Minecraft: Wii U Editionin usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on vastauksia Minecraft: Wii U Editioniin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Huomautus Jos haluat ostaa pelin, siirry Nintendo eShopiin Nintendo Wii U -konsolissa.

Tällä sivulla

Voinko siirtää omat Minecraft: Wii U Edition -maailmani/tallennukseni?

Kyllä, katso ohjeaihetta Minecraft-maailmojen siirtäminen Wii U:sta Switchiin saadaksesi lisätietoja, miten se tehdään.

Miksi näen pelissä Mii-lempinimeni kohdalla ruutumerkkejä (□)?

Paikallisen pelin aikana Mii-lempinimesi näkyy pelaajahahmosi yläpuolella. Jos lempinimessä on kuitenkin merkkejä, joita ei tueta (esimerkiksi japanilaisia hiragana-merkkejä), nimen tukemattomien merkkien kohdalla näkyy ruutumerkkejä (□).

Miksi sähköinen opas ei ole samalla kielellä kuin minkä olen valinnut peliä varten?

Tämä on tunnettu ongelma, ja eManuals avautuu Wii U -järjestelmään valitsemallasi kielellä. Löydät kuitenkin pelaamista koskevan kattavan oppaan itse pelistä. Valitse päävalikosta tai Pause (Tauko)-valikosta Help & Options (Ohje ja asetukset) ja sitten How To Play (Peliohjeet), niin löydät runsaasti tietoja pelistä poistumatta.

Miksi en näe Mii-suosikkihahmoani pelissä?

Kun pelataan paikallista moninpeliä, pelaajat voivat käyttää Mii-hahmoaan sen sijaan, että kirjoittaisivat nimiä tai asetuksia. Jotta Mii-suosikkihahmot näkyisivät pelissä, kyseisiä Mii-suosikkihahmoja ei voi linkittää nykyisiin käyttäjiin tai Nintendo-verkon tunnuksiin. Niin ollen, jos Mii-suosikkihahmot on linkitetty johonkin nykyiseen käyttäjään tai Nintendo-verkon tunnukseen, kyseiset Mii-suosikkihahmot eivät näy pelissä.

Miksi kanssani verkossa Minecraft-peliä pelanneiden ystävien yhteys katkesi, kun ostin ladattavaa sisältöä (DLC) verkkokaupasta?

Tämä on tunnettu ongelma, josta olemme tietoisia. Jotta se olisi vältettävissä, kehotamme sinua ostamaan ladattavat sisällöt, ennen kuin alat pelata peliä ystäviesi kanssa verkossa.

Mikä Minecraftin versio Minecraft: Wii U Edition on?

Tämä versio vastaa julkaisuhetkellä läheisesti Minecraftin muiden julkaisujen versiota 1.6.4. Minecraftin kaikkien uusien julkaisujen tapaan meidän on sovelluskehityksen näkökulmasta lähdettävä pelin tunnetusta versiosta ja päivitettävä se. Jatkamme pelin päivitystä niin kauan kuin pelaat.

Miten moninpelin voi aloittaa jaettu näytöllä?

Moninpeli on käytettävissä vain, jos Wii U -konsoli käyttää High Definition -tilaa, joka vaatii HDMI-kaapelin tai Wii-osan videokaapeliyhteyden Wii U -konsolin ja television välillä. Vain Wii U -ristiohjainta ja Wii U Pro -ohjainta tai perinteistä Wii U -ohjainta voidaan käyttää moninpelejä pelattaessa.

Vaiheittaiset ohjeet:

1. Käynnistä Minecraft ja valitse päävalikossa Play Game (Pelaa peliä) ja paina A-painiketta.
  2. Valitse Lataa tai Luo , kun haluat pelata.
  3. Pelaamisen aikana ja kun peliä pelataan televisiossa, pelaaja kaksi painaa +-painiketta Wii U Pro Controllerista (tai perinteisestä Wii-ohjaimesta) ottaakseen käyttöön moninpelitilan.

Huomautus Jos haluat ottaa käyttöön moninpelitilan, peliä ei voi pelata yksinomaan ristiohjaimella (Off-TV-tila). Jos pelaat Off-TV-tilassa, napsauta ristiohjainikkunan oikeassa alalaidassa olevaa televisiotilan kuvaketta. Jos teet sen oikein, ristiohjaimen tulisi näyttää Minecraft-lohko.

4. Pelaaja kaksi valitsee hahmon ja painaa A-painiketta.
  5. Pelin näyttö vaihtuu jaetuksi ruuduksi, ja moninpelitila alkaa

Miten moninpelin voi aloittaa online-tilassa?

Minecraft on oletusarvon mukaan moninpeli. Jos luot maailmasi online-peliksi (se on mahdollista, kun maailmoja luodaan), maailmasi on näkyvissä ystäväluettelosi ihmisille Join (Liity)-välilehdessä, kun he valitsevat Play Game (Pelaa peliä).

Kun ystävät liittyvät peliin, se näkyy heidän ystäväluettelonsa ihmisille, jos olet valinnut Allow Friends of Friends (Salli kavereiden kaverit) -vaihtoehdon pelin asetuksista.