Lähettäminen verkkokameralla Mixerissä

Lähetä Mixerillä kuva itsestäsi ja pelistäsi samaan aikaan käyttövalmiin USB-verkkokameran avulla.

Tarvitset lähetystä varten YUY2- tai NV12-muotoa tukevan verkkokameran. Useimmat Logitech- ja Microsoft LifeCam -verkkokamerat tukevat tätä muotoa. Jos et ole varma, mitä muotoa verkkokamerasi tukee, tarkista asia valmistajalta. Voit lähettää verkkokameralla seuraavasti:

1. Kytke USB-verkkokamerasi Xboxiin.
  2. Varmista kohdassa Tietosuoja ja verkkoturva > Xbox Liven tietosuoja > Näytä lisätiedot ja mukauta > Pelisisältö, että sinulla on lupa jakaa sisältöä Kinectillä tai toisella kameralla.
  3. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Lähetä ja sieppaa > Määritä lähetys.
  4. Paina kameran vaihtopainiketta.
  5. Valitse Muuta kameran asetuksia, jos haluat rajata kameran syötteen kuvaa ja valita, missä kohtaa näyttöä kameran syöte näytetään.

Huomaa, että sinun on käytettävä kuulokemikrofonia, jos haluat lähettää myös mikrofonin äänen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lähettäminen verkkokameralla Mixerissä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?