit Subreddit -sivustolta lisää ohjeita pelin sisäisen pelikokemuksen vianmääritykseen.

Jos olet asentanut Palautekeskuksen Windows 10-laitteeseesi, voit antaa palautetta Windows 10 -alustalla ilmenevistä Sunset Overdriven lataamiseen, asentamiseen tai pelaamiseen liittyvistä ongelmista. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Windows-kuvake ja kirjoita "Palautekeskus."
  2. Kun sovellus avautuu, valitse Palaute-kuvake vasemmalta.
  3. Paina Lisää uusi palaute -painiketta.
  4. Kirjoita kommenttisi tekstiruutuihin.
  5. Valitse alareunassa luokan valintaruuduista Gaming and Xbox (Pelaaminen ja Xbox) ensimmäisessä ruudussa ja toisessa ruudussa asiaankuuluva vaihtoehto.
  6. Anna mahdolliset lisätiedot, joita haluat liittää mukaan.
  7. Valitse Lähetä lähettääksesi palautteesi.

Jos olet asentanut Xbox Insider -keskuksen Xbox Onella ja sinulla on ongelmia Sunset Overdriven pelaamisessa:

• Jos ongelma ilmenee, paina pitkään ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Ilmoita ongelmasta.
  • Tarkista, onko kyseinen ongelma jo luettelossa. Jos se ei ole valittavissa, valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  • Valitse luokista Pelit ja sitten Sunset Overdrive.
  • Kirjoita kokemasi ongelman kuvaus ja valitse, sisällytetäänkö mukaan näyttökuva tai video, joka näyttää ongelman ilmenemisen.
  • Kun olet valmis, valitse Valmis lähettääksesi palautteen.

Huomautus Et ehkä saa vastausta suoraan ongelmaasi tutkivalta tiimiltä palautekeskuksesta etkä Xbox Insider -keskuksesta.

Tarvitsenko Sunset Overdriven pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset Microsoft-tilin Sunset Overdriven pelaamiseen Xbox One- tai Windows 10 -laitteella pelattaessa. Jos pelaat jo pelejä Xbox-konsolilla tai, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Microsoft-tili Xbox One -konsolissa – usein kysytyt kysymykset.

Huomautus Et tarvitse Microsoft-tiliä, jos pelaat Sunset Overdrivea Windows 10 -laitteella. ja olet ostanut pelin Steamin kautta.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Sunset Overdrivea?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Sunset Overdrivea offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen määrittämisestä offline-pelaamista varten on osoitteessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Microsoft Storesta, eivät ole käytettävissä. Sen lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lue lisätietoja jäljempänä olevasta kohdasta Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa Sunset Overdriven?

Xboxissa voit asentaa Sunset Overdriven kotikonsoliin ja pelata peliä offline-tilassa. Voit asentaa pelin myös ystäviesi konsoleihin ja pelata niillä, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Windows 10:ssä voit asentaa Sunset Overdriven päälaitteeseen (yleensä ensimmäinen laite, johon peli asennetaan) ja pelata siinä offline-tilassa. Voit asentaa pelin useisiin laitteisiin, jos kirjaudut sisään Xbox Liveen ennen pelaamista.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Sunset Overdriven Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Sunset Overdriven. Lue lisätietoja edellä olevasta ohjeaiheesta Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Sunset Overdrivea?

• Voit pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, tarkastella saavutuksia, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Voit tallentaa, kertoa ja jakaa vaivattomasti ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella:
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäintä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen ja siirtymällä kohtaan Asetukset > Pelitallennin.
    • Sunset Overdrivea pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Sunset Overdriven usein kysyttyjä kysymyksiä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?