Virhe 0x8015DC0C ilmenee, kun kirjaudut Xbox-sovellukseen Windows 10:ssä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään profiiliisi Windows 10:n Xbox-sovelluksessa:

0x8015DC0C

Tämän koodi näkyminen saattaa merkitä, että Xbox-tilisi mukaan sinut on merkitty lapseksi Xbox-perheenjäsenenä, mutta Microsoft-tilisi mukaan olet aikuinen.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla ja muokkaamalla perheasetuksiasi osoitteessa account.microsoft.com/family.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x8015DC0C ilmenee, kun kirjaudut Xbox-sovellukseen Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?