Xbox One -pelin asennus levyltä ei onnistu tai keskeytyy heti alussa

Xbox One -pelin asennus levyltä keskeytyy heti alussa. Asennus jää 0 prosenttiin tai lähelle sitä, eikä etene odottamisesta huolimatta.

Tämä ongelma voi ilmetä, kun konsoli yrittää ladata peliin päivityksen pelin asennuksen aikana. Jos yrität ladata ja asentaa digitaalista peliä, lisätietoja on ohjeaiheessa Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Poista paikallisesti tallennetut pelit ja yritä asentaa peli uudelleen

1. Poista konsolissa oleva levy.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) > System (Järjestelmä) > ja sitten Storage (Tallennustila).
  4. Valitse Tyhjennä paikallisesti tallennetut pelit.
    Huomautus Jos valitset tämän vaihtoehdon, Xbox Live -pilveen tallennettuja pelejä tai pelitallenteita ei poisteta. Vain paikallisesti tallennetut sisällöt poistetaan.
  5. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  6. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä asentaa peli uudelleen.

Jos ratkaisu ei toimi, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Siirrä konsoli offline-tilaan ja asenna peli

Voit ratkaista ongelman siirtämällä konsolin offline-tilaan, peruuttamalla latauksen sekä katkaisemalla ja kytkemällä konsolin virran. Kun peli on asennettu, muodosta verkkoyhteys ja anna päivityksen latautua.

Vaihe 1: Käytä konsolia offline-tilassa

Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) ja sitten Verkko.
  3. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry offline-tilaan.

Vaihe 2: Peruuta lataaminen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten My games & apps (Omat pelit ja sovellukset).
  2. Valitse Jono.
  3. Korosta peli, jonka haluat asentaa, ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  4. Valitse Peruuta.

Vaihe 3: Poista pelilevy ja katkaise sekä kytke konsolin virta

1. Poista pelilevy.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Virta ja käynnistys > Sammuta tai käynnistä uudelleen > Käynnistä uudelleen nyt ja valitse sitten vahvistaaksesi valinnan. Kyllä vahvistaaksesi valinnan.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox -painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Vaihe 4: Asenna peli

Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, aseta levy levyasemaan. Asenna peli noudattamalla ohjeita.

Huomautus Varmista, että teet tämän, ennen kuin muodostat Internet-yhteyden uudelleen.

Vaihe 5: Muodosta verkkoyhteys ja anna pelin päivityksen asentua

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten My games & apps (Omat pelit ja sovellukset).
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) ja sitten Verkko.
  3. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry online-tilaan.