Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella

Kun olet lunastanut koodin verkossa, pelit ja ladattava pelisisältö asennetaan automaattisesti kotikonsoliisi, jos Lataa päivitykset ja ostokset automaattisesti -asetus on valittuna virtatilan asetuksissa. Tällä sivulla olevien ohjeiden avulla voit asentaa ne myöhemmin tai muuhun kuin kotikonsoliin.

Pelit

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Voit myös sanoa ”Xbox, siirry aloitusnäyttöön”.
  2. Vieritä alas vetämällä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta .
  3. Vieritä oikealle Valmiina asennukseen -osaan.
  4. Korosta peli, jonka haluat asentaa, paina ohjaimen A-painiketta ja valitse sitten Asenna.

Lisäosat ja ladattavat pelisisällöt

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Voit myös sanoa ”Xbox, siirry aloitusnäyttöön”.
  2. Vieritä alas vetämällä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta .
  3. Korosta peli, johon sinulla on lisäosa, ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  4. Valitse Hallitse peliä.
  5. Vieritä oikealle Valmiina asennukseen -osaan.
  6. Korosta lisäosa tai pelisisältö, jonka haluat asentaa, ja paina sitten ohjaimen A -painiketta .

Eikö sisällön lataaminen onnistu?

Jos pelien tai pelisisällön lataamisessa on ongelmia, kokeile seuraavaa:

• Tarkista varoitussanomat. Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-12-17T22:01:09.2639945+00:00