Windows 10:n Gears 5:n vianmääritys

Jos sinulla on Windows 10:n Gears 5:n pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen.

Näytönohjain ei vastaa vähimmäisvaatimuksia

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears 5:tä Windowsilla:

GW500

Tämä tarkoittaa, että Windows-laitteen näytönohjain ei vastaa vähimmäisvaatimuksia. Grafiikkakortin on tuettava DirectX 12:ta (ominaisuustasoa 11).

Ratkaisu

Päivitä näytönohjain vastaamaan pelin vähimmäisvaatimuksia ja yritä uudelleen.

GW504

Tämä tarkoittaa, että näytönohjain ei vastaa Gears 5:n vähimmäisvaatimuksia.

Ratkaisu

Suosittelemme seuraavia näytönohjaimia:

• AMD Radeon RX 570 tai AMD Radeon RX 5700
  • NVIDIA GeForce GTX 970 tai NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti

Voit jatkaa pelin pelaamista, mutta suorituskyky ei ehkä ole ihanteellinen.

Näytönohjain ei ole yhteensopiva pelin kanssa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears 5:tä Windowsilla:

GW501

Tämä tarkoittaa, että Windows-laitteeseen asennetulla näyttösovittimen ohjaimella on tunnettuja yhteensopivuusongelmia.

Ratkaisu

Käy näytönohjaimen valmistajan sivustolla ja päivitä uusimpaan ohjaimeen.

Näytönohjain on lakannut vastaamasta

Saat jonkun seuraavista virhekoodeista, kun pelaat Gears 5:tä Windowsilla:

GW502

Tämä tarkoittaa sitä, että Windows-laitteesi näytönohjain ei vastaa ja käyttöjärjestelmä on palauttanut sen oletusasetukset.

GW503

Tämä tarkoittaa, että näytönohjainta ei tunnistettu.

Ratkaisut

Näytönohjaimen tila saattaa olla epävakaa. Yritä käynnistää Windows-laite uudelleen.

Käy näytönohjaimen valmistajan sivustolla ja päivitä uusimpaan ohjaimeen. Jos käytät uusinta ohjainta, kokeile pienentää grafiikka-asetuksia.

Grafiikkakortissa ei ole tarpeeksi VRAM-muistia

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears 5:tä Windowsilla:

GW510

Tämä tarkoittaa, että näytönohjaimessa havaittiin olevan alle 2 Gt videomuistia.

Ratkaisu

Suosittelemme, että näytönohjaimessa on vähintään 2 Gt videomuistia. Voit jatkaa pelin pelaamista pienemmällä määrällä videomuistia, mutta se voi vaikuttaa laatuun ja suorituskykyyn.

Järjestelmässä ei ole tarpeeksi RAM-muistia

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears 5:tä Windowsilla:

GW511

Tämä tarkoittaa, että Windows-laitteessa havaittiin olevan alle 6 Gt järjestelmämuistia.

Ratkaisu

Suosittelemme, että Windows-laitteeseen on asennettu on vähintään 6 Gt järjestelmämuistia.

Järjestelmän RAM-muisti on vähissä

Saat jonkun seuraavista virhekoodeista, kun yrität pelata Gears 5:tä Windowsilla:

GW512

Tämä tarkoittaa sitä, että Windows-laitteessa ei ole tarpeeksi vapaata muistia saatavilla pelin suorittamiseksi.

GW513

Tämä tarkoittaa, että Windows-laitteen muisti on loppunut.

Ratkaisu

Suosittelemme, että Windows-laitteessa on vähintään 6 Gt järjestelmämuistia vapaana. Yritä vapauttaa muistia sulkemalla muut ohjelmat.

Varmista, että näytönohjain ja Windows-laite täyttävät muistin vähimmäisvaatimukset.
Suosittelemme, että näytönohjaimessa on vähintään 2 Gt videomuistia.

Skaalatun tarkkuuden vähentäminen pelin asetuksissa ja muiden käynnissä olevien ohjelmien sulkeminen voi auttaa vapauttamaan muistia.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windows 10:n Gears 5:n vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?