Digitaalisten pelien lahjoittamisohjeita

Jos sinulla on ongelmia digitaalisen pelin lähettämisessä jollekulle lahjana, kuten esimerkiksi, jos sitä ei pysty lähettämään, se ei ole saapunut perille, henkilö ei ole lainkaan saanut tai ei halua sitä tai peliä ei voi lunastaa koodin avulla. Noudata seuraavia ohjeita.

Lahjoittaja ei voi lähettää peliä digitaalisena lahjana

Mahdollisia syitä:

• Mistä tahansa myytävästä pelistä voi lahjoittaa enintään kaksi kopiota.
  • Alennuksessa olevaa tuotetta saa antaa lahjaksi enintään 10 kappaletta 14 päivän jakson sisällä. Lahjan antamista kannattaa kokeilla uudelleen tämän jakson jälkeen.
  • Peliä ei ehkä voi antaa digitaalisesti lahjaksi. Lahjan antajan tulisi tarkistaa tuotesivu. Lahjaksi lähetettävät digitaaliset tuotteet sisältävät Osta lahjaksi -vaihtoehdon.
  • Kyseessä ei ole ladattava tuote. Joitakin pelejä myydään edelleen paketteina, jotka lähetetään sinulle. Katso löytyykö pelistä ladattavaa versiota Microsoft Storesta. Jos haluat lähettää paketoidun lahjan, lisää vastaanottajan yhteystiedot toimitusosoitteeseen maksamisen yhteydessä.

Lahjaa ei ole toimitettu

Jos peliä ei ole toimitettu muutaman minuutin kuluttua, tilausta saatetaan edelleen käsitellä. Jos se ei ole vielä saapunut 12 tunnin kuluttua, ota yhteyttä asiakastukeen.

Vastaanottaja ei ole lainkaan saanut lahjaa

Pyydä lahjan vastaanottajaa tarkistamaan sähköpostisovelluksen roskapostikansio. Jos tilausta ei löydy sieltä, lahjoittajan tulee toimia seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen account.microsoft.com/billing/orders ja etsi kyseistä peliä.
  2. Valitse Näytä lahjakoodi. Jos koodi on lunastettu, etsi henkilön nimeä, jolle se lähetettiin.
  3. Jos koodi on yhä käytössä, valitse Näytä lahjakoodi ja valitse sitten Kopioi. Liitä sähköpostiviestin leipätekstiin lahjakoodi ja lähetä se vastaanottajalle.

Lahjan sisältänyt sähköpostiviesti on poistettu

Jos vastaanottaja on vahingossa poistanut lahjan sisältäneen sähköpostiviestin, pyydä häntä tarkistamaan sähköpostisovelluksen poistettujen viestien kansio. Jos viesti ei ole siellä, lahjoittaja voi lähettää sähköpostitse koodin suorittamalla edelliset vaiheet, jotka on lueteltu kohdassa Vastaanottaja ei ole saanut lahjaa.

Vastaanottajalla on jo peli tai hän ei halua sitä

Vastaanottaja voi antaa koodin toiselle henkilölle pelin lunastamista varten. Vaihtoehtoisesti he voivat ottaa yhteyttä lahjoittajaan, joka voi palauttaa pelin saadakseen siitä hyvityksen.* Vastaanottaja ei voi palauttaa eikä vaihtaa lahjakoodia.

Vastaanottaja ei voi lunastaa koodia

• Lahjoittajan tulisi tarkistaa, onko koodi lunastettu, käymällä tilaushistoriasivulla osoitteessa https://account.microsoft.com/billing/orders. Etsi kohde ja valitse sitten Näytä lahjan koodi koodin tilan tarkistamista varten. Jos koodi on lunastettu ja lähetetty oikealle vastaanottajalle, ota yhteyttä asiakastukeen. Jos koodi on yhä käytössä, kopioi ja liitä koodi sähköpostiviestiin ja lähetä se sitten vastaanottajalle.
  • Jos vastaanottaja on lapsi tai teini-ikäinen, hänen tilillään määritelty kypsyystaso saattaa estää latauksen. Vanhemman tai holhoojan on muutettava asetuksia kohdassa account.microsoft.com/family. Tarvittaessa lahjan antaja voi palauttaa tuotteen hyvitystä varten.*
  • Lahjojen antajien ja vastaanottajien on aina oltava samassa maassa tai alueella. Lahjoittaja voi palauttaa pelin hyvitystä varten.*

Jos mikään näistä ehdoista ei päde, ota yhteyttä tukeen saadaksesi lisäohjeita.

*Lahjoittajan on pyydettävä hyvitystä 14 päivän kuluessa ostamisesta. Katso lisätietoja kohdasta Microsoft Gift Terms and Conditions (digital goods) (Microsoft-lahjojen ehdot ja säännöt [digitaaliset tuotteet]).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Digitaalisten pelien lahjoittamisohjeita" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?