Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella

Kun olet lunastanut koodin verkossa, pelit ja ladattavissa olevat pelisisällöt asennetaan automaattisesti laitteeseesi, jos virtatilaksi on asetettu Pikakäynnistys ja kohdassa Järjestelmä > Päivitykset olet merkinnyt Pidä pelit ja sovellukset päivitettynä. Käytä tällä sivulla olevia ohjeita, jos haluat asentaa ne myöhemmin tai muuhun kuin kotikonsoliin.

Pelit

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta siirtyäksesi aloitusnäyttöön.
  2. Siirry vasemmalla sauvalla alas Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja valitse sitten Näytä kaikki. Tee valinta A-painikkeella .
  3. Siirry kohtaan Pelit ja valitse sitten näytön yläosasta Valmis asennukseen.
  4. Korosta asennettava pelinimike ja paina sitten ohjaimen A-painiketta.
  5. Valitse Asenna kaikki, jotta peli ja käytettävissä olevat apuohjelmat asennetaan, tai valitse Valitse asennettavat kohteet, niin voit asentaa haluamiasi sisältöjä.

Lisäosat ja ladattavat pelisisällöt

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta siirtyäksesi aloitusnäyttöön.
  2. Siirry vasemmalla sauvalla alas Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja valitse sitten Näytä kaikki. Tee valinta A-painikkeella .
  3. Valitse Pelit ja korosta sitten peli, johon sinulla on lisäosa.
  4. Paina Valikko-painiketta ja valitse sitten Pelin ja lisäosien hallinta.
  5. Valitse Valmis asennukseen -sarake.
  6. Korosta asennettava lisäosa tai pelisisältö ja paina sitten ohjaimen A-painiketta.

Etkö pysty lataamaan sisältöä?

Jos pelien tai pelisisällön lataamisessa on ongelmia, kokeile seuraavaa:

• Tarkista palveluilmoitukset. Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2018-12-19T11:14:06.4454450+00:00

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien ja pelisisällön etsiminen, kun koodi on lunastettu verkossa Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?