Pelin lähettäminen Mixerillä Xbox Onessa

Video: Aloita pelisi lähetys Mixerillä vain muutaman oppaassa tehtävän valinnan kautta.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mixer-lähetys yksinkertaistaa pelin suoratoistoa ja antaa katsojien olla kanssasi vuorovaikutuksessa reaaliajassa – saada pelin sisäisiä kohteita, keskustella ja tehdä kaikkea muuta!

Voit aloittaa Mixer-lähetyksen seuraavasti:

1. Käynnistä peli.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Broadcast and Capture (Lähetys ja tallennus) -välilehti.
  3. Valitse Lähetä ja sitten Aloita lähetys.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelin lähettäminen Mixerillä Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?