The Bard's Tale -trilogia -usein kysytyt kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää The Bard’s Tale -trilogiasta, tutustu alla oleviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Lisätietoja on inXile Entertainmentin verkkosivustolla.

Tällä sivulla

Mitkä ovat tietokoneen järjestelmävaatimukset?

Tutustu järjestelmävaatimuksiin Microsoft Storen tuotetietosivulla.

Mitä kieliä pelissä on saatavilla?

The Bard's Tale -trilogia tukee englannin-, ranskan-, saksan-, puolan-, venäjän- ja espanjankielistä tekstiä.

Onko Xbox Onessa tunnettuja ongelmia?

Uusin luettelo peliin liittyvistä tunnetuista ongelmista ja korjauksista on inXile Entertainmentin tukisivulla.

Miksi ohjaimeni ei toimi Windows 10:ssä?

Toisinaan Windows 10 ei tunnista ohjainta, jos se on kytketty verkkovirtaan pelin lataamisen aikana. Jos jokin käynnistimistä ei toimi, irrota ohjain pistorasiasta ja kytke se sitten takaisin pelin ollessa käynnissä.

Miten tallennan pelissä?

Oletusarvoisen Tallenna missä tahansa -toiminnon avulla voit käyttää Asetukset-valikossa olevaa Tallenna-painiketta. Voit myös tehdä pikatallennuksen painamalla näppäimistön F5-painiketta tai ohjaimen Aloitus-painiketta. Jos valitset "Legacy-tila" -tallennusvaihtoehdon, voit tallentaa pelisi vain Adventurers Guildissa (Seikkailijoiden killassa). Pikatallennusominaisuus on poistettu käytöstä Legacy-tilassa

Kuinka palautan kuolleita hahmoja takaisin eloon?

Kun hahmot kuolevat, ne täytyy palauttaa henkiin Temppelissä. Pidä mielessä, että hahmojen palauttaminen eloon maksaa kultaa, ja he palautuvat vain yhdellä elämäpisteellä (HP), eli sinun täytyy vielä parantaa heidät sen jälkeen.

Miten siirrän ryhmäni yhdestä pelistä seuraavaan?

Kun olet voittanut viimeisen taistelun kahdessa ensimmäisessä volyymissä, palaa takaisin Seikkailijoiden kiltaan. Näet vaihtoehdon tuoda ryhmäsi (ja kaikki killassa tallennetut hahmot, joita et käyttänyt) seuraavaan volyymiin. Voit viedä hahmoja vain yhteen suuntaan – Bard's Talesta Bard's Tale II:seen ja siitä Bard's Tale III:seen – eikä päinvastoin.

Miksi peli ei toimi niin kuin alkuperäisessä?

Kaikki alkuperäiset The Bard's Tale -pelit julkaistiin eri alustoilla, ja eri versioissa oli lukemattomia eroja ja vikoja. Vaikka peruskoodi oli Amiga-versiolle, kaikki pelin versiot käytiin läpi tiettyjen elementtien selvittämiseksi ja tiettyjen vikojen ratkaisemiseksi. Lopputuote on uusittu versio, joka paitsi korjaa vuosikymmeniä vanhoja vikoja, myös sisältää ohjelmointipalasia niin monesta versiosta, ettei se sen voida sanoa olevan peräisin mistään pelin yksittäisestä versiosta.

"Legacy"-pelitila palauttaa useita eroja kolmen pelin väliltä. Valitse tämä, jos haluat ripauksen nostalgiaa!

Miksi loitsut eivät toimi?

Mikäli loitsusi ovat kadonneet tai eivät toimi, saatat olla antimagia-vyöhykkeellä. Tarkista päiväkirja tai kalloilmaisin 3D-näkymän yläpuolella mahdollisista syistä, miksi taika ei toimi. Voit vaihtoehtoisesti tarkastella ryhmän tilan yläpuolella olevia aktiivisten loitsujen, kestojen ja jäljellä olevan ajan kuvakkeita.

Onko olemassa tapaa saada tämän version grafiikka näyttämään alkuperäisiltä grafiikoilta?

Ei. Olemme toteuttaneet kaikki uudet grafiikat tähän nimikkeeseen, eikä ole mitään keinoa vaihtaa sitä takaisin alkuperäiseen grafiikkaan (joka myös vaihteli pelin eri versioissa).

Voinko tuoda hahmoja emuloidusta versiosta tai alkuperäisistä peleistä?

Et. The Bard's Tale -trilogia on täysin uusittu versio jokaisesta kolmesta pelistä. Eroja on niin paljon, ettei kyseisistä versioista voi tuoda ryhmiä tähän versioon.

Miten pelin tallennukset välittyvät Xbox- ja Windows-versioiden välillä?

Kun lopetat pelin joko Xboxissa tai Windowsissa ollessasi kirjautuneena Microsoft-tilillesi, viimeisimmät tallennuksesi ladataan pilvipalveluun. Kestää yleensä noin viisi minuuttia, että tallennukset ovat käytettävissä toisessa laitteessa.

Miten voin vaihtaa pelin kieltä?

Steam-versio: Napsauta hiiren kakkospainikkeella peliä kirjastossasi, valitse Ominaisuudet-vaihtoehto ja valitse sitten Kieli-välilehti. Sieltä voit valita kielen avattavasta valikosta.

Xbox-versio : Peli on kielellä, joka näkyy Xbox-konsolin asetuksissa. Voit päivittää asetusta niin kauan kuin kyseistä kieltä tuetaan.

Windows- ja GOG-versio : peli käyttää tietokoneesi alueasetuksen mukaista kieltä.

Olen edelleen jumissa, mitä teen nyt?

Lisätukea inXile Entertainmentilta on saatavilla osoitteesta https://inxile.zendesk.com.

Samankaltaiset ongelmat

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "The Bard's Tale -trilogia -usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?