Minecraft-maailmojen siirtäminen Wii U:sta Switchiin

Jos omistat Minecraftin Nintendo Wii:lla ja haluat siirtää sen Nintendo Switchille, noudata seuraavia toimia, jotta voit tehdä sen.

Huomautus Molempien konsolien on oltava käynnissä, Minecraftin tulee olla käynnissä, ja konsolien tulee olla yhteydessä samaan verkkoon.

1. Kun pelaat Wii U:lla Minecraftia, varmista, että olet tallentanut nykyisen maailmaasi.
  2. Valitse päävalikosta Play Game (Pelaa peliä). Jos et ole yhteydessä Nintendo-verkkoon, sinua pyydetään muodostamaan yhteys siihen. Sinun tulee tehdä näin, jotta voit siirtää tallennuksesi. Valitse Connect to Nintendo Network (Muodosta yhteys Nintendo-verkkoon).
  1. Valitse Lataa-välilehdessä tallenne, jonka haluat siirtää, ja valitse sitten Transfer Save to Nintendo Switch (Siirrä tallenne Nintendo Switchiin).
  1. Vahvista siirto valitsemalla OK. Oma Wii U:si aloittaa Switchin haun voidakseen aloittaa siirron.
  1. Käynnistä Minecraft Nintendo Switch -konsolilla ja valitse päävalikosta Play Game (Pelaa peliä). Jos et ole yhteydessä Nintendo-verkkoon, sinua pyydetään muodostamaan yhteys siihen. Sinun tulee tehdä näin, jotta voit siirtää tallennuksesi. Valitse Connect to Nintendo Network (Muodosta yhteys Nintendo-verkkoon).
  1. Paina latausvälilehdessä Y:tä voidaksesi siirtää tallenteen Wii U:sta. Valitse Siirrä tallenne -vahvistusnäytössä OK.
  2. Tallennettu maailmasi alkaa siirtyä Wii U-konsoliltasi.
  1. Kun siirto on valmis, valitse OK molemmissa konsoleissa.
  2. Maailmasi ovat nyt valittavissa tallennettujen pelien luettelossa – nauti!

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraft-maailmojen siirtäminen Wii U:sta Switchiin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?