Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi

Jos Xboxin kiintolevytila alkaa loppua, ilmoitamme siitä.

Voit lisätä levytilaa näin:

Lisää ulkoinen tallennustila (vähintään USB 3.0 ja 256 Gt).

Poista jotakin:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Suodata pelit tai sovellukset valitsemalla Lajittele viimeisimmän käytön mukaan.
  3. Vieritä näyttöä alas, niin näkyviin tulevat pelit tai sovellukset, joita et ole käyttänyt vähään aikaan. Nähdäksesi suurimmat pelit ensin, valitse Lajittele koon mukaan.
  4. Kun olet korostanut jotakin poistaaksesi, paina ohjaimen Valikkopainiketta .
  5. Valitse Hallitse peliä tai Hallintasovellus, sitten Poista kaikki.