Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa

Jos yrität asentaa Xbox One -peliä levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa, se voi johtua siitä, että konsoli yrittää ladata pelin päivitystä pelin asennuksen aikana. Jos yrität ladata ja asentaa digitaalista peliä, katso Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.

Huomautus Tämä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla näitä ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Poista paikallisesti tallennetut pelit ja yritä asentaa peli uudelleen

1. Poista konsolissa oleva levy.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > ja sitten Storage (Tallennustila).
  4. Valitse Tyhjennä paikallisesti tallennetut pelit.
    Huomautus Jos valitset tämän vaihtoehdon, Xbox Live -pilveen tallennettuja pelejä tai pelitallenteita ei poisteta. Vain paikallisesti tallennetut sisällöt poistetaan.
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  6. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä asentaa peli uudelleen.

Jos ratkaisu ei toimi, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Siirrä konsoli offline-tilaan ja asenna peli

Siirrä konsoli offline-tilaan, peruuta lataus ja käynnistä konsoli uudelleen. Kun peli on asennettu, muodosta verkkoyhteys ja anna päivityksen latautua.

Vaihe 1: Käytä konsolia offline-tilassa

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) ja sitten Verkko.
  3. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry offline-tilaan.

Vaihe 2: Peruuta lataaminen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten My games & apps (Omat pelit ja sovellukset).
  2. Valitse Jono.
  3. Korosta peli, jonka haluat asentaa, ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  4. Valitse Peruuta.

Vaihe 3: Poista pelilevy ja katkaise sekä kytke konsolin virta

1. Poista pelilevy.
  2. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Vaihe 4: Asenna peli

Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, aseta levy levyasemaan. Asenna peli noudattamalla ohjeita.

Huomautus Varmista, että teet tämän, ennen kuin muodostat Internet-yhteyden uudelleen.

Vaihe 5: Muodosta verkkoyhteys ja anna pelin päivityksen asentua

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset ja sitten Verkko.
  3. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry online-tilaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?