Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi

Jos Xboxin kiintolevytila alkaa loppua, ilmoitamme siitä.

Voit lisätä levytilaa näin:

• Lisää ulkoinen tallennustila (vähintään USB 3.0 ja 256 Gt).
  • Poista jotakin:
    1. Valitse aloitusnäytössä My games & apps (Omat pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Näytä kaikki.
    2. Kun olet korostanut jotakin poistaaksesi, paina ohjaimen Valikkopainiketta .
    3. Valitse Manage game & Add-ons (Hallitse peliä ja lisäosia) ja valitse sitten Uninstall all (Poista kaikki asennukset)

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?