Ohjaimen jakaminen Mixerissä

Mixer-suoratoistajat voivat nyt jakaa ohjaimensa (pois lukien Xbox-painike) Xbox One -konsolilla tai osoitteessa Mixer.com suoratoistolähetystä seuraavien Mixer-katselijoiden kanssa. Katsojat voivat käyttää ohjainta monella eri tavalla:

• Käyttämällä konsoliin tai tietokoneeseen kytkettyä omaa ohjaintaan.
  • Käyttämällä tietokoneen näppäimistöä.
  • Käyttämällä hiirtä näyttöohjaimen kanssa tietokoneella.

Voit jakaa konsolissa suoratoistamasi pelin ohjaimen seuraavasti:

1. Avaa opas ja siirry kohtaan Broadcast & capture (Lähetä ja sieppaa).
  2. Aloita lähetys.
  3. Valitse Share your controller (Jaa ohjain) ottaaksesi ohjaimen jakamisen käyttöön.
  4. Valitse omista katselijoistasi joku, jonka kanssa haluat jakaa ohjaimen.

Voit lopettaa jakamisen konsolissa siirtymällä takaisin kohtaan Lähetä ja sieppaa ja poistamalla käytöstä valinnan Jaa ohjain.

Jaetun ohjaimen ja näppäimistön painikkeiden määrittäminen

A-painike/E-näppäin

B-painike/R-näppäin

X-painike/X-näppäin

Y-painike/C-näppäin

Vasen sauva / W-näppäin (ylös), S-näppäin (alas), D-näppäin (oikealle), A-näppäin (vasemmalle)

Oikea sauva / nuolinäppäimet

Vasen liipaisin / F-näppäin

Oikea liipaisin / G-näppäin

Vasen bumper-painike / Q-näppäin

Oikea bumper-painike / Z-näppäin

Suuntaohjain / 1-näppäin (ylös), 2-näppäin (vasemmalle), 3-näppäin (oikealle), 4-näppäin (alas)

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Ohjaimen jakaminen Mixerissä " vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?