Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa

Jos yrität asentaa Xbox One -peliä levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa, se voi johtua siitä, että konsoli yrittää ladata pelin päivitystä pelin asennuksen aikana. Jos yrität ladata ja asentaa digitaalista peliä, katso Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.

Huomautus Tämä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla näitä ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Poista paikallisesti tallennetut pelit ja yritä asentaa peli uudelleen

1. Poista konsolissa oleva levy.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Tallennustila.
  4. Valitse Tyhjennä paikallisesti tallennetut pelit.
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  6. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä asentaa peli uudelleen.

Ratkaisu 2: Siirrä konsoli offline-tilaan ja asenna peli

Siirrä konsoli offline-tilaan, peruuta lataus ja käynnistä konsoli uudelleen. Kun peli on asennettu, muodosta verkkoyhteys ja anna päivityksen latautua.

Vaihe 1: Käytä konsolia offline-tilassa

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Yleiset > Verkkoasetukset.
  3. Valitse Siirry offline-tilaan.

Vaihe 2: Peruuta lataaminen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Jono.
  3. Korosta peli, jonka haluat asentaa, ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  4. Valitse Peruuta.

Vaihe 3: Poista pelilevy ja katkaise sekä kytke konsolin virta

1. Poista pelilevy.
  2. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina ja pidä konsolin Xbox-painiketta pohjassa noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, paina konsolin Xbox-painiketta käynnistääksesi konsolin uudelleen.

Vaihe 4: Asenna peli

Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, aseta levy levyasemaan. Asenna peli noudattamalla ohjeita.

Huomautus Varmista, että teet tämän, ennen kuin muodostat Internet-yhteyden uudelleen.

Vaihe 5: Muodosta verkkoyhteys ja anna pelin päivityksen asentua

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Yleiset > Verkkoasetukset.
  3. Valitse Siirry online.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?