Microsoft Ultimate Word Gamesin usein kysytyt kysymykset

Mikä on Microsoft Ultimate Word Games?

Microsoft Ultimate Word Games on pelikokoelma, jonka voi käynnistää yksittäisestä sovelluksesta:

• Crosswords – Paras mahdollinen ristisanapeli! Useine taulukkokokoineen, vaikeusasteineen ja eri vaihtoehtoineen voit pelata Crosswordsia juuri niin kuin haluat!
  • Jumble – Jumble on huippukoukuttava peli, jossa sinulle annetaan telineellinen kirjainruutuja, ja tavoitteenasi on koota sanoja niitä käyttäen.
  • Wordament – Windows 10-, iOS- ja Android-laitteisiin saatavilla oleva hittipelin huipentuma. Etsi mahdollisimman monta sanaa 4x4-kirjaintiilistä. Pelaa yksittäispelaajana tai moninpelinä tuhansia pelaajia vastaan kerralla!

Tässä on joitakin Microsoft Ultimate Word Gamesin tarjoamia uusia ominaisuuksia:

• Kussakin pelissä on useita seikkailukarttoja, joissa voit ansaita kolme mahdollista tähteä jokaisesta arvoituksesta. Ansaitse vähintään yksi tähti seuraavan arvoituksen avaamiseksi ja katso, saavutatko aarteen kunkin aarteen lopussa!
  • Jumble ja Wordament toimivat pikapelitiloissa ja antavat sinun pelata loputtomasti pelisessiosi aikana.
  • Crosswords sisältää muutamia "sunnuntaiarvoituksia" niille teistä, jotka nauttivat vaativasta salasanasta.
  • Jokaisessa pelissä on ainutlaatuinen päivittäishaaste joka päivä. Suorita riittävästi päivittäisiä haasteita kuukauden aikana ansaitaksesi erityismerkkejä.
  • Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi, jotta voit ansaita saavutuksia, kilpailla ystäviesi kanssa tulostaulukoissa ja seurata henkilökohtaisia pelitilastojasi. Jos kirjaudut sisään Microsoft-tililläsi, etenemisesi tallennetaan pilveen, joten voit pelata peliä missä tahansa huolimatta siitä, mitä laitteellesi tapahtuu!

Millä alustoilla Microsoft Ultimate Word Games on käytettävissä?

Microsoft Word Ultimate Games on tällä hetkellä käytettävissä vain Windows 10-laitteissa. Jos haluat nähdä pelin muilla laitteilla tai ympäristöissä, käy Facebook-sivustolla, jotta tiimi saa tietää, että haluat nähdä pelin laitteellasi.

Jos sinulla on Windows 10 -puhelin, peli on saatavilla pian – tarkista Facebook -sivusto viimeisimpien uutisten varalta.

Mitä tapahtuu nykyiselle Wordament-versiolle laitteellani?

Jos pelaat parhaillaan Wordamentia Windows 10 -tabletilla tai -työpöydällä, peliksesi päivitetään automaattisesti Microsoft Ultimate Word Games. Kaikki saavutuksesi ja edistyksesi tallennetaan pilveen sitä varten, jos pelaat Wordamentin alkuperäistä versiota muilla laitteilla (esimerkiksi Windows 8.1 ja Windows Phone 8/10). Älä huolehdi, voit edelleen ansaita uusia saavutuksia ja edistyä osana Microsoft Ultimate Word Gamesia!

Käynnistyksen yhteydessä huomaat, että Frenemies ei ole saatavilla, mutta se sisältyy tuleviin päivityksiin.

Jos pelaat Windows Phone 8/10:lla, iOS- tai Android-alustoilla, voit jatkaa alkuperäisen Wordament-version pelaamista ilman muutoksia.

Tarvitsenko pelaamiseen tilin?

Jos haluat ansaita Xbox-saavutuksia tai ylläpitää päivittäisten saavutusten edistymistä, sinun pitää kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tiliäsi käyttäen. Muutoin voit pelata myös vieraana.

Jos kirjaudut sisään Xbox Live -tililläsi pelattuasi vieraana ja se on ensimmäinen sisäänkirjautumiskerta, kun pelaat Microsoft Ultimate Word Gamesia, kaikki vierastililläsi saavuttama edistys siirtyy automaattisesti Xbox Live -tilillesi. Se tarkoittaa, että et menetä mitään edistymistäsi ja ansaitset saavuttamastasi edistymisestä saavutuksia.

Jos kirjaudut sisään Xbox Live -tililläsi ja olet pelannut Microsoft Ultimate Word Gamesia toisella laitteella, edistymisesi tallentuu pilveen ja synkronoidaan laitteesi kanssa, jolloin kaikki edistymisesi ja saavutuksesi katoavat.

Kun kirjaudut sisään Xbox Liveen, saat seuraavat edut:

• Voit muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Voit siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella Windows 10 -laitteella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Voit vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows- ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Microsoft Ultimate Word Gamesia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella.

Voinko pelata peliä offline-tilassa?

Sinun tulee olla online-tilassa voidaksesi kirjautua tilillesi tai, kun käynnistät pelin ensimmäisen kerran, mutta myöhemmin voit jatkaa pelaamista offline-tilassa seuraavissa tiloissa:

• Yksin pelattava seikkailu
  • Quick Play
  • Sunday Crosswords

Sinun on oltava online-tilassa, jotta voit ansaita Xbox-saavutuksia ja lisätä pisteitäsi leaderboardiin. Lisätietoja on edellä kohdassa “Do I need an account to play” (Tarvitsenko pelaamiseen tilin?).

Inhoan mainoksia. Miten niistä pääsee eroon?

Microsoft Ultimate Word Gamesissa on tarjolla kaksi maksullista Premium-tilausmahdollisuutta mainoksia sisältävien pelien poistamiseksi. Ensimmäinen tilausvaihtoehto tarjoaa Premiumin 30 päiväksi ja toinen 365 päivän ajaksi. Käy osoitteessa Microsoft Ultimate Word Games -tietosivulla nähdäksesi oman alueesi hinnat ja tehdäksesi tilauksen.

Minulla on lisäkysymyksiä, mistä saan niihin vastauksia?

Käy Microsoft Casual Games -yhteisön sivuilla, joilta saat uusimmat tiedot pelistä, voit keskustella muiden pelaajien kanssa ja kysyä neuvoa forumeilta. Voit myös etsiä tiimin Facebookista.

Voit myös vierailla ohjeaiheessa Microsoft Casual Games UKK, joka tarjoaa apua, jos sinulla on lataus- tai pelaamisongelmia laitteellasi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Microsoft Ultimate Word Gamesin usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?