Lähettäminen Mixerillä Xbox Onessa

Video: Aloita pelisi lähetys Mixerillä vain muutaman oppaassa tehtävän valinnan kautta.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Mixer-lähetysmahdollisuus tekee pelaamisen tai sinusta itsestäsi lähetettävän kuvan suoratoistosta helppoa sekä antaa yleisön olla yhteydessä sinuun reaaliaikaisesti!

Lähetä pelisi Mixerillä

Voit käyttää Mixeriä pelaamasi pelin lähettämiseen seuraavasti:

1. Käynnistä peli.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten Lähetä ja sieppaa -välilehteen.
  3. Valitse Lähetä ja sitten Aloita lähetys.

Huomautus Voit lähettää vain näytöllä olevaa näkymää, kun pelaat peliä. Jos siirryt koontinäyttöön tai vaihdat pelejä, jos Mixer-lähetyksesi keskeytetään. Alla on lisätietoja siitä, miten voit vaihtaa peliä keskeyttämättä lähetystä!

Lähetä kuvaa itsestäsi Mixerillä

Jos olet ottanut käyttöön Kinect-sensorin tai verkkokameran, voit käyttää Mixeriä myös lähettämään suoratoistokuvaa itsestäsi! Voit lähettää koko ruudun kameratilassa seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten Lähetä ja sieppaa -välilehteen.
  2. Valitse Broadcast (Lähetä) ja valitse sitten asetuksen Fullscreen Camera (Koko näytön kamera) tilaksi On (Käytössä).
  3. Valitse Aloita lähetys.

Huomautus Jos haluat vaihtaa peliä, kun lähetät Mixerillä, siirry koko näytön kameratilaan samalla, kun vaihdat pelejä, niin suoratoistolähetyksesi ei keskeydy eikä koe häiriöitä!

Mixer-lähetysten mukauttaminen

Voit määrittääksesi lähetykseen juuri sellaiseksi kuin haluat muuttamalla seuraavia ominaisuuksia ja asetuksia Lähetä ja sieppaa -välilehdessä.

Valitse kohdasta Lähetä > Määritä lähetys:

• Keskustelu: vaihda tilaksi On (Käytössä), jos haluat nähdä ja vastata katselijoiden suoriin kommentteihin lähetyksen aikana.
  • Mikrofoni: vaihda tilaksi On (Käytössä), jos haluat lisätä oman ääniselostuksesi lähetykseen Kinect-sensorin tai kuulokemikrofonin kautta.
  • Kamera: Tämä toiminto mahdollistaa itsesi lisäämisen pelilähetykseen (tai itsesi esittämisen koko näytön kameratilassa) käyttämällä Kinect-sensoria tai verkkokameraa, joka on liitetty konsolin USB-porttiin.
  • Koko näytön kamera: Vaihda tämän toiminnon tilaksi On (Käytössä), jotta kamerasi esittää kuvaa koko näytön tilassa lähetyksen aikana. Käytä tätä toimintoa, jos haluat lähettää kuvaa itsestäsi tai jos haluat vaihtaa peliä keskeyttämättä lähetystäsi.
  • Jaa ohjain: Valitse tämän toiminnon tilaksi On, käytössä, niin voit jakaa ohjaimesi jonkun lähetyksesi katselijan kanssa. Lue lisätietoja ohjeaiheesta Jaa ohjain alta, niin saat lisätietoja tästä toiminnosta.
  • Lisää vaihtoehtoja:
    • Muuta suoratoiston nimeä: Oletusarvoisesti lähetyksen nimi on sama kuin pelaajatunnuksesi. Voit muuttaa sen joksikin sopivammaksi täältä.
    • Seurueen ääni: Ota tämä toiminto käyttöön, jos haluat kaikkien seurueesi jäsenten tulevan kuulluksi suoratoiston aikana.
    • Kamera-asetusten muuttaminen: Jos käytät kameraa lähetyksessäsi, voit muuttaa kamerasyötteen sijaintia näytöllä.
    • Siirrä lähetyskerrosta: Voit säätää lähetyskerroksen paikkaa (mukaan lukien lähetyksen tilastoja ja keskusteluikkunaa), missä haluat sen näkyvän näytöllä.

Jaa ohjain

Kun otat Jaa ohjain -toiminnon (kohdassa Lähetä Lähetä ja sieppaa -välilehdessä), joku lähetyksesi katsojista voi jakaa pelisi ohjaamisen. Katselijat, jotka jakavat ohjaimesi, voivat toimia yhteistyössä kanssasi tai yrittää kampittaa sinua aiheuttamalla sekasortoa pelaamiseesi!

Jos avaat oppaan painamalla Xbox-painiketta ( Xbox-painike on ainoa ohjaimen toiminto, jota katsoja ei voi hallita), ohjaimen jakaminen keskeytetään. Saat takaisin täyden pelisi hallintaoikeuden poistamalla Jaa ohjain -toiminnon käytöstä Lähetä ja sieppaa -välilehdessä.

HuomautusJaa ohjain -toiminto on katsojien käytettävissä pyytämisjärjestyksessä. Ainoastaan yksi katselija kerrallaan voi jakaa ohjaimen.

Lähetyksen yhteissuoratoisto

Yhteissuoratoisto on toiminto, jonka avulla sinä ja enintään 3 ystävää voitte lähettää suoratoistolähetyksiänne samanaikaisesti samalla näytöllä. Yhteissuoratoistolähetyksen katselijat voivat katsella, kuunnella ja keskustella kaikkien neljän pelaajan kanssa samanaikaisesti.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit kutsua ystäviä yhteissuoratoistoon kanssasi, tutustu ohjeaiheeseen Suoratoista yhdessä ystävien kanssa Xbox Onessa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lähettäminen Mixerillä Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?