Miksi en voi lähettää peliäni suoratoistona?

Jos sinulla on ongelmia lähettää pelisi suoratoistona Mixer-lähetystilassa, varmista, että olet täyttänyt kaikki seuraavat vaatimukset, joista mikä tahansa voi olla syynä, ettet pysty lähettämään peliäsi suoratoistona.

Tietosuoja ja verkkoturva. Varmista, että tietosuoja-asetukset sallivat pelikuvan lähettämisen suoratoistona. Lisätietoja tietosuoja-asetuksista saat kirjautumalla sisään verkossa Tietosuoja ja verkkoturvallisuus -asetuksiin ja valitsemalla Xbox One/Windows 10 Online Safety (Xbox One / Windows 10 -verkkoturvallisuus). Selaa alas pelikuvan lähettämiseen suoratoistona ja varmista, että sen määritykseksi on asetettu Salli.

Huomautus Mixer-lähetykset eivät ole sallittuja Microsoft-lapsitililtä.

Verkkoyhteys. Lähetyksen käyttäminen edellyttää nopeaa verkkoyhteyttä. Varmista, että olet muodostanut nopean verkkoyhteyden. Voit testata verkkoyhteytesi nopeutta lataamalla Microsoft Storesta Network Speed Test -sovelluksen ja verrata tuloksiasi seuraaviin suositeltaviin verkkoyhteysnopeuksiin:

Suorien pelikuvalähetyksien lähettäminen suoratoistona 360 pikselin kuvatarkkuudella

Suorien pelikuvalähetyksien lähettäminen suoratoistona 480 pikselin kuvatarkkuudella

Suorien pelikuvalähetyksien lähettäminen suoratoistona 720 pikselin kuvatarkkuudella

Latausnopeus verkosta

3 Mb/s

3 Mb/s

3 Mb/s

Latausnopeus verkkoon

600 kb/s– 1,3
Mb/s

1,3 Mb/s – 1,9
Mb/s

1,9 Mb/s – 2,4
Mb/s

Ping-arvo

Alle
150 millisekuntia

Alle
150 millisekuntia

Alle
150 millisekuntia

Lisätietoja verkkoyhteydestä on ohjeaiheessa Xbox Live -pelit toimivat hitaasti.

Xbox Liven tai Mixerin käyttörajoitukset Jotta voisit lähettää pelejäsi, sekä Xbox Live -tilisi että Mixer-tilisi tulee olla kunnossa. Jos sinulle on tilapäisesti asetettu käyttörajoitus, et voi lähettää. Jos Xbox Liven käyttö on kielletty sinulta, näkyviin tulee virhe, jossa se kerrotaan sinulle. Jos olet sitä mieltä, että sinulta on estetty Mixerin käyttö:

• Siirry osoitteeseen mixer.com ja kirjaudu sisään Mixer-tilillesi.
  • Valitse profiilikuvakkeesi sivun oikeasta yläkulmasta ja valitse Account (Tili).

PC-laitteistopäivitykset ja -vaatimukset. Jos olet äskettäin päivittänyt Windows 10 PC:n, voi kestää useista minuuteista muutamaan tuntiin, ennen kuin voit lähettää pelikuvaa pelipalkin avulla. Jos et edelleenkään voi lähettää muutaman tunnin jälkeen, tietokoneesi ei ehkä täytä suoratoistolähettämisen laitteistovaatimuksia. Lisätietoja tietokoneen laitteistovaatimuksista saat ohjeaiheesta Windows 10:n pelitallentimeen liittyvät laitteistovaatimukset.

Suoratoistolähettämisen on oltava sallittua omalla alueellasi. Jos olet alueella, joka ei salli lähetyksiä, lähetyspainike näkyy himmeänä tai näkyviin tulee virhe yrittäessäsi lähettää.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Miksi en voi lähettää peliäni suoratoistona?" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?