Mixer-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin

Kun käynnistät lähetyksen ensimmäistä kertaa Xbox-konsolissa tai Windows 10 -järjestelmäisen PC-tietokoneen pelipalkissa, luomme automaattisesti Mixer-tilin puolestasi. Jos sinulla sen sijaan on jo Mixer-tili, jota haluat käyttää, sinun on tehtävä muutama asia.

Ensinnäkin, jos olet aloittanut Mixer-lähetyksen Xboxilla tai pelipalkin avulla, sinun pitää poistaa Microsoft-tilisi uudesta Mixer-tilistä, jonka loimme puolestasi.

1. Siirry osoitteeseen mixer.com.
  2. Tee jompikumpi seuraavista:
    • Jos vierailet sivustolla ensimmäistä kertaa, valitse Rekisteröidy > Microsoft.
    • Jos olet kirjautunut verkkosivustossa, valitse Sisäänkirjautuminen > Microsoft.
    • Anna Microsoft-tilitietosi (samat tiedot, joita käytät kirjautuessasi Xboxiin tai Xbox-sovellukseen).
    • Valitse profiilikuvakkeesi sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse Tili > Poista Microsoft-tilin linkitys.

Seuraavaksi sinun on yhdistettävä valintasi mukainen Mixer-tilisi Microsoft-tiliisi. (Voit ohittaa edellisen linkityksen poiston vaiheet, jos et vielä ole käyttänyt Mixer-lähetystä.)

1. Kirjaudu osoitteessa mixer.com Mixer-tilillä, jota haluat käyttää.
    2. Valitse profiilikuvakkeesi sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse Tili > Poista Microsoft-tilin linkitys ja anna sitten Microsoft-tilitiedot.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
      Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
      Pyydä apua yhteisöltä
      Ambassador chat image
      Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
      Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
      Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
      Pyydä apua yhteisöltä
      Ambassador chat image
      Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
      Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Mixer-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?