Pelikohtainen tuki Windows 10:een

Jos etsit pelikohtaista tukea, esimerkiksi pelien ohjeita tai opetusohjelmia, neuvoja vaikean tason selvittämiseen tai vihjeitä ja vinkkejä, meillä ei ole sellaisia tietoja. Tällaisiin pyyntöihin pystyvät vastaamaan parhaiten pelien kehittäjät, sillä he tuntevat jokaisen kehittämänsä pelin läpikotaisin ja pystyvät antamaan tukea tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Jos haluat löytää pelin kehittäjän, siirry Windows-pelit -sivulle ja etsi pelinimikettä. Kun olet löytänyt sen, etsi pelin yhteisösivu. Sieltä löydät etsimäsi tiedot pelin kehittäjältä ja muilta pelaajilta.

Peliostoksiin, lisäosiin, ladattaviin sisältöihin ja virtuaaliseen valuuttaan liittyvä tuki

Jos sinulla on ongelmia esimerkiksi lisäosien, ladattavan sisällön tai virtuaalivaluutan tai muun pelin sisällön kanssa, käy Pelin ostaminen -sivulla.

Pelin sisäiseen tiliin liittyvä tuki

Jos sinulla on pelikohtaiseen tiliin kirjautumiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelin sisäisiin tileihin liittyvät kirjautumisongelmat Windows 10:ssä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelikohtainen tuki Windows 10:een" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?