Lähetä pelisi suora-aikaisesti Mixerin avulla Windows 10 -laitteella

Mixer-lähetysmahdollisuus tekee pelaamisen suoratoistosta helppoa sekä antaa yleisön katsoa ja olla yhteydessä sinuun reaaliaikaisesti. Pelipalkin avulla voit lähettää suoratoistoa Windows 10 PC-koneeltasi osoitteeseen mixer.com.

Voit valintasi mukaan lähettää vain pelisi tai työpöytäsi. Muista, että joissakin peleissä lähetyksen on tultava työpöytätilasta, joten kokeile sitä, jos sinulla on ongelmia pelisi lähetyksen kanssa.

Lähetyksen aloittaminen:

1. Käynnistä peli.
  2. Avaa pelipalkki painamalla Windows-logonäppäintä + G.
  3. Valitse Käynnistä lähetys -painiketta, jotta voit määrittää lähetyksen ulkoasun.
  4. Kun olet suorittanut määritykset, valitse Aloita lähetys.

Jos huomaat, että pelillä on väärä nimi lähetyksessäsi, tee toinen seuraavista toimista:

• Valitse pelipalkissa Käynnistä lähetys, valitse Suoratoiston nimi -ruutu ja tee haluamasi muutokset.
  • Kirjaudu sisään osoitteessa mixer.com, jotta voit muokata lähetyksen nimeä.

Joissakin tietokoneissa pelipalkki ei näy koko näytön tilassa. Jos haluat käynnistää ja pysäyttää tallennuksen pelipalkkia käyttämättä, voit tehdä sen painamalla Windows-, Alt- ja B-näppäimiä. Voit näyttää kameran lähetyksesi aikana painamalla Windows-, Alt- ja W-näppäimiä .

Jos haluat tulevaisuudessa lähetyksissäsi tarkemmat asetukset, valitse Käynnistä-painike, sitten Asetukset > Pelaaminen Lähetystila.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lähetä pelisi suora-aikaisesti Mixerin avulla Windows 10 -laitteella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?