Suoratoista yhdessä ystävien kanssa Xbox Onessa

Video: Pelilähetyksen yhteissuoratoisto. Kutsu enintään neljän henkilön seurue yhteissuoratoistamaan pelaamisensa.

Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Yhteissuoratoiston avulla sinä ja enintään kolme ystävääsi voitte yhdistää näyttönne yhdeksi lähetykseksi. Yhteissuoratoiston aikana jokaisella sisällön toistajalla on samat katsojat ja yksi yhtenäinen keskusteluelämys.

Voit kutsua ystäväsi yhteissuoratoistoon usealla eri tavalla. Toimi näin:

Kutsu henkilö ystäväluettelostasi

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Ihmiset.
  2. Valitse ystävä, jonka kanssa haluat suoratoistaa yhdessä.
  3. Valitse ystävän pelaajakortissa Kutsu > Kutsu suoratoistamaan yhdessä.

Kutsu seurue, jossa olet jo mukana

1. Kun olet seurueessa muiden kanssa, avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Moninpeli-kohdasta Näytä seurueen tiedot.
  3. Valitse Kutsu seurue suoratoistamaan yhdessä.

Huomautus Yhteissuoratoisto ei aloita tai lopeta lähetystä. Kun olet liittynyt yhteissuoratoistoon, sinun on aloitettava ja lopetettava oma lähetyksesi erikseen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Suoratoista yhdessä ystävien kanssa Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?