Digitaalisten pelien lahjoittamisohjeita

Jos digitaalisen pelilahjan lähettämiseen liittyy ongelmia, kuten jos lahjaa ei esimerkiksi lähetetty tai se ei saapunut perille, henkilö ei ole lainkaan saanut tai ei halua lahjaa tai henkilö ei voi lunastaa lahjaa koodilla, etsi ohjeita täältä.

Huomautus Fortnite Vbuckseja, FIFA-pisteitä ja muita virtuaalisia valuuttoja ei voi lähettää lahjoina.

Et voi lähettää peliä digitaalisena lahjana

Mahdollisia syitä:

• Mistä tahansa myytävästä pelistä voi lahjoittaa enintään kaksi kopiota.
  • Alennuksessa olevaa tuotetta saa antaa lahjaksi enintään 10 kappaletta 14 päivän jakson sisällä. Yritä uudelleen kyseisen ajanjakson päättymisen jälkeen.
  • Peliä ei ehkä voi antaa digitaalisesti lahjaksi. Tarkista tuotesivu. Lahjana lähetettäväksi kelpaavat digitaaliset tuotteet sisältävät Osta lahjaksi -vaihtoehdon.
  • Kyseessä ei ole ladattava tuote. Joitakin pelejä myydään edelleen paketteina, jotka lähetetään sinulle. Katso, löytyykö pelistä ladattavaa versiota Microsoft Storesta. Lähetä paketoitu lahja lisäämällä vastaanottajan tiedot toimitusosoitteeseen tilauksen maksuvaiheessa.

Lahjaa ei ole toimitettu

Jos peliä ei ole toimitettu pian tilauksen jälkeen, sen käsittely voi olla vielä kesken. Jos se ei ole vielä saapunut 12 tunnin kuluttua, ota yhteyttä Microsoft Storen asiakastukeen.

Vastaanottaja ei ole lainkaan saanut lahjaa

Pyydä lahjan vastaanottajaa tarkistamaan sähköpostisovelluksensa Roskaposti-kansio. Jos lahja ei ole siellä, toimi seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen account.microsoft.com/billing/orders ja etsi kyseistä peliä.
  2. Valitse Näytä lahjakoodi. Jos koodi on lunastettu, tarkista vastaanottajan nimi.
  3. Jos koodi on yhä käytössä, valitse Näytä lahjakoodi ja valitse sitten Kopioi. Liitä sähköpostiviestin leipätekstiin lahjakoodi ja lähetä se vastaanottajalle.

Lahjan sisältänyt sähköpostiviesti on poistettu

Jos vastaanottaja on vahingossa poistanut lahjan sisältäneen sähköpostiviestin, pyydä häntä tarkistamaan sähköpostisovelluksen poistettujen viestien kansio. Jos viesti ei ole siellä, lahjan antaja voi lähettää koodin sähköpostitse noudattamalla edellä olevia vaiheita kohdassa Vastaanottaja ei ole saanut lahjaa.

Vastaanottajalla on jo peli tai hän ei halua sitä

Vastaanottaja voi antaa koodin lunastettavaksi toiselle henkilölle. Tai hän voi pyytää sinua palauttamaan tuotteen hyvityksen saamiseksi. Vastaanottaja ei voi palauttaa tai vaihtaa lahjakortin koodia.

Vastaanottaja ei voi lunastaa koodia

• Katso, onko koodi lunastettu, käymällä osoitteessa tilauksen historiasivulla osoitteessa account.microsoft.com/billing/orders. Etsi nimike ja valitse sitten Näytä lahjakoodi koodin tilan tarkistamista varten. Jos koodi on vielä aktiivinen, kopioi ja liitä se sähköpostiviestiin ja lähetä se vastaanottajalle.
  • Jos vastaanottaja on lapsi tai teini-ikäinen, hänen tilillään määritelty kypsyystaso saattaa estää latauksen. Hänen on pyydettävä vanhempaansa tai muuta aikuista muuttamaan asetuksia osoitteessa account.microsoft.com/family. Tarvittaessa voit palauttaa tuotteen hyvityksen saamiseksi.
  • Jos vastaanottaja saa seuraavan virhesanoman: “Contact the seller to get a code that works in your region. The code was purchased in a different region and cannot be redeemed” (Ota yhteyttä myyjään hankkiaksesi koodin, joka toimii alueellasi. Koodi on ostettu eri alueella, eikä sitä voi lunastaa). Se tarkoittaa, että lahjan antajien ja vastaanottajien on aina oltava samassa maassa tai alueella. Jos edellistä virhesanomaa ei tule, voit palauttaa pelin hyvityksen saamiseksi.

Tärkeää Pyydä lunastamattomalle koodille hyvitys 14 vuorokauden kuluessa ostosta. Jos koodia on lunastettu, emme voi käsitellä hyvitystä, vaikka pyyntö olisi tehty 14 vuorokauden kuluessa hankinnasta. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Microsoft Gift Terms and Conditions (digital goods) (Microsoft-lahjojen ehdot ja säännöt [digitaaliset tuotteet]).

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Digitaalisten pelien lahjoittamisohjeita" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?