Lähettäminen verkkokameralla Mixerissä

Lähetä Mixerillä kuva itsestäsi ja pelistäsi samaan aikaan käyttövalmiin USB-verkkokameran avulla.

Tarvitset lähetystä varten YUY2- tai NV12-muotoa tukevan verkkokameran. Useimmat Logitech- ja Microsoft LifeCam -verkkokamerat tukevat tätä muotoa. Jos et ole varma, mitä muotoa verkkokamerasi tukee, tarkista asia valmistajalta.

Suosittelemme seuraavia verkkokameroita parasta käyttökokemusta varten:

• Microsoft LifeCam Studio
  • Microsoft LifeCam HD-3000
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C930e Webcam

4. syyskuuta 2019 alkaen sinun on suoritettava Mixer-suoratoistajan tarkistus, ennen kuin voit lähettää:

1. Kirjaudu selaimessa linkitetyllä Microsoft-tililläsi (MSA) Mixeriin.
  2. Siirry Lähetyksen koontinäyttö -sivulle ja valitse Lähetys-välilehti.
  3. Valitse Lähetys-välilehdestä Aloita.
  4. Katso pakollinen Mixer-tietoturvavideo.
  5. Videon katsomisen jälkeen tililläsi alkaa 24 tunnin tarkistusjakso.
  6. Kun 24 tuntia on kulunut, palaa Lähetys-välilehteen, lue suoratoistajan lupaus ja allekirjoita se.
  7. Onnittelut, olet saanut uuden suoratoistoavaimen! Voit nyt jatkaa suoratoistamista Mixerissä suoratoistoavaimesi avulla.

Lisätietoja vahvistusprosessista saat suoratoistajien tarkistusjärjestelmästä.

Voit lähettää verkkokameralla seuraavasti:

1. Kytke USB-verkkokamerasi Xboxiin.
  2. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Broadcast & capture (Lähetä ja sieppaa) > Määritä lähetys.
  3. Paina kameran vaihtopainiketta.
  4. Salli kameran käyttö lähetystä varten, jos et ole vielä tehnyt niin.
  5. Valitse Muuta kameran asetuksia, jos haluat rajata kameran syötteen kuvaa ja valita, missä kohtaa näyttöä kameran syöte näytetään.
  6. Lähetyksen aloittaminen.

Huomaa, että sinun on käytettävä kuulokemikrofonia, jos haluat lähettää myös mikrofonin äänen.

Voit myös lähettää verkkokameran koko näytön tilassa. Ääni on mykistetty koko näytön tilassa, joten se sopii mainiosti yleisöllesi puhumiseen pelien välillä vaihdettaessa tai määritysten aikana, ennen kuin aloitat.

Siirry koko näytön tilaan avaamalla Xbox-opas, varmista, että Kamera on käytössä ja ota sitten käyttöön Koko näytön kamera.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Lähettäminen verkkokameralla Mixerissä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?