Xbox Onen ulkoisen tallennuslaitteen tunnistusongelman vianmääritys

Tässä artikkelissa kuvataan Xbox Onen järjestelmävaatimukset ulkoisille tallennuslaitteille. Lue myös, mitä pitää tehdä, jos konsolisi ei tunnista siihen liitettyä ulkoista asemaa.

Tärkeää Varmista, ettei kiintolevyllä ole mitään tärkeitä tietoja, ennen kuin otat sen käyttöön Xbox Onessa. Xbox One alustaa kiintolevyn.

Vaatimukset

Xbox Onen kanssa pelien ja sovellusten tallentamiseen käytettävän ulkoisen tallennuslaitteen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Sen on käytettävä USB 3.0 -yhteyttä. Jos käytössä on USB-keskitin, myös sen on käytettävä USB 3.0- tai sitä uudempaa yhteyttä.
  • Tallennuskapasiteetin on oltava vähintään 256 gigatavua.
  • Siinä on oltava osio. Tallennusasemissa on yleensä valmiiksi alustettu osiointi. Saat lisätietoja ulkoisen kiintolevyn osioinnista sen valmistajan käyttöohjeista.
  • Konsoliin ei voi liittää samanaikaisesti useampaa kuin kolmea tallennusvälinettä.

Laitteita, jotka eivät vastaa näitä vaatimuksia, kohdellaan mediasisältöjen, kuten musiikin tai videoiden, tallennuslaitteina. Lisätietoja saat ohjeaiheesta Tallennuksen hallinta Xbox Onessa.

Ulkoisen tallennuslaitteen tunnistaminen

Voit tarkistaa seuraavasti, havaitseeko konsolisi tallennuslaitteen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Tallentaminen.
  3. Jos näet tallennuslaitteesi luettelossa, konsoli on tunnistanut sen.

Jos konsoli ei tunnista ulkoista tallennuslaitetta

Ratkaisu 1: Varmista, että olet asentanut uusimmat päivitykset Xbox Oneen

On mahdollista, että Xbox Oneen on julkaistu hiljattain päivityksiä, ja sinun on päivitettävä järjestelmäsi manuaalisesti, jotta se tunnistaa ulkoisen tallennuslaitteen. Päivityksen suorittaminen edellyttää seuraavia toimia:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Päivitykset.
  2. Jos siinä lukee, että Päivitys saatavilla, saatavilla on päivitys, joka on asennettava.
  3. Kun olet asentanut päivityksen, palaa Asetukset-kohtaan ja valitse Järjestelmä > Tallennustila. Tarkista, näkyykö laitteesi luettelossa.

Jos tallennuslaitteesi ei vieläkään näy tai jos odottavia päivityksiä ei ole, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Säädä tallennuksen virranhallinta-asetusta, jos olet Pikakäynnistys-tilassa

Tarkista virta-asetukset. Jos olet pikakäynnistystilassa:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) > Power & startup (Virta ja käynnistys) > Virtatila ja käynnistys.
  3. Varmista, että Virtatila-asetuksena on Pikakäynnistys.
  4. Poista Sammuta tallennuslaite, kun Xbox on pois päältä.
  5. Käynnistä Xbox uudelleen ja siirry sitten kohtaan Asetukset ja valitse Järjestelmä > Tallennustila ja katso, onko laitteesi nyt luettelossa.

Ratkaisu 3: Muita mahdollisia ratkaisuja

Jos Xbox One -konsolisi ei edelleenkään löydä siihen liitettyä ulkoista tallennuslaitetta:

1. Irrota tallennuslaite ja liitä se uudelleen.
  2. Liitä tallennuslaite konsolin toiseen USB-porttiin.
  3. Katkaise konsolin virta ja kytke se uudelleen päälle:
    1. Paina konsolin etuosassa olevaa virtapainiketta noin 10 sekunnin ajan.
    2. Käynnistä konsoli ja tarkista, tunnistaako se ulkoisen aseman.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onen ulkoisen tallennuslaitteen tunnistusongelman vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?