Vianmääritysohjeita FIFA 18:lle

Jos sinulla on ongelmia FIFA 18:n kanssa, seuraavassa on joitakin vianmääritysvinkkejä, joita voit käyttää. EA:n ohjesivulta saat lisätietoja pelistä, voit hankkia lisävianmääritysvaiheita tai avata tukilipun. Avaa vastauskeskus, niin voit liittyä yhteisön keskusteluun.

Tällä sivulla

FIFA 18:n lataaminen

Jos olet hankkinut FIFA 18:n digitaalisesta kaupasta, pelisi ovat käytettävissä omassa kirjastossasi. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit ja hae FIFA 18:aa Valmis asennukseen -välilehdestä.

Jos olet hankkinut FIFA 18:n levyllä, aseta levy sisään, niin peli käynnistyy automaattisesti asennettavaksi. Voit löytää kyseisen pelin myös Pelit-osion Omat pelit ja sovellukset -kohdasta.

Jos olet hankkinut FIFA 18 -pelinipun, kuten Ronaldo Editionin tai ICON-editionin, pelisi mukana toimitetaan ladattava sisältö, jonka voit ladata konsoliin pelaamista varten. Kohdassa Omat pelit ja sovellukset korosta FIFA 18 -ruutua ja paina ohjaimen valikkopainikettajotta pääset kohtaan Hallitse peliä. Sieltä löydät sisältösi kohdasta Valmis asentamaan. Varmista, että lataat ennen pelin käynnistämistä, jotta kaikki näkyy siellä, missä sen pitäisi olla.

Editions-versioiden ja Gold Packin saatavuus

Saatavilla on kolme FIFA 18 -versiota:

• Standard Edition:
    • FIFA 18 -peli
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 5 Jumbo Premium Gold Pack -pakettia (yksi per viikko viiden viikon ajan)
    • 8 special Edition FUT -sarjaa
  • Ronaldo Edition:
    • FIFA 18 -peli
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 20 Jumbo Premium Gold Pack -pakettia (yksi per viikko 20 viikon ajan)
    • 8 special Edition FUT -sarjaa
  • ICON Edition:
    • FIFA 18 -peli
    • Cristiano Ronaldo Loan
    • 40 Jumbo Premium Gold Pack -pakettia (kaksi per viikko 20 viikon ajan)
    • 8 special Edition FUT -sarjaa
    • Ronaldo Nazario ICON Loan
    • 20 Team of the Week Loan Player Packs -pakettia (yksi viikossa 20 viikon ajan)

Jos käytössäsi on Premium Gold Pack -nippu, saat nämä viiden tai 20 viikon jakson aikana sen mukaan, minkä peliversion olet hankkinut. Ne eivät tule kaikki kerralla näyttöön.

FIFA-pisteet

Jos pelaisit FIFA 17:ää 31. joulukuuta 2017 asti, voisit siirtää pisteesi FIFA 18:aan. Katso aihetta FIFA pisteiden siirtäminen FIFA 18:sta FIFA 17:ään saadaksesi lisätietoja.

Jos olet hankkinut FIFA pisteitä, mutta ne eivät näy tililläsi, toimi seuraavasti:

• Jos olet hankkinut FIFA pisteitä jälleenmyyjältä, varmista, että FIFA-pisteet on lunastettu samaan tiliin, jota käytät pelaamiseen.
    • Jos perheenjäsen tai ystävä on lunastanut pisteet, ne näkyvät vain heidän omilla tileillään
  • Jos olet hankkinut FIFA-pisteet digitaalisesta kaupasta, varmista, että tapahtuma onnistui.
    • Olet saanut laskutustilillesi sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että olet ostanut onnistuneesti FIFA-pisteitä.
    • Näet myös viimeisimmän ostosluettelon, kun kirjaudut sisään osoitteessa account.microsoft.com.

Jos et näe tapahtumaa tililläsi eikä sinulta ole veloitettu pisteitä, sinun täytyy ostaa ne uudelleen.

Päivitetään FIFA 18

Kun pelaat ensimmäisen kerran FIFA 18:aa, pelisi sisältö päivittyy. Näin varmistetaan, että pelaat uusimmilla joukkueiden kokoonpanoilla. Kun käynnistät pelin, näkyviin tulee sanoma, joka kertoo, että sinun on päivitettävä peli ennen pelaamista. Sinun täytyy olla online-tilassa silloin, kun teet päivityksen. Jos konsolisi on määritetty päivittymään automaattisesti, ilmoitus ei välttämättä näy, koska konsoli päivittyy taustalla.

Jos sinulla on ongelmia online-peleissä tai -ohjelmissa, kuten FIFA Ultimate Teamissa (FUT), varmista, että sinulla on uusimmat päivitykset. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit, korosta FIFA 18:aa ja paina ohjaimen valikkopainiketta. Valitse Hallitse peliä ja valitse sitten Päivitykset.

Jos pelaat offline-tilassa tai et ole ollut yhteydessä Xbox Liveen, sinulla ei ehkä ole pelin uusinta versiota. Jos sinulla on ongelmia, muodosta yhteys Xbox Liveen saadaksesi uusimmat päivitykset.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Vianmääritysohjeita FIFA 18:lle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?